Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie dot badan lekarskich.

19.12.07, 18:48
    Wiem ,ze temat troche nie pasuje do tego forum, ale mam nadzieje, ze ktos mi
    odpowie.

Chcialbym zapytac jak wygaldaja obowiazkowe badania lekarskie po otrzymaniu
    pracy. Idzie sie do lekarza, rozbiera sie i jest sie badanym. Interesuje mnie
    z tego jedna kwestia - rozbieranie. Do jakiego "stopnia" trzeba sie rozebrac?
    Do naga? Do bielizny?
    Prosze o odpowiedz rowniez kobiety.

Temat jak najbardziej powazny.
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: Pytanie dot badan lekarskich. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 18:52
        > Do naga? Do bielizny?
        To zależy od płci lekarza i jego skłonności seksualnych.
        • kiler1988 Re: Pytanie dot badan lekarskich. 19.12.07, 18:57
          pytam powaznie...
          A Ty? Jak byles/as u lekarza to jak to wygladalo?
          • Gość: abc Re: Pytanie dot badan lekarskich. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 19:04

> A Ty? Jak byles/as u lekarza to jak to wygladalo?
            Pieczątka. Stówa i "następny proszę"
      • 0tdr0 Re: Pytanie dot badan lekarskich. 19.12.07, 19:20
        Pobieranie krwi, moczu, badania okulistyczne i rentgen pluc (rozebranie sie do
        pasa- od gory oczywiscie) w wykonaniu ladnej techniczki ustawiajacej mnie za
        ramiona. Nie bylo strasznie- bez obaw :).
      • kiler1988 Re: Pytanie dot badan lekarskich. 19.12.07, 19:26
        Nie chodzi o to, ze sie boje or sth.

Historia jest taka:
        Moja bardzo dobra znajoma byla u lekarza na takich wlasnie badaniach. Lakarz o
        dziwo kazal jej sie rozebrac z wszystkiego oprocz majtek (!), stanik tez. Owa
        znajoma jest dosc ladna kobieta i boje sie, ze ten stary piernik chcial poprostu
        popatrzec na mlode ciałko.
        Oczywiscie piersi jej nie badał.

I dlatego tez chcialem poznac opinie Pan. Co o tym myslicie?
        • Gość: oh my god :O Re: Pytanie dot badan lekarskich. IP: *.icpnet.pl 19.12.07, 20:02
          wiesz co jakbym byla na miejscu kolezanki to bym poszla do tego lekarza i przy
          pacjentach wyzwala go od zbokoli,bylasm dzis na badaniach wstepnych i nigdy ani
          razu!!mi sie nie zdarzylo bym musiala zdjac np.stanik bo po co jak lekarz nie
          bada piersi!!na boga ludzie nie dajcie sie ponizac,trzeba pytac!!jakby lekarz
          inny niz gin.poprosil by mnie o zdjecie stanika to bym sie spytala po
          co?przeciez to tez o ludzka godnosc chodzi!!apropo dzis-nie musialam wogole
          zdejmowac dolu tzn.spodni tylko koszulke ale stanika nie bo po co?badanie
          cisnienia przeciez moze byc wykonane przy nie zdjetym staniku,a reszta to
          przeciez tylko oplukiwanie ciala,badanie stetoskopem a piersi po co
          dslaniac?wkurza mnie to-lekarze nie mowia nam do czego mamy prawo(vide karta
          praw pacjenta)a zeruja na naszej niewiedzy np.kolezanka u gina miala okres i
          zaproponowal jej wtedy badanie na fotelu gin.potem sie okazalo ze to widocznie
          byl zbokol bo pzreciez w czasie okresu nie ma sensu badac kobiety,eh szkoda
          gadac-ta nasza sluzba zdrowia mam wrazenie czasami to sredniowieczne metody...
        • anula36 Re: Pytanie dot badan lekarskich. 19.12.07, 20:03
          nastepny raz idz z nia z grozna mina, stary piernik nie odwazy sie jej tknac;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka