Gość: karolina......... IP: *.stk.vectranet.pl 22.10.07, 21:10 Był ktos na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie?o co najczęściej pytaja?interesują mnie tez warunki pracy,prosze o odpowiedz osoby ktore tam pracowaly.z gory dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wolny Ptak Re: royal collection IP: *.ver.airbites.pl 30.10.07, 12:52 Witam Karolino. W odpowiedzi na dręczące Cię pytania przesyłam ci link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=140&w=55718858. Życzę "przyjemnej"lektury.Wnioski wyciąg sama. Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: royal collection 30.10.07, 13:39 Nie wiem kto na tam pracuje,ale umnie(na Slasku) jak bylem sie pytac o g-star,to jedna sprzedawczyni stwierdzila ze tej marki nie prowadza :D,a innym razem znajomy bedac sie pytac czy beda mieli obuwie lacoste uslyszal odp: " ale firma lacoste nie produkuje obuwia" Leze i wkicze:D:D:D I ja mam pytanie jakie trzeba spleniac wymogi (wyksztalcenie) co do tej firmy ?Chyba nie min . wyzsze?:O :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: royal collection IP: *.range86-147.btcentralplus.com 09.11.07, 13:43 zgadzam sie z Toba. Obsluga klienta, jeszcze w dosc drogim, bym nawet powiedziala luxusowym jak na polskie warunki powinna byc perfekcyjna. A nie jest. Znajomosc produktow ... tu juz uwaga do pracodwcow, oni powinni zapewnic szkolenia z produktow. Trudno wymagac zeby pracownik po 12 godzinach przeszukiwal internet w poszukiwaniu informacji o markach, ktore ma sprzedawac. To obowiazek pracodawcy. Ale w Polsce obsluga klienta generalnie kwiczy. Nawet w tzw luksusowych sklepach. Ja pracuje dla marki luksusowej w Anglii i powiem szczerze, ze wkurza mnie ignorancja sprzedawcow w Polsce, kiedy wchodze do sklepu z plaszczami za 1000 zl, a Pani nawet ze stolka sie nie podniesie i nie odpowie na dzien dobry. Zycze powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś