Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobki specjalisty ds. sprzedaży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:05
    w firmie handlowej z kapitałem obcym (branża meblowa), staż 4 lata,
    wykształcenie wyższe, biegły angielski - 1600 netto (już z premią).
    Co wy na to?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Menel Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:06
        Miasto?
        • Gość: gościk Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:08
          małe (do 30 tys.), w kuj-pom
          • Gość: Thomas Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 21:29
            człowieku za takie pieniądze to opłaca się w budzie mieszkać i z miski z psem
            jeść zupę. Czysta wegetacja retroaktywno-wsteczna z syndromem zacofania
            apatycznego. Poszukaj czegoś innego, wyjedź za granicę, rzuć tej swój wypizdówek
            zrób dodatkowy kurs... cokolwiek bo trafisz najpierw do antyku a później na
            wysypisko. Sorry za ostre słowa, ale może dadzą (i oby...) coś do myślenia.
            • Gość: gościk Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:41
              ech, tylko westchnąć można... spoko Thomas, też mi się wydaje, że
              coś tu nie tak jest :-)
      • Gość: bianna Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.tdi.tktelekom.pl 19.02.08, 12:45
        Chyba żartujesz?
        Takie stanowisko w kuj-pom to 2x większa kasa.
        Normalnie wyzysk :|
        • Gość: foka Re: zarobki specjalisty ds. sprzedaży IP: *.centertel.pl 19.02.08, 15:00
          1600zł/mies to ja raty za mieszkanie płace,kolejne tyle potrzebuje
          na art.spożywcze,chemie a gdzie coś dla ducha,jakiś ciuch?
          Szukaj czegoś lepszego, chyba ze tyle Ci starczy.
          Jeśli masz 4 lata doświadczenia to min. 2500netto.
          Znajdziesz coś na 100%,tylko chwile cierpliwości.

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka