Gość: gościk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:05 w firmie handlowej z kapitałem obcym (branża meblowa), staż 4 lata, wykształcenie wyższe, biegły angielski - 1600 netto (już z premią). Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Menel Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:06 Miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościk Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:08 małe (do 30 tys.), w kuj-pom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 21:29 człowieku za takie pieniądze to opłaca się w budzie mieszkać i z miski z psem jeść zupę. Czysta wegetacja retroaktywno-wsteczna z syndromem zacofania apatycznego. Poszukaj czegoś innego, wyjedź za granicę, rzuć tej swój wypizdówek zrób dodatkowy kurs... cokolwiek bo trafisz najpierw do antyku a później na wysypisko. Sorry za ostre słowa, ale może dadzą (i oby...) coś do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościk Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:41 ech, tylko westchnąć można... spoko Thomas, też mi się wydaje, że coś tu nie tak jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianna Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.tdi.tktelekom.pl 19.02.08, 12:45 Chyba żartujesz? Takie stanowisko w kuj-pom to 2x większa kasa. Normalnie wyzysk :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.centertel.pl 19.02.08, 15:00 1600zł/mies to ja raty za mieszkanie płace,kolejne tyle potrzebuje na art.spożywcze,chemie a gdzie coś dla ducha,jakiś ciuch? Szukaj czegoś lepszego, chyba ze tyle Ci starczy. Jeśli masz 4 lata doświadczenia to min. 2500netto. Znajdziesz coś na 100%,tylko chwile cierpliwości. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś