Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

program do fakturowania

01.06.07, 00:59
    Proszę o podpowiedź: chciałabym nauczyć się fakturowania-jaki obecnie program jest najnowszy, najbardziej pożądany? Mam szansę na naukę programu Ewa200, ale obawiam się, czy nie jest już przestarzały. Może ktos mi doradzi. I jeszcze jedno:Ile zarabia miesięcznie fakturzystka-średnio,oczywiście, bo wiadomo, że co firma to inaczej. pomóżcie, proszę
    Obserwuj wątek
      • Gość: kris Re: program do fakturowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 06:28
        powiedz jeszcze gdzie mieszkasz (chodzi o region), bo np. na południu Polski, popularne sa programy firmy CDN (np. Firma++, Optima), często można też spotkać program Subiekt (wersja zarówno pod DOS jak i Windows). Wszystkie te programy mają wersje demo, więc możesz się nauczyć.
        • Gość: poloko Re: program do fakturowania IP: 87.204.12.* 01.06.07, 08:57
          polecam Symfonie - ma ją 60% firm z sektora MŚP.
          wersja demo za darmo do ściągnięcia z www.symfonia.pl

pozdr.
          • Gość: ja Re: program do fakturowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:21
            Fakturzysta zarabia kiepsko...jak dobrze pójdzie zarobisz jakieś tysiąc złotych
            na rękę
            • Gość: anilah77 Re: program do fakturowania IP: 83.168.106.* 05.06.07, 07:31
              W obecnej pracy mam 77ozł na rękę-1000 -to byłby już jakiś krok do przodu...
      • Gość: Joanna Re: program do fakturowania IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 12:58
      • Gość: Joanna Re: program do fakturowania IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 12:59
        Za szybko poszło. Ne tej stronie masz duzo programów do fakturowania a także do
        zarządzania gosp. magazynową, finansami itp. Są wersje demo. Pozdrawiam
        alatea.pl/
        • Gość: Fakturzystka Re: program do fakturowania IP: *.dolsat.pl 01.06.07, 23:07
          Ja pracuję w symfonii, zarabiam 700 zł netto.

• truten.zenobi Re: program do fakturowania 01.06.07, 23:22
        powiem tak: nauczysz się dobrze na jednym to i z każdym sobie poradzisz,
        najlepiej to postaraj się dowiedzieć na czym pracują potencjalni Twoi
        pracodawcy, poszukaj w sieci może są wersje demo, ale jak jesteś całkowicie
        zielona to dobrze by było gdyby jakaś księgowa wytłumaczyła ci jak to
        funkcjonuje (i nie tylko fakturowanie ale i FK, magazyny rozrachunki itp ;) )
        • Gość: okno na swiat Re: program do fakturowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:20
          ja pracowalam na Fadr,potem na GmOracle teraz pracuje na Sapr/3 praca dosyc
          fajna tylko zarobki kijowe,a fakturowania sie nie nauczysz wirtualnie gdyz
          kazda firma ma napisana nakładke pod swoje potrzeby,najlepiej na "zywym
          organizmie"pozdrowienia
          • Gość: anilah777 Re: program do fakturowania IP: 83.168.106.* 05.06.07, 07:30
            Bardzo Wam dziekuję- chciałam skończyć kurs fakturowania za 270 zł (15godzin szkolenia) program Ewa2000, ale bałam się, że to jakiś może przestarzały program. Widzę, że można się tego samemu nauczyć.
            Odpowiadając na zapytanie-mieszkam w Szczecinie. W obecnej firmie zarabiam 992zł brutto, na rekę dostaję 771zł, jeszcze szef w tym miesiącu oszukał mnie na 60 zł, mówiąc, że księgowa mi nocek nie policzyła i że wyrówna mi w przyszłym miesiącu. Chciałam coś zmienić,dobrze, że mi odpowiedzieliście-bo zupełnie inne programy , jak widzę , są użytku. I wielkie dzięki za linka do programów-spróbuję sama się nauczyć jakoś.Pozdrawiam forumowiczów
      • Gość: gosc Re: program do fakturowania IP: 195.205.154.* 31.07.07, 08:52
        Faktura InVista www.faktura.ibisystem.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka