Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doradca finansowy w firmie Profit

IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 13:07
    Witam!
    Dowiedzialem sie dzisiaj, ze przeszedlem pomyslnie etap rekrutacji na
    stanowisko doradcy finansowego w firmie profit. System wynagrodzen jest tam na
    zasadzie prowizji(mowia, ze 100%, tylko gdzie wtedy zysk firmy?). Czy ktos w
    ogole cokolwiek slyszal o tej firmie? Czy warto sie pchac w cos takiego?
    Zapraszaja mnie na za tydzien na szkolenie i sam nie wiem, co robic. Pomozcie,
    bardzo prosze!
    Ich strona internetowa to www.profity.com.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Beer_monster Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 14:33
        Proszę o odpowiedź...
      • Gość: Hanna Stwórz nieograniczone możliwości zarobku !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:01
        Szukasz pracy w domu?, chcesz skutecznie zarabiać?. Chciałabym
        zaoferować Ci pracę, dzięki której będziesz zarabiać średnio 600 zł
        tygodniowo za pomocą internetu, spędzając w nim zaledwie 1-2 godziny
        dziennie. Zarobki mogą być oczywiście wyższe, a wszystko zależy tylko od
        Ciebie. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) propozycją wyślij (nawet pustego)
        e-maila na adres: szansa.na.biznes@gmail.com a natychmiast prześlę Ci
        szczegółową ofertę.
        • snajper55 Haniu K. ze Śląska, przestań spamować. 29.06.07, 22:56
          Lepiej zajmij się tym zarabianiem w internecie, które tak reklamujesz. Co ? Tak
          właśnie trzeba zarabiać ? Szukając kolejnych naiwnych ?

S.
      • Gość: Beer_monster Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 14:19
        Nikt nic o tym nie wie? Naprawde? O samym zawodzie tez nie?
        • Gość: Daniel R. Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.chello.pl 21.07.07, 14:17
          Witaj! Pracowałem w podobnej firmie (czytaj Open Finance) przez 1,5 roku.
          Zarobki na identycznej zasadzie itd. Dobry start na początek, można się wiele
          nauczyć a później otwierasz własny biznes:)
          Pozdro!
          • Gość: adw Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.chello.pl 21.07.07, 14:25
            Wszystko byle nie EFECT!!!!!!!!!!!!!
            Profit jest chyba najdłużej z tego co się orientuje .

P.S. masz racje "Daniel R" warto sprobowac, nie?!
          • Gość: gudi Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 14:27
            Tak dobrze Ci kolega podpowiada, tam Cię wyszkolą jak otworzyć firmę córkę Amber Gold, linia ciągła i ludzka głupota nie mają końca, ludzie całe życie oszczędzają by na koniec zanieść gotową gotówkę tym oszustom, podczas prania mózgów na takim szkoleniu na koniec "ala"dyrektor pyta dlaczego chcenie pracować w proficie, i słychać kilka odp. ponieważ chcę zostać rentierem, te dzieciaki nie posiadają żadnej wyobraźni . Rentierem to będzie, dzięki takim naiwniakom Pan Prezes Profitu . Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu czyli Piramid finansowych, reszta to tylko inna nazwa i schemat działania. Na czubku piramidy grupa ludzi z dużą kasą a na dole wyrzeźbieni jelenie z pieniędzy.
      • Gość: gość Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 17:41
        Mam takie pytanie, bo zostałam zaproszona do następnego etapu rekrutaji mianowicie mam odpowiedzieć na 5 pytań dotyczących firmy, JAK PAN/I ODPOWIEDZIAŁA NA TE PYTANIA I CZY TO DOPIERO POCZĄTEK TAKICH ETAPÓW REKRUTACJI ??? Proszę o odp
        • Gość: Frank Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 14:03
          Kolejni oszuści, duże prowizje za znalezienie jelenia, mieli w ofercie Oponentie 12% w skali roku prawie jak Amber Gold wyczesali ludzi z pieniędzy i już upadłość, jak ktoś chce zarabiać na ludzkiej krzywdzie to polecam tych oszustów.
          • Gość: zainteresowana Re: Doradca finansowy w firmie Profit IP: *.centertel.pl 07.01.14, 17:29
            Witam, mam pytanie odnośnie firmy Profit, czy trzeba tam klientów pozyskiwać samodzielnie? Jakie są zarobki? I jakie mniej więcej zadają pytania na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie?
            • agatamatysiak Re: Doradca finansowy w firmie Profit 17.06.15, 22:17
              a może teraz ktoś wie coś więcej o tej firmie ? Jak wygląda tam praca? Czy klientów się dostaje czy samemu trzeba ich szukać? Jest jakaś podstawa pensji? i jak wygląda drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej?
        • agatamatysiak Re: Doradca finansowy w firmie Profit 17.06.15, 23:51
          i jak Pani poszło? Napisze Pani coś więcej o rozmowie w tej firmie i pracy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka