Gość: kasia IP: *.lodz.mm.pl 02.08.07, 15:50 witam czy ktoś pracował w firmie Lamagold jako doradca? jakie warunki czy jest umowa o pracę? czy warto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Lamagold IP: 81.210.12.* 02.08.07, 16:07 to jest chyba jakaś akwizycja - ta firma organizuje spotkania, na których oferują pościel za grube pieniądze - uczestnikami spotkań są głównie emeryci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Lamagold IP: *.lodz.mm.pl 02.08.07, 16:28 tak taka praca a czy zatrudniają na umowe warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mox Re: Lamagold IP: *.lodz.mm.pl 13.08.07, 12:53 raczej nie polecam to akwizycja marne pieniadze i prezentacje pościeli a towar nie taki wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igusia Re: Lamagold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 20:14 Ja polecam,moj znajomy tam pracuje kupe lat,zarabia dobre pieniadze i ja sama niebawem tam zaczne!!Posciel od wielu lat mam rowniez w domu i jest swietna,wygodna i trwala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Lamagold IP: *.lodz.mm.pl 08.10.07, 14:50 lamagold to akwizycja i do kitu praca Odpowiedz Link Zgłoś