Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cyfrowy POLSAT? praca ?

IP: *.chello.pl 06.10.08, 17:39
    jak wyglada praca, warunki, wynagrodzenia, w zasadzie wszystko? z gory
    dziekuje za informacje ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: miły Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: *.aster.pl 03.11.08, 00:57
        dziewczyno w co ty sie pakujesz oby nie dzial logistyki tam nie, a
        reszta jak najbardziej.
        • Gość: 1 Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 22:01
          dlaczego dział logistyki na nie ??
        • Gość: Maciej Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.01.09, 11:34
          Cześć - Jeśli ktoś z Was prawcował na magazynie w Polsacie proszę o
          informację na mkasprzykowski@o2.pl . Sprawa Pilna.
          • Gość: Marcin Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: 89.108.214.* 16.02.09, 01:13
            ja tam robiłem ..
            • Gość: YYY Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: *.aster.pl 24.02.09, 01:00
              i jak?:)

Wypowie sie ktoś "jak sie pracuje"? bo ja może niedługo zacznę w pionie obsługi
              na infolinii ogólnej ;)
              • Gość: kk Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: *.89.71.82.static.crowley.pl 22.03.09, 23:52
                Działu technicznego nie polecam. Szkolenia były bardzo
                trudne, ale praca mi sie osobiście podobała. Jednak to od kierownictwa zalezy
                ile zmian dostaniesz, w tej chwili jest ciezko dostac nawet jedna zmiane na
                tydzień. Kierownictwo robi wszystko robi zeby Cię zawiesic, bo wtedy zwolni sie
                jedno miejsce i dostanie ktos zmiane za Ciebie. Więc tego działu nie polecam.
                Dodam że praca jest zmianowa od 7-15, lub druga zmiana od 15-22, przerwa na
                jedna zmiane to 42 minuty.
                • Gość: momot Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:18
                  nie pakuj sie w ten syf jesli niechcesz sie wykonczyc nerwowo, i nie daj sie
                  skusic stawce i zakladaniu dz.gosp. bo zalozysz ją tylko po to zeby zawiesic po
                  3 miesiącach, ogromna rotacja, brak odpowiedzialnosci kierownictwa i brak
                  jakichkolwiek predyspozycji u wiekszosci kontrolerów, zwykle kolesiowo z ząbek
                  • printor2printor Re: Cyfrowy POLSAT? praca ? 02.03.15, 14:22
                    Witam, poszukuję osób, które pracowały przy montażu SMD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka