Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kuszenie funkcjonariusza

IP: *.lowicz.mm.pl 06.10.08, 17:31
    Do pracy w Policji jest tyś chętnych bo widziałem. Ale psy mają beznadziejny
    system bo na egzaminy z łowicza woj łódzkie musiałem jechać do Katowic. Po nie
    spanej nocy na egzaminy z wf byłem flakiem hehe. Policja chce aby jak najmniej
    przeszło ludzi bo wtedy mają miejsca dla swoich!!!!
    Obserwuj wątek
      • dobiczek mundorowi beda potrzebni do rozganiania wk...nego 07.10.08, 11:03
        tlumu pod bankami
      • Gość: bart Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 12:35
        Jak po nieprzespanej nocy byłeś flakiem to trzymaj się z daleka od
        Policji.
        • Gość: ja Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.acx.pl 07.10.08, 16:13
          A ty oczywiscie pracujesz dzien i noc,dzien i noc i flakiem nie jestes. Przeciez
          polscy policjanci to roboty,a efekty (a raczej ich brak) ich pracy znamy.
          • Gość: tu-166 Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.chello.pl 07.10.08, 17:26
            Znajomość seriali kryminalnych gdzie każdą sprawę rozwiązuje się w 45 minut lub
            mniej nie daje ci prawa do oceny pracy polskiej Policji.

Dla twojej wiadomości Policjantów nie obowiązuje kodeks pracy więc w sytuacji
            gdy w Policji jest kilka procent wakatów praca "w dzień i noc" jest na porządku
            dziennym.

"Przecie z polscy policjanci to roboty,a efekty (a raczej ich brak) ich pracy
            znamy." z taką znajomością języka polskiego to w Policji mógłbyś co najwyżej
            kible szorować. Jeżeli nadal będziesz wygłaszał swoje prywatne opinie jako
            podmiot zbiorowy to radzę zgłosić się do psychiatry, niech ci zapisze jakieś
            proszki na rozdwojenie jaźni zanim ci się pogorszy.
            • Gość: a Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.eastwest.com.pl 07.10.08, 18:17
              wg mnie autor reprezentuje przerost formy nad trescia? policja i policjanci z
              duzej litery?? a tak a propos znajomosc jezyka polskiego policjantow zostawia
              wiele do zyczenia niestety...
              • Gość: tu-166 Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.chello.pl 07.10.08, 19:14
                "Policja" piszemy z dużej litery, w wypadku wątpliwości polecam tekst ustawy z
                dnia 6 kwietnia 1990 r. o Policji.

Wyraz "policjanci", powinien być pisany z małej litery.
            • Gość: ja Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.acx.pl 07.10.08, 19:12
              Jezeli nie zrozumiales ironii,to faktycznie - wiecej niz 1000 zl na reke ci sie
              nie nalezy. W przeciwienstwie do ciebie posiadam takie wyksztalcenie,ze nie
              musze sie ratowac praca w policji.

> Dla twojej wiadomości Policjantów nie obowiązuje kodeks pracy więc w sytuacji
              > gdy w Policji jest kilka procent wakatów praca "w dzień i noc" jest na porządku
              > dziennym.

Gdzie tak jest? Czlowieku nie kłam,bo mam w rodzinie policjanta. Praca 8 godz.
              dziennie - zadnych nocek.
              • Gość: tu-166 Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.chello.pl 07.10.08, 19:46
                "Gdzie tak jest? Czlowieku nie kłam,bo mam w rodzinie policjanta. Praca 8 godz.
                dziennie - zadnych nocek." w Policji jest ponad 100 000 etatów, ja też mam
                jednego policjanta w rodzinie ale na podstawie jego sytuacji materialnych i
                barwnych opowieści nie wyrabiam sobie opinii na temat całej formacji.

"W przeciwienstwie do ciebie posiadam takie wyksztalcenie,ze nie musze sie
                ratowac praca w policji."
                Może się pochwalisz jaki to wysoko płatny i wyjątkowo prestiżowy zawód
                wykonujesz? Wyobraź sobie, że niektórzy idą do pracy z powołania, cel życia
                niektórych nie kręci się wokół wysokiej wypłaty, ale z drugiej strony
                "powołaniem" nie zapłącisz rachunków za prąd.
                • Gość: ja Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.acx.pl 07.10.08, 20:00
                  > Może się pochwalisz jaki to wysoko płatny i wyjątkowo prestiżowy zawód
                  > wykonujesz? Wyobraź sobie, że niektórzy idą do pracy z powołania, cel życia
                  > niektórych nie kręci się wokół wysokiej wypłaty, ale z drugiej strony
                  > "powołaniem" nie zapłącisz rachunków za prąd.

Dziubek,przyjmij do wiadomosci,ze praca w policji to szczyt twoich mozliwosci
                  intelektualnych,a nie kryjesz sie za misja,powolaniem i czymkolwiek tam jeszcze.
                  Powazny czlowiek najpierw mysli o utrzymaniu rodziny a pozniej o powolaniu.
                  Jesli ci zle i nie masz czym zaplacic za rachunki to rzuc ta prace w cholere i
                  zatrudnij sie gdzie indziej,bo zapewne twierdzisz też,ze posiadasz szerokie
                  kwalifikacje.
                  • Gość: tu-166 Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.chello.pl 07.10.08, 20:15
                    Muszę cię "dziubek" zmartwić ale pracuje na własny rachunek w branży obrotu
                    "nieruchomości o niejasnej sytuacji prawnej", którymi nie zajmują się normalne
                    agencje nieruchomości. Tylko na jednej transakcji którą zamierzam, sfinalizować
                    w ciągu najbliższych 2 miesięcy spodziewam się 40 tysięcy zysku dla mojej
                    jednoosobowej firmy (120 zysku do podziału na 3 osoby prawne). Więc nie
                    opowiadaj mi o mojej rzekomej pracy w Policji, bo jak będę chciał sobie poczytać
                    zmyślone historię to sięgnę po Lema.
              • Gość: . Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:43
                Twój tzw. "dyplom" możesz zamienić na papier toaletowy, bo tyle jest on wart.
      • Gość: llll Kuszenie funkcjonariusza IP: 82.139.55.* 07.10.08, 13:00
        kolego jak po jednej nocy byłeś flakiem to proponuje omijać firmę dużym
        łukiem.....ciekawe w jakiej formie byś był po kilku nockach,,,..
      • Gość: zzz Kuszenie funkcjonariusza IP: 82.139.55.* 07.10.08, 13:04
        Mieszkania nic nie pomogą, jedyna szansą na zwiększenie chętnych do pracy jest
        wzrost pensji. Mieszkać w jakimś hotelu to może i dobre ale dla 20 latka a nie
        dla osoby która chce założyć rodzinę. W tej chwili pensje w Policji są głodowe i
        dlatego nie ma chętnych. Poznań to miasto wielkich możliwości i nikt nie
        przyjdzie pracować po nocach w święta weekendy za 1600zł. A co z innymi
        miastami?? tam też są ogromne braki kadrowe??
        • Gość: cochiloco Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.lodz.mm.pl 14.10.08, 15:05
          Proszę państwa taka dyskusja nie ma sensu kuszenie ludzi aby wstąpili do Policji
          to dostanie mieszkanie mija sie z celem. W efekcie zatrudniani są ludzie o
          których później możemy czytać dowcipy : jeden umie czytać drugi pisać. Jeżeli
          ktoś decyduje sie na prace w Policji powinien wiedzieć po co chce pracować czy
          po to żeby dostać mieszkanie stałą pensje i emeryturę po 15 czy 20 latach?? Czy
          żeby chronić normalnych ludzi przed psycholami, mordercami i całym tym syfem? Ja
          niestety nie mam szans na prace w Policji mam stymulator serca nawet nie
          próbuje, a szkoda bo bardzo bym chciał takie życie..
      • Gość: kk Kuszenie funkcjonariusza IP: 86.47.47.* 07.10.08, 13:12
        tyle chlopa w 1dnym hotelu to wodka/dziwki i koka gwarantowane
      • jogibaboo Policjanci dostają mieszkania... 07.10.08, 13:20
        Chyba do posprzątania. Pracuję w tej firmie prawie 20 lat i pomimo, że lubię
        swoją pracę - to po firmie nic dobrego się już nie spodziewam. Młodym gratuluję
        zapału.
      • carnivore69 Kuszenie funkcjonariusza 07.10.08, 14:36
        Mieszkania czy lozko w dwuosobowym pokoju (czyli jak na "zmywaku w Anglii")?

Pozdrawiam redaktorow Radia Erewan.
      • Gość: antykler pokój dwuosobowy IP: 83.238.181.* 07.10.08, 15:21
        a podobno mieszkania mają być. śmieszne. ale w takim pokoju jak przyjadą dwie dziewczyny w jednym czasie to można skręcic jakieś figo fago :)
        omijać ta firmę szerokim łukiem-no chyba ze masz szerokie plecy
      • Gość: lucek 1 Kuszenie funkcjonariusza IP: *.cable.smsnet.pl 07.10.08, 15:30
        Jakie mieszkania!!!!! Dziennikarze jak zawsze WYOLBRZYMIAJĄ.Jak znam życie będą
        to zwykłe nory 15m2 na dwie osoby z łazienką i wc na korytarzu.
      • Gość: m Kur*** krew zalewa, nikogo nie stać na mieszkania IP: *.ydp.com.pl 07.10.08, 16:33
        a oni dostaną za darmo!
        • Gość: tu-166 Re: Kur*** krew zalewa, nikogo nie stać na mieszk IP: *.chello.pl 07.10.08, 17:35
          Zgłoś się do najblizszego prokuratora, jak go ładnie poprosisz to Pan prokurator
          coś wymyśli i też dostaniesz "mieszkanie za darmo". Jesteś wtórnym analfabetą?
          Gdzie słyszłeś, że Policjanci dostaną akty notarialne mieszkań i to
          "za darmo"? Zakwaterowanie w jakiejś zapuszczonej kilkuosobowej norze po
          zobowiązaniu się do pracowania przez najblizszych kilka lat w Poznańskiej
          Policji to nie to samo co "mieszkanie za darmo" wtórny analfabeto.
      • Gość: ja Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie kazdego IP: *.acx.pl 07.10.08, 16:45
        Dlaczego panstwo zamiast skonczyc z megatycznym socjalem finansuje
        nieudacznikow,ludzi ktorym nie wyszlo w zyciu a szczytem ich mozliwosci jest
        praca w policji? Kiedy panstwo przestanie finansowac emerytury 35 letnim
        obibokom? I teraz te mieszkania...Ten kraj to jakas porazka. Ludzie,kiedy
        wyjdziecie na ulice i po prostu zrobicie porzadek - podobnie jak gornicy.
        • Gość: tu-166 Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka IP: *.chello.pl 07.10.08, 17:41
          Kiedy? Kiedy Państwo zacznie godnie płacić i kiedy obywatele będą szanować
          Policje. Oczekujesz, że za 1000zł na ręke przyciągniesz najlepszych absolwentów
          wydziałów prawa? A może chcesz robić łapanki na ulicy do pracy w Policji?
          • Gość: ja Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka IP: *.acx.pl 07.10.08, 19:07
            Nie trzeba robic lapanek. Wystarczy zlikwidowac socjal - przestana istniec wakaty.
            • Gość: tu-166 Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka IP: *.chello.pl 07.10.08, 19:29
              "Nie trzeba robic lapanek. Wystarczy zlikwidowac socjal - przestana istniec wakaty."

Nie rozumiem twojego toku myślenia. Twoim zdaniem wystarczy zlikwidować zasiłki
              socjalne i w jakiś magiczny sposób nagle znikną braki kadrowe w Polcji? O
              wymaganiach co do wykształcenia predyspozycji fizycznych i psychicznych i
              niekaralności, których nie spełnia co najmniej 80% bezrobotnych zapomniałeś?

