Gość: scyzoryk IP: *.tkdami.net 16.07.07, 18:57 Ile wynosi podstawa wynagrodzenia przedstawiciela handlowego w branży budowlanej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scyzoryk Re: Podstawa PH w budowlance IP: *.tkdami.net 16.07.07, 19:08 Nikt nie pracuje (ował) jako PH w branży budowlanej????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Podstawa PH w budowlance IP: *.pronet.lublin.pl 16.07.07, 21:05 ja pracuje ale o kasie ciiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkabig Re: Podstawa PH w budowlance 17.07.07, 20:16 ja parcuję w budowlance jako PH i powiem Ci, że rozpiętość jest duża. Zależy to od firmy. Mniej więcej kształtuje się od 1100 do 5000. ( jak widzisz duży zakres) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj! Re: Podstawa PH w budowlance IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 22:04 Poczytaj raporty płacowe, ten akurat z serwisu pracuj.pl - to da Ci dość szeroki ogląd sprawy. Poszczególne przykłady osób pracujących niewiele Ci powiedzą, bo płaca zależy od wielu czynników. Podsyłam link, może Ci pomoże www.pracuj.pl/kariera-zarobki-raporty-placowe-2006_13889.htm#top Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś