ladysa 29.08.10, 23:31 A może byśmy trochę się pośmiali z wydarzeń w BGŻ? Może macie coś co poprawi humor innym pracownikom? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadzieja_bgz Re: HUMOR W BGŻ 30.08.10, 18:34 Chyba mało co może poprawić humor pracownikom. Odpowiedz Link
czeslaw75 Re: HUMOR W BGŻ 17.09.10, 12:07 No może humor poprawi nasze logo widoczne w ekspresie reporterów... ;) Odpowiedz Link
zawszezosia Re: HUMOR W BGŻ 17.09.10, 17:40 Polecam rownież lekturę raportu rocznego za 2009 r na stronie inetrnetowej Banku. Np. rozwiązano umowy o pracę z 391 osobami. Zatrudnienie w sieći spadło o 9% a w centrali wzrosło o 1,6%. Uzasadnienie równie zabawne. Pozdrawiam wszystkich z poczuciem humoru Odpowiedz Link
ladysa Re: HUMOR W BGŻ 01.10.10, 23:31 Jak Wam idzie przedstawianie się, gdy odbieracie telefon? Chodzi mi głównie o reakcję klientów na pytanie: "W czym mogę pomóc". My często słyszymy, coś w stylu :"Czy naprawdę mogę liczyć na wszystko?"... i w zależności od klienta padają żarty od chęci posiadania większych środków na rachunku do głupich podtekstów i śmiechów w słuchawce. Ogólnie klienci są zaskoczeni i rozbawieni oraz często pytają: "Po co tyle mówicie i na dodatek na mój koszt"?. Odpowiedz Link
takajaka1 Re: HUMOR W BGŻ 04.10.10, 19:44 pierwsze słyszę,żeby ktoś tak reagował jak piszesz. Ani ja, ani nikt z zespołu z takim czymś się nie spotkał. W wielu instytucjach, nie tylko w bankach tak odbiera się telefon. Przejdź się oddziału telekomunikacji a zobaczysz, że oni są bardziej "kontaktowi" niż my. Jak ja byłam, pracownik wstał, przedstawił się, zapytał w czym może pomóc. Chyba za dużo hallo robimy, w końcu to tylko kultura. Może jesteś nienaturalana i Twoja "pomoc" jest wymuszona, stąd ten śmiech..innego wytłumaczenia nie widzę. Odpowiedz Link
obronakonieczna pierwsze słyszę,żeby ktoś tak reagował ??????????? 04.10.10, 20:48 dobre sobie takajaka1, Ty chyba jesteś dyrektor, albo ZWS. Jasne, że tak nieraz mówią, szczególnie "chłopki roztropki" i cinkciarze, ale ! tak jak w Lidlu przyzwyczają się do tego, My również. W końcu dzisiaj torta zeżarliśmy, i należy standardy trzymać, no nie? Poza tym jest przyjemniej. Odpowiedz Link
ladysa Re: HUMOR W BGŻ 04.10.10, 23:56 Co do naturalności....To może Ty Takajaka1 jesteś tak poważna, że ludzie są przyzwyczjeni,że nie można z Tobą nigdy pożartować? Ja się nie skarżę, tylko mówię, że są różne reakcje klientów, którzy do tej pory zamiast " w czym mogę pomóc" słyszeli po prostu "słucham". Przyzwyczajają się do nowego, ale pierwsze reakcje niektórych były właśnie takie. Tak jak pisze Obronakonieczna, to są często jajcarze lub starzy, zżyci z nami klienci. I nie porównuj nas do TP, bo to całkiem inna działka i każdego, kto ma jeszcze stacjonarny witają z radością, bo to już ostatki ich monopolizmu. Odpowiedz Link
takajaka1 Re: HUMOR W BGŻ 08.10.10, 17:37 z tego co wiem to BGŻ też nie ma monopolu na rynku i na klientach nam zależy, więc też się uśniechamy :) i żeby nie było - ani w dyrekcji ani w zws nie pracuję ;) Odpowiedz Link
takajaka1 Re: HUMOR W BGŻ 08.10.10, 17:40 nie jestem śmiertelnie poważna, ale w "czym mogę pomóc" nie widzę akurat nic śmiesznego i widocznie nasi klieci też, ale skoro Ty lubisz w ten sposób żartować to w czym problem? Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: HUMOR W BGŻ 14.10.10, 19:21 Może to poprawi Wam humor: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8513797,Ukradl_milion__nie_oddal_i_nie_trafil_za_kratki.html Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: HUMOR W BGŻ 14.10.10, 19:25 albo to: gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,85951,8513308,Jest_decyzja__akcje_BGZ_trafia_na_gielde__Oferta_moze.html Wreszcie się nachapiemy!!! Odpowiedz Link
ladysa Re: HUMOR W BGŻ 16.10.10, 23:14 Jak słyszę ile dostali za akcje pracownicze np. w telekomunikacji,PKO=Bp i innych, to mi się odechciewa tej jałmużny. Inni dostali 100tys., a my dodatkową pensję - i to dużo poniżej średniej krajowej. Już się zastanawiam, jak z tym poszaleć? Odpowiedz Link
ladysa Re: HUMOR W BGŻ 16.10.10, 23:27 No chłopak miał tupet - przelewać na swoje konto!!! Tyle czasu mu się udawało? I nikt nie zauważyłł???!!!.No to sobie poszalał na giełdzie. Ale teraz mu nie zazdroszczę.Ciekawe, czy to prawda, że przelał to na żonę, czy to tylko wymysł? No i widać, że w BGŻ też mamy kombinujących ludzi. Odpowiedz Link
obronakonieczna Re: HUMOR W BGŻ 17.10.10, 14:42 szkoda, że kombinatorów tworzą złe, lekkomyślnie tworzone procedury. Ponoć wraca Waldek Maj, będzie jazda bez trzymanki. Z Agroekspresem trafił w 10. Odpowiedz Link