Chcesz zamiast na ulicy robić łapanki do Policji pod urzedem pracy i dawać broń
              palną i wysyłać na ulicę kogo popadnie? Albo się idzie na ilość (i obniża
              wymagania co do przyszłych Policjantów) albo na jakość (i podwyża się pensje,
              wtedy chętni na poziomie sami się znajdą), bez odpowiednich nakładów finansowych
              o "jakości" w Policji możesz zapomnieć.
              • niewiem_niemam Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka 07.10.08, 19:42
                Czy do obsługi pałki,pistoletu,znajomosci podstaw prawa trzeba w ogole konczyc
                studia? Nie dajmy sie zwariować. Wystarczy spojrzeć kto w szeregach policji
                pełni służbę. Najczęściej ludzie,ktorzy pokonczyli niezyciowe kierunki studiów,
                ewentualnie nie dostali sie na aplikacje prawniczą. Czesto ludzie z polecenia.
                Nie wiem na ile to prawda,ale ponoc do policji nie przyjmuja ponizej 1,75 m
                wzrostu. Tymczasem zycie pokazuje,ze jest zupelnie inaczej:-)
                • Gość: tu-166 Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka IP: *.chello.pl 07.10.08, 20:00
                  Studia nie są konieczne ale równanie w dół to też tragedia. Byłem kiedyś na
                  imprezie z członkami "elitarnych" powietrznodesantowych oddziałów WP, którzy
                  świętowali powrót z misji. Jak chłopcy sobie popili to byłem szczerze
                  przerażony, że takich matołów i zadymiarzy dopuszczają w promieniu 4 metrów do
                  załadowanego karabinu.
                  • Gość: ja Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka IP: *.acx.pl 07.10.08, 20:04
                    Ale widocznie sprawdzili sie na misji,a to co robia po misji to juz nikogo niech
                    nie interesuje. Tak samo nie wiesz co robi lekarz,inżynier czy prawnik po pracy.
                    Widocznie owa misja wymagała wiedzy na poziomie - jak to okresliles - matołów i
                    zadymiarzy.
              • Gość: ja Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka IP: *.acx.pl 07.10.08, 19:45
                > wymaganiach co do wykształcenia predyspozycji fizycznych i psychicznych i
                > niekaralności, których nie spełnia co najmniej 80% bezrobotnych zapomniałeś?

Jakie to trzeba miec spelnione wymagania odnosnie wykształcenia? To,ze masa
                nieudacznikow po pseudostudiach patroluje ulice to inna sprawa.
              • lidek_syn_ubeka przeciez teraz tacy wlasnie przypadkowi osobnicy 07.10.08, 20:12
                pracuja w policji.Niedouczeni sadysci,ktorym zawod ten stworzyl
                mozliwosc sadystycznego wyzywania sie na slabszych w majestacie
                prawa.Psychole wyrywajace paznokcie,wtorni i pierwotni analfabeci
                nie potrafiacy napisac bez bledow ortograficznych i interpukcyjnych
                1 zdania wspolrzednie zlozonego,lapowkarze gotowi dla 50zl
                wsadzonych do kieszonki sprzedac wlasna matkę.No i
                tchorze,uciekajacy przed 3 dresiarzami,ale gorliwie scigajacy
                rowerzystę w wieku 70 lat.
                • Gość: Paulina Re: przeciez teraz tacy wlasnie przypadkowi osobn IP: *.chello.pl 15.11.09, 23:22
                  Pakujesz wszystkich do jednego wora. Nie każdy policjant jest
                  niedouczonym sadystą, łapówkarzem i psycholem. Faktem jest, że już
                  po szkole średniej istnieje możliwość pracy w policji ale czy
                  świadczy to o tym, że zatrudniani są byle gó...arze, którzy o niczym
                  nie mają pojęcia? Mam rozumieć, że dzisiaj w Polsce ukończenie
                  szkoły średniej nie ma najmniejszego znaczenia? Skoro tak to może
                  zrezygnuje z kończenia trzeciej klasy liceum i oleję maturę, bo
                  potem tak czy siak ktoś powie, że jestem niedouczonym psycholem,
                  który zamisat ścigać dresiarzy woli uganiać się za rowerzystą w
                  podeszłym wieku. Zastanawia mnie tylko jedno, czy kiedykolwiek swoje
                  zdanie wygłosiłeś gdziekolwiek indziej poza tym forum?
          • niewiem_niemam Re: Polska - kraj,w ktorym legalnie okrada sie ka 07.10.08, 19:18
            Od kiedy do patrolowania ulic potrzebny jest absolwent prawa? Najwiecej wakatow
            jest wlasnie na tego rodzaju stanowiska - tzw. mięcho armiatnie.
      • Gość: mekq Kuszenie bandyty w mundurze IP: *.olesno.info.pl 07.10.08, 17:36
        Taa, dawajcie tym bandytom co sie da - bedzie ich wiecej
        • Gość: Paulina Re: Kuszenie bandyty w mundurze IP: *.chello.pl 15.11.09, 23:27
          No proszę, znalazł się kolejny! Czy chociaż przeczytałeś cały
          artukuł, żeby się tu wypowiadać? Pewnie, że nie, bo sie nie chciało.
          Według Ciebie dzielenie pokoju z drugą, obcą Ci osobą z dala od domu
          plus miminalna pensja krajowa jest szczytem marzeń? Jeśli tak, to
          chyba Twoje ambicje zginęły marnie
      • Gość: sambo Kuszenie funkcjonariusza IP: *.icpnet.pl 07.10.08, 18:03
        Przyjmijcie ponownie do pracy tych byłych milicjantów, których
        kolejne reżimy solidaruchów wyrzuciły ze służby.
      • Gość: gosc Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 18:06
        5tyś ludzi im potrzeba to pomyslcie o zmianie systemu oceniania!Nie
        barkowało by tylu ludzi jakby nie testy psychologiczne i
        bardzo ,,miła,, rozmowa z Pania/Panem psycholog ktory odgórnie
        dostal zadanie przyjmowania tylko tych ludzi co maja jakieś
        nadpszyrodzone moce-poprostu super policjant lazacy po scianach!
        Porazka jest to ze lepiej sie oplaca dac staremu policjantowi 12h
        niz przyjac nowego na etat.Duzo mozna bylo by sie wypowiedziec na
        ten temat ale szkoda pisania.Lepiej na zachete byscie zaczeli
        przyjmowac ludzi bo tych do pracy policjanta nie brakuje!!!!!!!
      • Gość: gosc Kuszenie funkcjonariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 18:06
        5tyś ludzi im potrzeba to pomyslcie o zmianie systemu oceniania!Nie
        barkowało by tylu ludzi jakby nie testy psychologiczne i
        bardzo ,,miła,, rozmowa z Pania/Panem psycholog ktory odgórnie
        dostal zadanie przyjmowania tylko tych ludzi co maja jakieś
        nadpszyrodzone moce-poprostu super policjant lazacy po scianach!
        Porazka jest to ze lepiej sie oplaca dac staremu policjantowi 12h
        niz przyjac nowego na etat.Duzo mozna bylo by sie wypowiedziec na
        ten temat ale szkoda pisania.Lepiej na zachete byscie zaczeli
        przyjmowac ludzi bo tych do pracy policjanta nie brakuje!!!!!!!
      • Gość: poznaniak ten hotel to taki hotel robotniczy, zadna rewela m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 19:56
        zadna rewela takie mieszkanie w hotelu robotnicznym w pokoju z drugim psem.
      • Gość: peter Kuszenie funkcjonariusza IP: *.eranet.pl 07.10.08, 20:12
        Mieszkać w hotelu? Chyba kogos posrało. Jestem policjantem i pracuję
        w Warszawie ale nigdy nie wyobrażałem sobie mieszkania w bloku, a co
        dopiero w hotelu. Jako człowiek pracy zbudowałem sobie dom pod
        warszawą aby mi żaden sąsiad nie pierdział za ścianą. Dzieki
        temu ,że pracuję w Policji brałem liczne zwolnienia lekarskie aby
        zająć się budową domu.Oczywiście wszystko było płatne 100%. Teraz
        mam 40 lat, zero kredytów, 20 lat pracy i nabyte prawa
        emerytalne.Mam w dupie przełożonych i opinię publiczną - jak będę
        miał kaprys to w każdej chwili mogę zostać emerytem.
        • Gość: cx Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: 89.108.244.* 07.10.08, 21:20
          Większości osób wypowiadających się pod artykułem można by zadać pytanie
          Co Ty wiesz o pracy w Policji tumanie ?
          Wartościowanie człowieka przez pryzmat pieniędzy jakie zarabia jest wyrazem
          prostactwa jakże charakterystycznego dla typowego buraka
      • j.an Re: Kuszenie funkcjonariusza 07.10.08, 23:10
        Nie jestem entuzjastą Policji i ich zachowań ale jeśli by przyjęli takiego
        przygłupa to dobrze się stało ,że odpadł w przedbiegach ,bo to by była tragedia
        aż strach pomyśleć co taki by zrobił jak by mu dali broń.Jednak chyba opatrzność
        czuwa nad tą służbą.
      • Gość: olo Kuszenie funkcjonariusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 23:37
        W końcu znalazłam coś pożytecznego na tym naszym forum. Takie komiksy powinni rozdawać w szkole www.bogatyojciec.info/ucieczka-z-wyscigu-szczurow-komiks.htm

Zamiast uczyć nasze dzieci głupich rzeczy szkoła powinna zająć się edukacją finansową. Może po takich lekturach jak ta, nasze dzieci po skończeniu szkoły nie pchałyby się dalej na studia aby po ich ukończeniu szukać pracy i do końca życia być zależnym od głupiego szefa czy wielkiej korporacji.

Pokażmy naszym pociechom i znajomym jak zakładać swoje własne biznesy, a nie jak tworzyć CV i szukać dobrej pracy!! Kiedyś z pewnością nam za to podziękują. Sama dopiero od kilku lat prowadzę małą firmę, gdyby ktoś wcześniej pokazał mi jak zarabiać pieniądze to nigdy w życiu po skończeniu szkoły nie poszłabym do pracy. Przepracowałam ponad 10 lat w naszym ulubionym banku PKOBP, to co mi po nim pozostało to rzadkie już dzięki Bogu koszmary senne....

Pozdrawiam
      • Gość: dark Kuszenie funkcjonariusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:28
        Zawsze i wszędzie policja jeb.. będzie!!
        Oto przyczyna wakatów:P
        • Gość: stary komunista Re: Kuszenie funkcjonariusza IP: *.ghnet.pl 08.10.08, 16:24
          Pan komendant z Poznania chyba postradał zmysły (czyżby od nadmiaru
          tzw. "obowiązków" ?) Hotel robotniczy proponuje policjantom w XXI
          wieku ? Dobre! Zapewne na święta weźmie za swój racjonalizatorski
          pomysł sporą gotówkę z państwowej kasy. Tak się skałda, że znam taki
          hotel policyjny - nie w Poznaniu, ale w Piasecznie pod Warszawą.
          Stajnia libacji, kurestwa i wszystkiego innego po trochu.
      • mik80 Re: Kuszenie funkcjonariusza 09.10.08, 13:59
        Jakiś czas temu poznałem jedną 24 letnią "funkcjonariuszkę policji". Pisze w "",
        bo osoba ta pomimo swych 24 lat nie potrafiła się nawet zrozumiale wysłowić.
        Trzeba było odrobinę dobrej woli, aby przynajmniej cząstkowo zrozumieć o co jej
        chodzi. Nie wiem jak się dostała do policji, natomiast testy psychologiczne
        chyba nie były trudne.
      • Gość: CHĘTNIE Kuszenie funkcjonariusza IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 19:13
        Od zaraz podejmę pracę w policji, najchetniej w Busku-Zdroju mogą
        być i Kielce.
        Z wykształecnia magister ekonomi lat 31, 179cm, 75 kg.
        Tel 792018493.
      • Gość: michal 20 komisja lekarska w Policji IP: *.lodz.mm.pl 14.10.08, 21:27
        słuchajci jak to jest z tymi przyjeciami do Policji?? konkretnie chodzi mi o to
        ze mam wszczepion stymulator czyli według dzienników ustaw zarzadzen MSWiA itd
        za stymulator na WKU czli ciało obce wgojone w serce jest kategoria D lub E ja
        mam E (niestety) ale moge sie biegac o ponowna komisje lekarska i,, prosic" o
        wlepienie chociaż D tak?? z kolei do Policji trzeba miec przynajmiej D z tego co
        słyszałem pomimo roznych komentarzy z drudiej strony w zarzadzeniu MSWiA
        dotyczacym komisji lekarskiej podczas rekrutacji do Policji takie schorzenie
        rowniez jest okreslone jako N = niezdolny do służby..jak to jest jedno jest
        zaaprzeczeniem dugiego dlatego moje pytanie które kieruje do kogos kto wie co
        mówi mam proste: czy ze stymulatorem serca moge BYC POLICJANTEM?? Prosze
        serdecznie o odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka