Gość: stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 11:38 Witam jestem na ostatnim roku PW - konstruktor mechanik, mam pytanie jakie są zarobki w Urzedzie Dozoru Technicznego (stanowiska szeregowe inż.) ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inż Re: Urząd Dozoru Technicznego zarobki?? IP: 217.98.20.* 18.06.08, 12:29 Również proszę o uwagi na temat pracy inspektora Dozoru Tech. wynagrodzenie, warunki pracy. Bardzo mi na tym zależy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Urząd Dozoru Technicznego zarobki?? IP: 212.106.138.* 18.06.08, 12:34 z początku zrobki nie są najwyższe ale potem rosną, ale inna sprawą jest to że trzeba mieć niezłe znajomości żeby tam się dostać, u mnie w mieście ta robota przechodziła z ojca na syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Urząd Dozoru Technicznego zarobki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 20:23 ja tez sie przyłaczam do pytania, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Urząd Dozoru Technicznego zarobki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:30 ja też bym chciał wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stenia Re: Urząd Dozoru Technicznego zarobki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 15:10 przyłączam sie do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Urząd Dozoru Technicznego zarobki?? 05.02.15, 14:06 dostałem fakturę. Okazuje się, że za to iż przyjechał fachowiec z dozoru i spędził u mnie 5 minut (sprawdził czy gaz się nie ulatnia ze zbiornika) mam im zapłacić jak za 2 godziny pracy i dodatkowo koszty podróży, czyli prawie 300zł. A wszystko dlatego, że nie mają konkurencji na rynku. Krew człowieka zalewa - nawet koszty podróży są 2x zawyżone Odpowiedz Link Zgłoś