hajduk07 12.02.09, 16:43 Pracoawal ktos?Pracuje?Co to za firma?Jakie warunki,atmosfera w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JedenZ Najlepszych Re: Konsalnet Astra IP: *.acn.waw.pl 25.02.09, 19:32 bezproblemowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.10, 21:02 W KATOWICACH ŻADNYCH NOWOŚCI OPRÓCZ NIE MIŁYCH DZIEWCZYN NA SORTOWNI. DYREKTORZY ZNIENIAJĄ SIĘ JEDEN ZA DRUGIM JAK POPRACUJE ROK TO JEST DOBRZE. NIE MIŁA ATMOSFERA MIĘDZY KONWOJEM A ASTRĄ, OSZCZĘDNOŚCI I OSZCZĘDNOŚCI.POPRACUJĘ DO KOŃCA TEGO ROKU I ZWIJAM SIĘ Z TEJ ŚMIESZNEJ FIRMY W KTÓREJ JEST TYLKO WYZYSK. POZDROWIONKA DLA NORMALNYCH LUDZI Z TEJ BRANŻY :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 17:21 W Katowicach pracują same s..ki. Im bardziej włażą w dużą dupę szefowej tym lepszy grafik mają i premie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.01.14, 13:33 Pani dyrektor żenada i jej przydupaska Pani Z wszystkie mają na imię Iwona są lekko upośledzone jedna myśli ze jest Bogiem a druga się puszcza i udaje pokrzywdzoną żenada konsalnet syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cr Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.14, 10:08 no racja firma zeszła na psy kiedyś na samym poczatku było dobrze teraz dadzą ci najniższa krajową i rób sobie po 12 godzin albo wiecej jeszcze robisz to co wczesniej a dostajesz marną zapomogę bo inaczej tej wypłaty nie da się nazwac ,prezesi zarabiają miliony a pracowników traktują gorzej niż psy patrzą tylko że obciąc jeszcze wiecej ale z czego z tych marnych groszy ,nie polecam nikomu firma się stacza....mam tylko nadzieję że kiedys sie przejada na swoim zachowaniu bo teraz licza ze zawsze znajda byle kogo chocby sie zwolnilo ze 20 osob na raz ,jesli ktos ma zamiar zaczac prace tu nie polecam totalny oboz pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.lodz.mm.pl 11.07.14, 10:26 Kiedyś to był Konsalnet, a teraz jest G4S pod pseudonimem. Wszystko co najgorsze przenieśli do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbra Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.14, 14:41 Praca w G4s była super.Premie,zapłata za nadgodziny,możliwość dorobienia na umowę-zlecenie,firmowe imprezy itp. Konsalnet to zarobki niższe z miesiąca na miesiąc,chaos,dramat,dramat,dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.wroclaw.mm.pl 17.07.14, 13:08 Komu było dobrze w G4S, temu było. Od kierowniczki zmiany wzwyż. Zarobki w Konsalnecie dla liczarzy były o połowę większe. Warunki pracy o niebo lepsze. Komu żal G4S zapraszam do Łodzi. Tu wszystko po staremu. Rodzinka, przyjaciółki, brak klimy i afrykańskie upały. Pensja minimalna, a wymagania, że ho,ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konsalnet Astra katowice IP: 37.48.85.* 17.07.14, 21:06 taki mamy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
1nestle Re: Konsalnet Astra katowice 05.08.14, 20:08 Co się stało w Szczenie? Podobno był jakiś bunt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 10:37 e tam bunt. o 7 rano (kiedy powinnyśmy pójść do domu a dalej liczyłyśmy) powiedziałyśmy że nie bierzemy więcej pracy, chcemy w końcu iść do domu. i tyle. więcej nam nie dowalili roboty, choć i tak wyszłyśmy przed 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.30.19.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.14, 15:10 W tej firmie to przydał by się strajk ogólnopolski, tak żeby w jednym czasie wszystkie sortownie przestały pracować, bo tak dalej nie da się pracować. Jest to czysty wyzysk człowieka, ciągle źle i niedobrze, ciągle za mała wydajność. Najlepiej jakby jedna osoba robiła wszystko na całej sortowni. Niech ci wszyscy "dyrektorzy" którzy mają w większości tylko i wyłącznie wiedzę teoretyczną przyjdą na taką sortownię na 12-14 godzin i zasuwają za trzech. Niech popracują miesiąc za najniższa krajową. Ciekawe ile wytrzymają, bo fajnie siedzieć sobie za biurkiem i tylko straszyć ludzi zwolnieniami za małą wydajność. To co się dzieje w Szczecinie to pewnie początek tego co nastąpi w niedługim czasie, bo zaczynają sypać się powoli inne miasta. Do tego dochodzi konwój. Jeżeli na górze nie zrozumieją powagi sytuacji i nie zacznie wreszcie stawiać się na ludzi którzy w 90% to są fachowcy, a nie tylko zwalniac, pozwoli zarobić godne pieniądze adekwatne do wykonywanej pracy to naprawdę może być źle i klienci zaczną odchodzić od konsalnetu a co za tym idzie.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.15, 06:14 Nareszcie!!!!!!! W katowicach wywalono z roboty w konwojach obydwoch kierownikow za walki jeszcze zostal jeden dyspozytor ktory byl prawa reka pana kierownika..... jego tez powinni wypieprzyc.......cwaniaka pieprzonego......moze sie cos zmieni ale watpie. Musialby przyjsc nowy kierownik kawal s........a to mozeby niektorych postawil do pionu.... :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.o Re: Konsalnet Astra katowice IP: *.146.10.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.15, 10:14 Wywalono go nareszcie!!!!!! Ale pozostali jeszcze zwiazkowcy z K.K i K.C.M ktorzy brozdza nam i zalalwiaja wszystko za naszymi plecami i mowia ze tak ma byc......tych "obcych" dzialajacych na nasza niekorzysc powinnismy wywalic ze zwiazkow a najlepiej byloby aby wszyscy konwojenci wypisali sie ze zwiazkow.....Pan S......to jest obludnik dzialajacy przeciw konwojentom czyli warszawski szpieg przekazujacy co sie dzieje w katowicach i szuja........dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Konsalnet Astra IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.09, 23:02 tak pracuje tam sporo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
1.magdalenka Re: Konsalnet Astra 29.07.09, 10:27 byłam tam na rozmowie jakieś pół roku temu, więc niektóre informacje mogły ulec zmianie... a więc praca 7 dni w tygodniu, system chyba 3 zmianowy o ile dobrze pamiętam praca od 6-23. Zatrudnienie na 1/2 etatu, ale godzin przepracowanych musisz mieć tyle co na całym. Podstawa coś ok. 1200+ nadgodziny+ premia od sprzedanej usługi. Jakiś pakiet socjalny chyba był jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miera Re: Konsalnet Astra IP: *.adsl.alicedsl.de 18.08.09, 10:35 Racja Magdalenka! Praca w liczarni to średnio 10 godzin ale i z 13-toma godzinami trzeba sie pogodzić. Premie od uznania kierownictwa czyli można zapomnieć. Mobbing i kumoterstwo - tak przynajmniej jest w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Konsalnet Astra IP: *.chello.pl 29.09.09, 09:39 aż tak źle? od października zaczynam tam prace... w Szczecinie znaczy sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black2 Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 00:05 Praca w Warszawie okropna są 12h które przeistaczają się w 15h. W miesiącu są tylko 2 dniówki tak same noce, nieraz po nocy wychodziłam o 12 w południe. Rozliczenie godzin kwartalne oszukują na godzinach, nie oddają ich. Duża rotacja jeśli się odezwiesz to Cię zwolnią. Przerwa 30 minut. Kierowniczki mobingujące rzucają hasło: Przebieraj szybciej łapami!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black2 Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 00:14 Dyrektor na rozmowie kłamie mówi że będzie praca dzień noc i dwa dni wolnego wcale nie prawda może się tak zdarzyć że jest praca po 3 noce z czego z nocy wychodzi się o 12 i tak trzeba przyjść na 21. W miesiącu są tylko 2 dni tak same noce. Jest nakaz noszenia niebieskich koszulek. Bardzo chamska kierowniczka główna, zwalnia za wszystko! Pensja 1700zł na rękę ale jak się przerobi półtora etatu to nic dobrego. Firma kanciarska traktująca ludzi jak śmieci 1 Pani zemdlała nikt jej nie podniósł.Tragednia! To się dzieję w wolnym kraju RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konsalnet Astra IP: 188.33.130.* 25.11.09, 17:19 nie prawda jaki zakaz noszenia niebieskich koszulek jak niebieskie i czerwone są służbowe wiesz że gdzieś dzwoni ale nie wiesz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Konsalnet Astra IP: *.nplay.net.pl 13.02.10, 22:13 czytaj uwaznie komantarze nie ZAKAZ NOSZENIA NIEBIESKICH KOSZULEK jak napislaas tylko NAKAZ może warto poczytać jakis słownik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Konsalnet Astra IP: 109.243.65.* 21.04.10, 09:35 !!naucz sie czytac..ona napisala NAKAZ!! A NIE ZAKAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K04 Re: Konsalnet Astra IP: 109.243.65.* 21.04.10, 10:16 JA POWIEM TYLKO TYLE...w kazdej pracy jest cos co sie komus moze nie podobac..przy takiej ilosci ludzi trudno o zgodnosc charakterow i podobny tok myslenia,prawda jest ze duzy nacisk kladzie sie na zakres obowiaązkow a gora nie pamieta ze procz tego mamy tez pewne prawa,ale podejrzewam ze tak jest wszedzie..i albo sie z tym pogodzisz i przejdziesz do pozadku dziennego albo zawsze mozesz sie zwolnic i zmienic prace na taka jaka ci odpowiada(co jak wiemy dzisiaj jest prawie nie mozliwe)ja tylko nie moge zniesc tego ze w pracy ,no jakby nie bylo spedzamy spory procent naszego czasu i zamiast sie dogadywac i pomagac to co po niektore maja tylko cos do powiedzenia za czyimis plecami...to jest nie w pozadku!! i jak czytam forum widze z e w innych miastach tez pracujecie nadgodziny...dla mnie to jest straszne.nie wiem jaki system musialby zostac wprowadzony zeby tych nadgodzin nie bylo ,mysle ze panowie z konwoju powinni nas troche powazniej traktowac i juz byloby lepiej!! chcialam tylko jeszcze tak informacyjnie do tej madrej osoby ktora podobno obgadala tutaj nasze skarbniczki...zastanow sie kobieto co robisz bo wydaje mi sie ze srasz we wlasne gniazdo!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konsalnet Astra IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 07:14 Ja tez pracuję w ''Konsalnecie''w polsce i to co piszecie to prawda jestesmy jedna wielka rodzina a szefostwo nasze zachowuje sie jak banda pajaców. Interesuje ich tylko abysmy jak najwiecej pracowali.Pozwaliali u nas z piec osób ale nie zatrudnią nowym bo po co...Kazda/y z moich kolezanek/kolegów przychodzi na inna godzine i pracuje do oporu ile sie da.Pracujemy za psie pieniadze zeby nasi prezesi mieli czym jezdzic. Fury maja takie ze szok....jestesmy białymi mużynami którzy pracuja i są wykorzystywani za frajer....pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Konsalnet Astra k-04 IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.10.10, 20:06 co ty ku... piszesz obudz sie wazeliniaro i skącz się podlizywać i tak cię wyp..... szybciej niż myślisz aha zacznij sie leczyc jak ci odpowiada taka praca pozdro;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 19:50 Uwaga!!!! Malina wypadła ze stołka!!!!!!!! SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER TA MAŁPA co poganiała ludzi tekstami "Przebierajcie szybciej łapami" teraz sama przebiera ŁAPAMI. hahahahahaha Nie jest już kierownikiem tylko Liczarzem. hahaha Była po zawodówce, więc nikt jej kariery nie wróżył. HAHAAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Konsalnet Astra IP: *.nplay.net.pl 13.02.10, 22:30 Wiem jak wyglada praca w Wawie i bez kitu słabo machacie "łapami" wiecznie trzeba wam pomagac a jaki mobbing to zwykły opier....ol od szefa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konsalnet w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 13:56 Jeden wielki syf...na niektórych obiektach siedzą wazeliniarze i dupolizacze.....na przykład na Politechnice Łódzkiej..... codziennie ci w pakamerze chleja wóde...dają dobry przykład młodzieży.....jeden jedyny starszy człowiek nie pił to go zgnoili i wyrzucili......reszta trzyma się i na wyścigi trudni się donosicielstwem, bo pozostałych szantażują i każą sobie kupować wódkę.Jest tam taka jedna cichodajka......jak jej podpadniesz....to.... masz przechlapane.Szczególnie nocne dyżury są ciekawe......chlają wódę na potęgę......a na koniec śpią jak susły.....wiedzą komu posmarować by ich nie tknęli. Jesteś niewygodna, nie grasz jak Ci zatańcza....to mały donosik....mała intryga....duże kłamstwa .A przoduje tam taka jedna pani E W.......na jej dyżurze to sodoma i gomora..... !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIMOWY Re: Konsalnet Astra IP: *.aster.pl 27.10.09, 07:33 CO TY WYGADUJESZ ZA GŁUPOTY NAJPIERW SIĘ DOWIEDZ DOKŁADNIE A POTEM KOMENTUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 19:34 Witam wszystkich. Zgadzam się z tymi wszystkimi opiniami na temat tej firmy-sama w niej pracuję od 11-stu mięsięcy . Nie polecam nikomu -1400zł z dodatkami( 1 godzina nocna to dodatek 0.90 gr)za nadgodziny nie są wracane pieniądze.w weekendy na szczęscie nie pracuję(narazie).Firma wielece tyle klientów posiada a płacą marne pieniądze a ile trzeba się natyrać i podpisujesz umowę o odpowiedzialności za wszyskie powierzone Ci wartości( zły ruch przy rozliczeniu pakietui pech chciałby aby byłą różnica-to pokrywasz ją sam ) premia o czym Wy ludzie marzyciemnajpierw góa pożniej robole jak juz tam tyle czasu pracuję nigdy na oczy nie widziałam bo jest dla zasłużonych tz.lizusów (dodam ,że diennie przez palce przechodzi mi 2 mln zł,z czego kazdy pieniądz oglądam z 2-och stron.Pozdrawiam wszystkich tutaj odwiedzających i odradzam wyboru firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 22:44 Popieram firma złodżiejska!!! Pracowników ochrony też kantują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Konsalnet Astra IP: 195.187.143.* 10.11.09, 10:00 Co Wy opowiadacie za brednie!!!, Pracował ktoś w Solid MCG???, Tam jest dopiero wyzysk i pensja 900 zł netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierdjhfiFH Re: Konsalnet Astra IP: 188.33.130.* 25.11.09, 17:25 jasne ja pracowałam w solid brud syf i wyzysk w konsalnet jest super czasami czaruja ludzi ale to wszedzie jest tak :-) ja na okresie próbnym dostałam w konsalnet 400 zl premi a soli to burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:31 Jak decydujesz się na solid na prace na same noce za 900zł to jesteś głupi w sklepie dostaniesz tyle za dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Konsalnet Astra IP: 94.254.154.* 13.02.10, 23:44 za 900 zł to rzeczywiście strasznie mało jak na dzisiejsze czasy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 38 Re: Konsalnet Astra IP: 94.75.121.* 10.11.09, 21:24 Nikt nikogo do pracy nie zmusza! Ja pracuję już w 3 tego typu firmie i ta JEST NAJLEPSZA. Poleca Solid albo G4S tam dostaniesz 1000 albo 1200 zł. Wszędzie w tym fachu podpisujesz umowe o odpowiedzalności. Może dlatego nie masz premii bo zamiast liczyć na maszynach przekładasz je w rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Konsalnet Astra IP: 109.243.245.* 30.06.10, 22:07 pracowałem z tej gó...anej firmie !!!!ludzie co wy pieprzycie!!!!premia tylko dla pociotków i kumpli a panienki chyba za usługi seksualne dostają robotę ( można się przekonać oglądaąc kto pracuje)...premii żadnych!!!chwala się obrotami 15 mln zł a gadają w kółeczko że kasy nie mają!!!!!!!nie idzcie tam !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konsalnet Astra IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 00:52 może jakbyś przebierała szybciej przeliczała byś 17 milionów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Konsalnet IP: *.play-internet.pl 16.12.11, 00:26 teraz to tylko je...bani inwalidzi maja robote w tym calym Konsalnecie-resztki sprawnych to na zlecenie!!!!!!!!!!!! Tylko wyzysk tak przynajmniej jest na podkarpaciu-stawki 6-6.5zl..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYREKTOR HA HA Re: Konsalnet IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 03:57 Panu dyrektorowi to się chyba sufit na łeb spier... bo zwalnia ludzi jak śmiecie. Panie dyrektorze od ochrony Warszawa jeszcze spotkamy się na pośredniaku a wtedy na pewno plunę w pana stronę , jeszcze pamiętam jak dziś jak pan się przyjmował do pracy i z kontrolnym jeździł po obiektach i pieprzył pan głupoty ze pana szwagier po pijaku jeździ polonezem to ja wtedy pomyślałem co on piep..... ale z klultury wysłuchałem . Jak pan mnie zwalniał to nawet 5 min pan nie miał dla mnie ty ciwoku syna zatrudniłeś w magazynie mundurowym, i specjalnie pisze pan przez małe p dlatego że wadz pan jest cham ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Konsalnet IP: *.31.228.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.14, 11:31 konsalnet o jedno jeb... gow... z checiom bym na nie naszcz... a później rzygnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 18:01 Czyżby jakiś lizodub tu napisał,albo może któraś z kierowniczek.Kit o przeliczaniu 17 mln to możesz wciskać ale głupszemu od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 18:48 Wprowadzili w Wawie rozporządzenie na raporcie pisać o której idziesz do toalety, o której idziesz na przerwe, ile liczysz pakiet. Szkoda że nie trzeba pisać co wydaliłeś w wc. Zasrana firma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.09, 17:33 Witam Czytając Wasze opinie zgadzam się w 100%, podobnie jest w Olsztynie. Jednak naszego kierownika nikt i nic nie przebije. Na jego temat można pisać poematy. Wiecznie są teksty, że za wolno się pracuje i za mały jest przerób na osobę. Mobbing i straszenie zwolnieniem. Każdy na każdego krzywo patrzy. Atmosfera straszna. Premia? Bywała, ale rzadko w zależności od zasług. Jedni robią na granicy wytrzymania a inni mają na wszystko czas i Ci właśnie dostają premię. Czasami na to mają wpływ kierownicy zmiany. Jedni dostają piękne pakiety a inni cały dzień walczą z bilonem. Ogólnie jest tragedia w tej pracy. Życzę wszystkim pracującym w Konsalnet Astra S.A. powodzenia i wytrwałości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafa Re: Konsalnet Astra IP: *.lublin.mm.pl 14.12.09, 23:19 ja pracuje w astrze w lublinie i jest git, fajni ludzie w pracy i szefowa tez oki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 16:36 W warszawie w styczniu zapowiadają zwolnienia, a zwalniają pod byle pretekstem mają ludzi za śmieci. Od stycznia w Warszawie zapowiedzieli same noce, kto to im wypracuje, nawet nie wiadomo czy to jest zgodne z kodeksem pracy!!!!!Praca na same noce, to praca dla człowieka czy dla zwierzęcia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp Re: Konsalnet Astra IP: *.chello.pl 04.01.10, 10:11 W szczecinie jest dramat, nie zwracają pieniędzy za kurs (obiecuja ze przy wypłacie zrobia przelew), kierowniczka stoi nad pracownikiem i patrzy mu na rece (wiadomo jaki to stres), plotkarstwo, obgadywanie, presja i niesamowity stres. Pieniadze marne, a o ktorej sie wyjdzie z pracy nie wiadomo. Nic nie mozna zaplanowac bo grafik zmieniany kilka razy w tygodniu. Zepsute maszyny, ktore oszukują.. zagrzybiała klimatyzacja. Ta firma nie ma prawa istniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akakkaka Re: Konsalnet Astra IP: 109.243.68.* 13.01.10, 12:37 Ja pracuje w Szczecinie i nie narzekam a co do obgadywania to się w 100% zgadzam. Szczególnie Pani Iwona F. interesuje się wszystkim a szczególnie tym czym nie powinna. Pozdrawiam wszystkich pracowników Konsalnetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiDell Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 15:31 Piszesz o obgadywaniu a sama właśnie to zrobiłaś.Załóż forum donosów :) Taki macie Konsalnet jakich kierowników w danym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: Konsalnet Astra IP: *.toya.net.pl 09.02.10, 15:48 A w łodzi to dopiero jest masakra tam to jest obóz pracy cała sielanka z G-4 ,plotkarstwo, zastraszanie,obgadywanie, presja i niesamowity stres .Liczarki rządzą sortownią a nie kierowniczka ,Zepsute maszyny, które oszukują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STARE BABY Re: Konsalnet Astra IP: 195.187.143.* 11.02.10, 14:33 CIESZYMY SIĘ, ŻE WRESZCIE KTOŚ ZADBAŁ O TWOJE ZDROWIE. ZWŁASZCZA PSYCHICZNE. ŻYCIE W DŁUGIM STRESIE TO MASAKRA! WSZYSTKO CO PISZESZ TO WIERUTNE KŁAMSTWA. NIE ŻYCZYMY SOBIE SZKALOWANIA NASZEGO ODDZIAŁU, A ZWŁASZCZA SZEFOWEJ, KTÓRA JEST NAJLEPSZĄ KIEROWNICZKĄ, NA JAKĄ MOGLIŚMY TRAFIĆ. CO DO OBOZU PRACY: POLECAMY KSIĄŻKI GRZESIUKA. CO DO MASZYN: KTO UMIE JE OBSŁUGIWAĆ NIE MA PROBLEMÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nam Re: Konsalnet Astra IP: 109.243.245.* 30.06.10, 22:10 właśnie stare baby tylko plotkują a jak trzeba pomóc to nie chcą iść do chłopaków na bilon tylko my młode musimy!!!!!kierownicy to są znajomi, rodziny osób pracujących( nierobów) na górze w jak to mówią u koordynatorów( nic nie wiedzących)!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Konsalnet Astra IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.10, 23:11 Zostałam zwolniona parę miesięcy temu i jestem na zwolnieniu lekarskim od psychiatry. Lekarz od razu dał mi 30 dni, a potem następne 40. Mimo że ZUS wysłał mnie na orzecznictwo, by stwierdzić czy nie kombinuje by wyłudzić kase, to orzecznik lekarski nie miał watpliwości. Dalej pobieram zasiłek zdrowotny. A resztę to sobie sami skomentujcie, ja tylko pozdrawiam tych "za" i "tych" przeciw ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLKA Re: Konsalnet Astra IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.10, 20:34 Jestem pełna uznania dla twojej wypowiedzi.MOJA DROGA trzeba Ci to przyznać,tupet to ty masz.O ile dobrze pamiętam,sama mówiłas jaka to jesteś mściwa.Jak widzisz,nie wyszło Ci to jednk na zdrowie.Moja dobra rada-PAMIĘTAJ!!!KTO MIECZEM WOJUJE,TEN OD MIECZA GINIE.Miej odrobinę HONORU i nie pisz już więcej o swojej "KRZYWDZIE oraz nie szkaluj innych.Z pozdrowieniami od "STAREJ, GŁUPIEJ"liczarki z ŁODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Konsalnet Astra IP: *.lublin.mm.pl 18.02.10, 21:27 ogolnie nie jest zle tylko smieszy mnie ucinanie tych naszych smisznych premii:)))) 200zl na q a firma tylko kombinuje zeby ich nie przyznac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.10, 13:30 ZAGRZYBIAŁA KLIMATYZACJA, BRAK DOSTĘPU ŚWIATŁA DZIENNEGO \ROLETY+KRATY\ORAZ ŚWIEŻEGO POWIETRZA, SYFIASTE WORKI JUTOWE A W TOALECIE BRAK MYDŁA ANTYBAKTERYJNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Konsalnet Astra IP: 188.33.68.* 04.03.10, 14:45 cześć skoro jest tak ok ! to powiedz jak się tam dostać do lublina ja bym była chętna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 23:57 Ja też pracuje w lublinie i mogę powiedzieć tylko tyle: ręce opadają!!! -Podwyżki - absolutnie nie ma takiej opcji -Premia- absolutnie nie ma takiej opcji chociaż firma na stronce się chwali że w 2009 r zarobiła 500 milionów złotych ....To dla pracowników jest zawsze ta sama odpowiedź " jest kryzys podwyżek nie będzie..." i do tego ta zasrana odpowiedzialność zbiorowa ... jak ktoś coś namiesza to wszyscy mają prze...ne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Konsalnet Astra IP: 188.33.62.* 03.09.10, 12:51 czy możecie podać ulicę ,gdzie znajduj asię kadry (gdzie można złożyć ofertę) w Lublinie będę wdzięczna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 10:12 pewnie należysz do kólka wzajemnej adoracji jaśnie pani kierowniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Konsalnet Astra IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.10, 12:35 W k-07 Olsztyn), to co napisałaś jest w 100% prawda. Odczułam to na własnej skórze. Kierownik przyjechał z teczki, stary SB-ek, stosuje metody wyuczone. Zatrudnia po koneksjach, i te osoby chodzą jak święte krowy. Mają premie i inne przywileje. W k-07 (Olsztyn) pracują osoby powiązane rodzinnie i to blisko - co na to przepisy. Ciekawe czy góra tzn. Wa-wa o tym wie, bo mam zamiar o tym donieść. Co do szybkości pracy, to pan S. nigdy nie siedział na liczarni, to o czym my tu mówimy!!!! Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Konsalnet Astra IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 13:29 jest spoko dostajesz samochód słóżbowy sprzedajesz swój i jeździ cała rodzina to fajny dodatek do pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.15, 06:18 Praca w konsalnecie to porazka... trzeba byc wariatem zeby pracowac za marna kase na liczarni i dzwigac te ciezkie wory..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiDell Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 16:30 Warto spróbować się zatrudnić,sam pracuję w Gdyni i polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodz Re: Konsalnet Astra IP: 195.187.143.* 29.12.09, 19:01 A w łodz jest super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Konsalnet Astra IP: *.centertel.pl 12.03.10, 09:53 łam Chciałam złożyć skargę na pracowników tej firmy w jednym z marketów OBI Zostałam potraktowana jak złodziejka. Poniewarz ochroniarz na kamerze miał podejrzenia nieuzasadnione wobec mnie. NAwet nie była uzywana forma pani wobec mnie tylko na Ty!!! Co to jest się pytam po przeszukaniu ze złą miną nie usłyszałam nawet!!!!! słowa PRZEPRASZAM od tych ochroniarzy którzy byli ewidentnie zawiedzeni że nie jestem złodziejką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licencjonowany Re: Konsalnet Astra IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 14:39 Może i na złodziejkę nie wyglądałaś, ale na pewno nie wyglądałaś też na osobę, która zna swoje prawa.. Pacownik ochrony nie ma prawa dokonywać przeszukania (nomen omen przezukać można pomieszczenie bądź obiekt zamknięty) co do osoby stosuję się tzw.kontrolę osobistą którą dokonać może: - funkcjonariusz policji (tej samej płci co osoba poddawana) - innych służb uprawnionych (BOR, ABW, CBA, CBŚ) Jedynym przypadkiem gdy kontrolę osobistą dokonuje pracownik ochrony (licencjonowany) jest impreza masowa. Tyle w temacie. Do składania zaś skarg są przełożeni, a nie forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsal Re: Konsalnet Astra IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.14, 20:23 To proponuje zadzwonic do pana Zwierzyńskiego i mu o tym powiedzieć jest to pan który piastuje stanowisko Seciurity menagera i to on narzuca ile złodzieji ma sie złapać w dany miesiącu. Tak poza tym to nie wiem o co pani ma pretensje , jak wszyscy polacy to złodzieje to co tu sie dziwić ze trafił panią zaszczyt na osobiste przeszukanie w pokoju ujęć, a nie na forum, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbek Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 19:57 załatwili sobie że wyrzucą firmę która chroni hute w Krakowie, i chcą tam wejść ze swoimi marnymi stawkami- w Krakowie to nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: 195.187.143.* 18.05.10, 14:59 Konsalnet Astra nie jest Agencją Ochrony, więc nie może nikogo wyrzucać. Rozróżniajcie proszę firmy, bo Konsalnetów jest co najmniej kilka i każda robi co innego a nie przyszywajcie niepotrzebnie komuś "łatek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 20:52 Ciemniaku to agencja ochrony a sortownia to oddział firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 11:57 Najlepiej kogoś obrazić nie mając zielonego pojęcia o firmie. Zorientuj się jak jest a może wtedy przeprosisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 21:19 Akurat pracowałam w waszej firmie na sortowni po 15h i to śmieszne dla mnie nie było. To ma być praca to obóz pracy a traktowanie ludzi jest okropne. Nie mam zamiaru za nic przepraszać wprost przeciwnie mogę wam nawciskać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 15:12 ale sortownia konsalnetu nie jest w hucie...wiec chyba komuś sie cos pomyliło;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licencjonowany Re: Konsalnet Astra huta Kraków IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.10.10, 14:43 Ciemniaku sam jesteś agencja ochrony. Różne branże. Różne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juse Re: Konsalnet Astra IP: *.opera-mini.net 11.01.17, 17:13 Policja zatrzymala paru pracownikow firmy konsalnet z huty sendzimira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Konsalnet Astra IP: *.lublin.mm.pl 08.09.10, 22:29 w Lublinie nic ciekawego, generalnie nie polecam, kiedys bylo calkiem milo, a teraz ciagle oszczednosci i kombinacje, wiecie o co chodzi:) czekam na 'cos' ciekawego i zwijam sie z tej smiesznej firmy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Konsalnet IP: *.opera-mini.net 09.09.10, 17:32 Na wstępie przepraszam wszystkich użytkowników za nie cenzuralne zwroty, bo pewnie się pojawią w tym tekście, i zastrzegam sobie "ludzie używanie czasem nie cenzuralnych słów nie świadczy o kulturze złej" każdemu puszczają nerwy i oddaje się emocjom, nie chodzi tu o ludzie prostactwo, chociaż jeżeli się tego nadużywa to tak, chociaż w tym teksie pewnie będzie mi można to zarzucić, ale wybaczcie CI inteligentni i z doświadczeniem w Konsalnecie sami wiecie, że inaczej się tu nie da. Nie wiem nic o pracy w spółce Konsalnet Aster, ale cóż pracuje już ostatnie dni a może już nie pracuje, bo przeniósł mnie na inny obiekt, który obiecał a już prawie siedzę tydzień w domu w Konsalnet Security i Konsalnet Skorpion. Cóż można tu wiele o tej firmie powiedzieć złego, choć ma pewne i dobre rzeczy, które szybko pryskają jak bańka mydlana, gdyż jak się ludzie zorientują to stąd S P I E R D A L A J Ą i w tym właśnie momencie te dobre elementy firmy Konsalnet odchodzą w przeszłość. Miałem kiedyś dwóch wspaniałych ludzi za inspektorów ludzie z głową i pomysłem, cóż głowa i myślenie ooooo to nie w tej firmie, tu się ceni tych, co nie myślą i wierzą w każde usłyszane słowo w biurze. Obaj inspektorzy ludzie w porządku, co mogli to zrobili dla ciebie, jeżeli to akurat mogli, grasz z nimi fer oni zawsze pójdą za tobą. Cóż reszta to banda cwaniaków, z którymi miałem doczynienia, jesteś zajefanym pracownikiem, jeżeli no i tu są warunki jedziesz gdzie oni chcą nie liczy się, że to jest ileś kilometrów, ale to jeszcze nic żeby być tak dobrym pracownikiem musisz na każdo zawołanie być tam gdzie chcą nie obchodzi ich, że jesteś chory, że wróciłeś dopiero po 24, a do tego, jeżeli jesteś już nie przydatnym elementem układanki możesz sobie siedzieć w domu i czekać na telefon o WSZECHMOCNEGO INSPEKTORA (pozdrawiam w tym miejscu Leszka), jeżeli czytasz takie fora chwała tobie, jeszcze nawiasem dla tego pana (ja pracuje a Ciebie podobno dr w y p i e r d o l i ł bo sobie rady nie dałeś z bandą imbecyli. Ale nie odbiegając od tematu Konsalnetu wspaniałej firmy gdzie wałek na wałku wałkiem pogania, pewnego razu zachorowałem dzwonie do mnie "gó...arz”, który dorwał się władzy i psim swędem może został inspektorem albo miał jakieś wtyki u góry, albo też za jajka albo świniaka. Dzwoni wiec ten WSZECHMCNY INSPEKTOR i wyzywa od gó...arz nie pytając się, dlaczego mnie tam nie ma. To właśnie są tacy ludzie. A teraz cos tak ogólnie o obiektach o ich dowódcach, bo myślę, że zaliczyłem parę jak to można powiedzieć było się tu i tam. Najlepiej jak zacznę cała historię mojej współpracy z firmą Konsalnet, jak zawsze zaczyna się to od przeczytanego ogłoszenia o prace, potem biuro ludzie wspaniali mili wszystko Ci załatwią dzwonią za Ciebie do inspektora z twojego regionu żebyś nie narażał się na nie potrzebne koszta, to wszystko pozornie z tego, co wiem, chodź bywałem jeszcze parę razy w dziale rekrutacji i nie mogę nic złego powiedzieć o tych ludziach chodź słyszy się różnie, juz ja jest wolne miejsce najlepiej od razu jedz tam, cóż fajnie było w pierwszy dzień w pracy usłyszałem od swojego inspektora wie Pan ja jestem tylko do 31 marca potem odchodze, coż będzie nowy pomyślałem. A teraz wspaniały opis ochrony sklepu: Sklep średniej wielkości nie będę robił reklamy, ale powiem tak, jeżeli ktoś widział Media Markt w M1 w Markach to połowie sklepu teraz brawa dla dyrekcji sklepu (w tym momencie jak w JOBIE "ostatnia szara komórka" dałbym załącznik audio z oklaskami) jeden ochroniarz, który wg prawa i tak dużo może mniej niż policja, sklep gdzie TY ochroniarz jesteś dla kierowników jesteś G Ó W N E M nie potrafię tego estetyczniej wyrazić 10 godzin pracy na nogach 30 min. przerwy, cóż przerwa jak przerwa chcesz wyjść na papierosa, co "miał pan swoją przerwę?" Jak tak to proszę do 21 czekać aż się zamknięcia? Kręcisz się po tym sklepie łazisz za ludźmi podejrzanymi cóż każdy jest podejrzany, tak naprawdę nikogo nie jesteś w stanie złapać, bo jesteś sam. Jedyną pomocą jest agencja, która ma galerię, ale ich też rzadko widać. No, ale miałem dobrego inspektora wiec, co raz, kiedy był u mnie czy też dzwonił do mnie prosiłem go o inny obiekt wytrzymałem tam nie cały miesiąc, bo od 25 marca do 15 kwietnia. Cóż można by tu opisywać obiekty, ale cóż, ale szkoda czasu, a teraz krótko i na temat, wiec jak firma czemuś zawini czy cos nie dopilnuje czyja wina nie trudno tu zgadnąć twoja innej opcji nie ma. Cóż zrobię małe podsumowanie + 1. Wypłata 10 każdego miesiąca i nie ma, że boli, (chociaż miałem sytuacje ze nie było, ale w biurze wspaniała Pani Iza potrafi to załatwić, bo reszta kadr cóż, za co wam KOCHANE PANIE płacą za kawkę i emalia wysłanie do Katowic myślę ze z taką pracą to przeciętny uczę szkoły podstawowej by sobie dał rade "też potrafią powiedzieć NIE WIEM") 2. Inspektorzy, ale cóż ci to pracują max 3 miesiące a potem odchodzą wiec nie wiem czy to jakiś plus 3. Znam tylko piec inteligentnych osób w tej firmie na obiektach jako ekipa dowodzącą - 1. Inspektorzy ci, co zostają już opisałem paru 2. Kumoterstwo 3. Wazeliniarstwo 4. Fałsz 5. Kantowanie 6. Idioci, którzy układają grafik, jak można dąć komuś 4 służby pod rząd jak się dojeżdża z za miasta do tego po przeciwnej stronie Warszawy gdzie się jedzie minimum 1:15 godz. jak nie ma dużych korków i jak podpasują ci pozostałe dwie przesiadki a tak to nawet może zejść się 2:30 godz. Usłyszałem kiedyś od inspektora słowa, należy wkładać minimum wysiłku KOCHANI LUDZIE powiedzcie mi, co to jest minimum wysiłku w tej pracy? Podam nawet emaila rafaladamsiwacki@wp.Pl żebyście mogli odpisać zastrzegam sobie, że w tytule proszę wpisać "KONSALNET" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiki Re: Konsalnet IP: 89.108.238.* 25.09.10, 07:25 cześĆ .mam pytanie . czy ktoś pracował na ul.albertyńskiej w Krakowie.tam planuję złożyc dokumenty. jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek1122 Re: Konsalnet IP: *.centertel.pl 30.11.11, 13:47 Konsalnet nie jest taki zły i coraz bardziej się rozrasta.. a najlepiej swiadczą o tym wypowiedzi jego prezesa Adama Pawłowicza w jednej z Gazet online www.safetyandsecurity.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: Konsalnet astra IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 18:07 zycze tej dziadoskiej firmie zeby wszystkie przetargi przegrala i zrozumiala ze ludzie to nie bydlo a tym pseldo inspektorom powrot do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andypendy13 Re: Konsalnet IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 21:42 jak mozna tolerowac osobe metr piedziesiat wzrostu licencja jedynka i brak jakich kolwiek zachamowan kopulacja z inspektorem i taka osoba ma etat w konsalnecie a dowodcom odebrano i to wszystko na lotnisku bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Konsalnet Astra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 14:47 Konsalnet to złodziejska firma. Na rozmowie o pracę nic nie mówią, że w jednej ze spółek zatrudniają na umowę o pracę a w drugiej jednocześnie na umowę zlecenie i tylko od jednej umow płacą składki ZUS. Pytaja ile chce się zarabiać, ale to i tak jest nieważne, bo gdy przyszłam do pracy wpierano mi, że zgodziłam się na 1500zł. Praca w W-wie, przy księgowaniu dokumentów, wystawianiu faktur w ilościach ogromnych, jak na produkcji jest jednocześnie tak uwsteczniająca, nieciekawa i pogmatwana, że nie warto w ogóle tam iść. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć2011 Re: Konsalnet Astra IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 16:48 czytam to co piszecie zlego o tej firmie i nie moge w to wszustko wieżyc. prauje w warszawie w KONSALNECIE i moim specjalistą jest pan Popis. Z tego co wiem to pracuje w tej firmie ponad 10 lat. ja pracuje 7 lat i nie moge powiedzuec nic zlego na temat tej firmy z wyjatkiem ze mogłaby pałacic wiecej ale i tak nie jes żle bo średnio wychodzi mi 2500 zł na miesiąc a jezeli chodzi o mojego kierownika to jeszcze nigdy nie współpracowałem z takim gościem jak on (Popis). nigdy mnie nie oszukał z godzinami a wiem że takie przypadki zdażają sie u innych. pamietam jeszcze że pracowałem u Czarnoty (sp.dsp. ochrony w konsalnecie) i też nie moge złego słowa powiedziec na niego. żeby konsatnet składał sie z takich ludzi jak oni to nie zaimowaliby 2-go miejsca w rankingu firm ochrony tylko 1-wsze. cały czas pracuje w tej firmie i nie moge nazekać. moze w innych miastach jest inaczej ale w warszawie jest naprawde fajnie. i ja tutaj nie robie wazeliny tylko naprawde tak jest.JEŻELI KTOŚ MI NIE WIEŻY TO NIECH ZACZNIE PRACOWAĆ W WARSZAWIE TYLKO ŻE POD POPISEM ALBO CZARNOTĄ BO TO SĄ LUDZIE Z KTORYMI NAPRAWDE MOZNA PRACOWAC I NIE ROBIĄ WYZYSKU Z PRACOWNIKÓW . TAKA JEST PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoll Re: Konsalnet Astra IP: 78.9.146.* 16.01.11, 17:57 kolego zajmuje drugie miejsce pod względem wielkości i finansów, ale też pod względem oszukiwania, wyzyskiwania i łamania praw pracowniczych też zarabiam 2500 za 250 godzin a nawet 3500 z 350 godzin a pracuje tu 7 lat oni mają nas za nic w całym konsalnecie dla nich jesteśmy plebsem i białymi murzynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Konsalnet Astra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 10:20 Ta firma to jedna wielka tragedia.Mobbing,kumoterstwo,donosicielstwo.Podsłuchiwanie pracowników i wzywanie na dywanik to dzień powszedni.Stanowczo odradzam pracę w tym gułagu.Nie jest ważne,jak pracujesz.Liczy się wyłącznie umiejętność włażenia kierownictwu w d...To wszystko w Lublinie.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bańka Re: Konsalnet Astra IP: *.elk.mm.pl 26.04.12, 15:35 Święta prawda!!!! Odradzam wszystkim pracę w tym jednym wielkim g....e!!!! nigdy nie liczą się ani umiejętności ani dyspozycyjność ani to, że jest się oddanym pracy!!! Natomiast liczy się włażenie w d...ę kierowniczce wożeniem jajek, powideł a nawet nalewki!!! Ja oddałam tej pracy całą siebie, przez kilka lat zawsze byłam dyspozycyjna o każdej porze dnia i nocy, nie korzystałam ze zwolnień i co, kopa w d...ę dostałam, bo na moje miejsce była przyszykowana gościówa co szefowej jaja woziła i nie tylko zresztą!!! Poza tym tu jest taka selekcja, że przewinęło się aż 40 osób, obłuda i fałsz, to motto tej firmy!!! Także jeśli ktoś szuka miejsca by być spełnionym i docenionym, to stanowczo odradzam, bo najpierw Was wykorzysta, a później wyrzuci jak śmiecia. A to wszystko w CDG W Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Konsalnet Astra Toruń IP: *.elk.mm.pl 26.04.12, 15:55 W Toruniu rządzą układy, a ci co przynoszą kierowniczce fanty w postaci jajek nalewki powideł itp. maja tu spore szanse na awans i podwyżki. Do skarbca można się dostać nawet po dwóch miesiącach trzeba tylko dobrze w d...ę wchodzić kierowniczce. Ja do skarbca dostałam się dopiero po kilku latach mimo, że była jedną z najlepszych liczarzy, i to tez g....o dało, by dostałam kopa, mimo, że bez zastrzeżeń wykonywałam swoja pracę, byłam zawsze dyspozycyjna i lojalna! Kopa dostałam, bo na moje miejsce była już obsadzona osoba, która nieźle nawoziła ze wsi kierowniczce!! Tu nie ceni się ani dobrych ani sprawdzonych pracowników!!! Tu się zatrudnia i za chwilę zwalnia i zawsze kierowniczka zwala winę na Warszawę!! Wszystkim odradzam!!!! Chyba, że kierownika zmienią, co wątpię! Ja osobiście żałuję, że tyle tej pracy siebie poświęciłam, bo nie była warta poświęcenia!!!!! Jedno wielkie g...o, kumoterstwo, układy, obłuda i fałsz. Szczerze odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE-NAIWNA Re: Konsalnet Astra Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 22:16 Czas przedstawić sprawę z drugiej strony moja droga naiwna-Agnieszko,po pierwsze kwestia jajek owszem dziewczyna je przywozi,ale wszystkim zainteresowanym w Astrze i wszyscy powtarzam wszyscy za te jajka płacą również kierownik cdg-u,po drugie powidła to rozdaje nasz kierownik,a nie odwrotnie jak piszesz, a co do kwestii skarbca są tacy którzy nie chcą tam iść za żadne pieniądze świata-robota ciężka,a wdzięczność żadna,prawie takie same pieniądze jak na liczarnii,a odpowiedzialność koszmarna.Teraz kwestia twojego "dostania się"do skarbca jak to ładnie piszesz to była konieczność bo na tę chwilę nie było nikogo innego na to miejsce- do dzisiaj skarbnicy żałują,że wybrali ciebie-wszyscy skarbnicy!!!!! i owszem byłaś dyspozycyjna i lojalna,ale również "najmądrzejsza i najpiękniejsza z całej wsi",której nie można było zwrócić uwagi,że coś jest źle bo zaraz leciały bluzgi jakie sama dobrze wiesz,a co do przeklinania to wiesz jak nazywali cię chłopacy z konwoju kurw...ce babsko nawet oni nie mogli cię znieść,ciebie twoich przekleństw i twojej agresji,bo niestety byłaś bardzo agresywna.Zresztą pewnym zbiegiem okoliczności spotkałam się z kimś kto z tobą pracował w poprzedniej firmie,wiesz jak cię nazywali "MASAKRA",pewnie się ucieszyli tak jak my wszyscy w Toruniu,że odeszłaś,bo prawda jest taka,że nikt po tobie nie płacze-smutne to prawda? Inne osoby,które kierowniczka musiała zwolnić wspominane są bardzo dobrze,a wiesz dlaczego,bo były LUBIANE-pracowały lepiej lub gorzej,ale były częścią grupy do której ty nigdy nie należałaś-zawsze wszystko wiedziałaś lepiej.I jeszcze jedno zwolnienie ciebie nie było decyzją Warszawy jak piszesz,ale decyzją wszystkich pracowników cdg-u,którzy nie dawali rady z tobą pracować.Aha i jeszcze mała dygresja skarbnikiem wcale nie została osoba,o której myślisz,został ktoś o kim byś nawet nie pomyślała,ale to już moja słodka TAJEMNICA-niech cię dręczy myślenie kto to może być-zasłużyłaś na to w pełni.Napisano w imieniu wszystkich pracowników CDG K-11 TORUŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koledzy Re: Konsalnet Astra Toruń IP: 195.187.143.* 29.05.12, 18:32 proszę nie mieszać do waszych rozgrywek pracowników konwoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.146.219.175.ip.abpl.pl 21.03.11, 08:17 Proszę o info na temat placówki w KATOWICACH. Forum bezpośrednie: www.solidmcgrcg.pun.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin2 Re: Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.04.11, 16:33 ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) zwiazek zawodowy IP: *.enterpol.pl 22.06.11, 12:10 ZWIĄZEK ZAWODOWY KONSALNET ASTRA POWSTAŁ. Deklaracja członkowska na stronie ((( OZZPO.ORG.PL ))) zapisz się, firma nie musi wiedzieć i nie czekaj na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: zwiazek zawodowy IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 18:47 DO WSZYSTKICH PRACOWNIKOW: NIE ZAPISUJCIE SIE DO TYCH CHOLERNYCH ZWIAZKOW....... ONI TYLKO MYSLA O SWOICH TYLKACH......KIEDY ONI STALI ZA PRACOWNIKAMI.......NIGDY!!!!!! MAJA NAS W D....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: zwiazek zawodowy IP: *.ennet.pl 29.09.11, 11:59 Dobrze powiedziane jesteś białym murzynem-nikt nie karze pod przymusem pracować w tej firmie jak się nie podoba praca i płaca to zrezygnuj. Jest druga opcja porozmawiaj ze swoim przełożonym by nie pracować 12 h. przepraszam! niech zgadnę, boisz się!? tylko na forum pokrzyczeć możesz. Bardzo dobrze ,ze sa związki bo sa potrzebne dla takich ludzi jak TY. Na pewno należysz do grupy ludzi która głośno krzyczy tylko w WC bo na zewnątrz to tylko przytakuje.A i premie dostaje ,ale nie za praca.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: zwiazek zawodowy IP: *.20.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.06.12, 22:26 kolego juz zapomniales za ile pracowales gdyby nie zwiazki tyralbys jak osiol za marne pieniadze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były normalny Re: zwiazek zawodowy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.07.12, 21:32 jaki związek?? sprzedajna gnido????wszyscy jesteście w kieszeni prezesunia ludzi zwalniacie ze nic a z wiązki gó... robią w tej sprawie socjalne jest pociągane z tez jałmuzny którą nazywacie pensją i nic z tego nie ma.Gdzie ta kasa jest????powiem ci wasze związki się za to bawią na imprezy integracyjne z przydupasami prezesa jeżdza a wasza pani dyrektor to juz nie pozostawia cienia nadzieii takiej tepej baby to dawno nie widziałem pozdrowienia dla tych normalnych nielicznych w tej chorej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zwiazek zawodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.14, 22:57 A składki biorą co miesiąc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Re: zwiazek zawodowy IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.15, 19:29 mam pytanie do zwiazkow zawodowych w konsalnecie???????? bierzecie co miesiac po 10 zeta i nic nie robicie......to po co bierzecie.....dlaczego nic nie robicie.....robia z nami co chca a wy sie na to godzicie....po co wy jestescie????????? wypieprzcie tego pajaca z szefowania i bierzcie sie ku... do roboty.......bo nie dlugo konsalnet straci wszystkie banki i zostana pasci za fri......i co dalej......nic KONSALNET TO DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedys zescie sie smiali z SOLID-A S....a teraz solid przejmuja robote od Konsalnetu....ha,ha,ha........i basta............zostana pasci a to tez sie kiedys skonczy.....a moze celowo konsalnet niszczy konwoj aby sie go pozbyc skoro sie nie dalo sprzedac........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek :) Re: Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 19:32 w katowicach jest ochydnie,jak odeszła ostatnia dyrektorka i zaczęła rządzić ta tłusta dupa to jest coraz gorzej,praca w niedziele na nocną zmiane no i po 10,12 godz.to norma a bywa że dziewczyny wychodzą z sortowni o 11,12 godz. w południe.dziewczyny zwalniaja się i to te które miały "chody" podwyżki są ale dla wybranych i dla nich też są premie i godziny nadliczbowe wypłacane żeby "dobrze' sie mieć w firmie musisz być głupia im głupsza tym lepiej dla ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 13:17 Na liczarni w Katowicach masz dobrze jeśli jesteś osobą uprzywilejowaną,tzn: byłym pracownikiem PWPW,lizodupem,kapusiem,pupilkiem lub znajomym obecnej pani kierowniczki I....Pozostałe osoby mają brać się do roboty,przebierać szybciej łapkami,nie rozmawiać,nie zaglądać w koszyki innych liczarek(tych uprzywilejowanych ,te oczywiście dostają najlepsze pakiety do liczenia)tylko patrzeć w swój i liczyć marne ochłapy, które dostaną i bilon.Kierowniczki dzielą pakietami pod dyktando pani kierownik sortowni,która jest mściwą osobą,boi się tylko o swój ,,stołek".Niepotrafi solidnie zorganizować pracy(w ostatnich miesiącach zatrudniła kilka niepotrzebnych osób,a nadgodziny dalej zostały,dopiero ktoś mądrzejszy od niej w tej firmie podpowiedział żeby zlikwidować 2 zmianę).Traktuje ludzi jak robokopy dla których najważniejsza ma być praca,a rodzinę masz mieć w dupie.Nic się tu nie zmieni,jeśli to całe kierownictwo nie będzie wymienione. Kumoterstwo i wyzysk,nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze pracownik Re: Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.telesim.com.pl 01.03.12, 23:02 wbrew wszystkiemu co piszecie O Katowicach muszę powiedzieć,że nie jest tak jak piszą w poprzednich postach Pani Kieronik stara się jak może żeby sprostać w wywiązaniu się z zawartych umów, a jednocześnie zadowolić pracowników pracujących w tutejszym Oddziale, tego na 100% nie da sie zrobić, ale nie jest prawdą, że Pani KIerownik jest stronnicza i ma uprzywilejowanych pracowników, a już najgorsze jest to, że każe przyznawać pakiety byłym pracownikom PW. Po prostu w to nie wierzę. Faktem jest, że wywróciła nam ostatnio życie rodzinne do góry nogami, ale myślę, że z czasem wypracujemy taki czas pracy, że będziemy wszyscy z tego zadowoleni, czego sobie i Pani Kierownik życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZNANA Re: Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 18:36 CO TU PISAC NA TEMAT KATOWIC????? BAŁAGAN JAK WSZEDZIE........ TEN KONSALNET TO JEDNA WIELKA PORAZKA. WYZYSK,WYZYSK I JESZCZE RAZ WYZYSK......PRZYCHODZISZ DO ROBOTY I NIE WIADOMO KIEDY SKONCZYSZ:-((((((((((( JAK TU SIE NIE W...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość x Re: Proszę o info na temat placówki w Katowicach! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.14, 22:52 Popieram wielki burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.mm.pl 23.06.11, 00:51 Sluchajta uwaznie, bo nie bede powtarzal:) pracujcie ciezko, najlepiej po 12 godzin dziennie wiem, ze jest trudno, ale wynagrodze wam to w postaci premii i podwyzki, podwyzka bedzie znaczna, moze siegnac 80 pln brutto !!! a no i w 4 kwartale bede tez nowe blekitne koszulki:) hehe warto sie starac! pozdrawiam z Lublina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Konsalnet Astra IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 18:42 PREZESI KONSALNETU TYLKO OBIECUJA I NA TYM SIE KONCZY ,A WIECIE DLACZEGO....... BO MAJA NAS PRACOWNIKOW W D....E A MY SIE DAJEMY,ZE MOZE BEDZIE LEPIEJ......NIECH PREZES SAM PRZYJDZIE NA 12H NA SORTOWNIE POPRACOWAC TO ZOBACZY......ALE PO CO????????MY JESTESMY BIAŁYMI MUZYNAMI OD CIEZKIEJ ROBOTY............A ONI SIE SMIEJA ZE"NAIWNYCH" ZATRUDNILI.......I PRACUJA ZA MISKE ZUPY.....ALE TO JEST NASZA WINA ZE SIE DAJEMY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONSALNET OK Re: Konsalnet Astra IP: *.home.aster.pl 12.10.11, 13:31 PREZESI KONSALNETU SĄ OKI- niestety nie jest to już firma tylko maszynka do robienia dużych obrotów dla akcjonariuszy z FUNDUSZU FRANCUSKIEGO i tak już zostanie znajdź sobie prace w polskiej jednoosobowej agencji ochrony gdzie jest szef i inspektorzy , których znasz i nie zmieniają się jak rękawiczki, a będziesz miał jak w bajce i obiekty są po kilkanaście lat bo ludzie nie rezygnują z ich usług ponieważ widzą zaangażowanie pracownika i administratorzy obiektów potrafią sami zaproponować podwyżkę dla ochrony, a w tych dużych molochach liczy się tylko obrót i kontrakty za niską cenę ,a my na dole to już tylko sztuka mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownica Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 14:44 Pracuję w Konsalnecie w Gdyni. I nie narzekam. To fakt, bywa ciężko, ale niech mi ktoś powie, w jakiej pracy nie ma gorszych dni? Panie z sortowni są w porządku. Rozmawiamy jak rodzina. Inni współpracownicy są też fajni. A kierownik? To chyba najlepszy, jakiego dotychczas mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: Konsalnet Astra IP: *.futuroexito.pl 22.02.12, 16:59 popieram! dziadostwo,dziadostwo,dziadostwo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oboz_lublin Re: Konsalnet Astra IP: *.lublin.mm.pl 23.03.12, 22:09 BASIA W WARSZAWIE, KONIOM LZEJ :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KROGULEC Re: Konsalnet Astra IP: *.futuroexito.pl 12.07.12, 20:36 Z WAWY JEJ MACKI SIĘGAJĄ OD LUBLINA DO SZCZECINA. PODOBNO ZŁO WYRZĄDZONE INNEMU WRACA...CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA TE <OGNIE PIEKIELNE> DLA P.DYREKTOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja Re: Konsalnet Astra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.12, 16:11 Kierownicy we wszystkich oddziałach Konsalnetu wybierani są chyba według tego samego klucza- niedouczony,mało rozgarnięty,mściwy ale za to w niedziele pod samym ołtarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
pracodawcanet Re: Konsalnet Astra 25.07.12, 09:34 to najlepiej zobrazuje www.hangarads.com/index.php?ref=maly05127 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezeska jola Re: Konsalnet Astra IP: *.play-internet.pl 28.10.12, 20:20 zenujace i chore, to co mi przychodzi do glowy jak mysle o pracy w lublinie nie wiem jak jest w innych miastach, u nas liczarnia to jakis oboz, praca do 2, czasami 3 czy 4, czasami juz nie wyrabiam, ostatnio wszedl zakaz zwolnien, nie mozna chorowac, oczywiscie co jakis czas obiecanki sranki o podwyzkach, na ktore czekamy prawie 4 lata, teraz jakies nowe kontrakty przyszly i zero nowych osob do pracy, jak to w konsalnecie, jakos damy rade nie? jeszcze pare chwil i telefon do inspekcji za godziny, moze pare tysi kary cos ich nauczy czytasz basiu? pewnie caly zarzad czyta forum zamiast cos robic pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: Konsalnet Astra IP: *.route.rev.ndi.net.pl 31.10.12, 18:07 Konsalnet? Polecam jeśli jesteś osobą samotną, bez rodziny, przyjaciół, nawet posiadanie jakiegokolwiek zwierzątka po pewnym czasie może okazać się dla Ciebie bezsensu lub jeśli marzysz żeby Twój mąż odszedł do innej. To co piszę, piszę bardzo poważnie. Praca niby jak praca jak ktoś musi pracować to wytrzyma, ale są gdzieś granice. Brak organizacji w tej firmie to podstawa, jedni pracują po 7 godzin, inni po 8, inni po 12, zdarzało się po 14 nawet, jedni pracują tylko na rano inni tylko na nocki. Jedni czekaja na ranna zmianę po 2 miesiące inni góra 2 tygodnie, wszystko zależy od układów i kontaktów z kierownikami, jedni pracują niedziele inni nie muszą wcale, jedni dostają premie (co prawda żałosne , ale jednak premie) co 3 miesiące mimo chodzenia na L4, inni nawet nie wiedzą co to znaczy premia, nie wspomnę o pakietach, jesteś lubiana u kierownika lub jesteś 'starym' pracownikiem to pakiety masz najlepsze oczywiście, inni niech zapie***lają, raz raz bez gadania (tekst : 'nie rozmawiamy, pracujemy' kojarzy mi się z Żydami pracującymi dla niemców za czasów II wojny światowej) Stawki płacy niby nie są złe, bo wiecej niż średnia krajowa, ale za taka odpowiedzialność takie wynagrodzenie? Śmiechu warte, nie za swoje błędy, można płacić ze swojej pensji to jest normalne? Podwyżki?! Obiecanki-cacanki, a głupiemu radość. Renomowana firma, z pozycją na rynku, śmiechu warte. Młode dziewczyny zamiast siedzieć z mężem,z dziecimi w domu, zapieprzają po 3 nocki z rzędu po 12 godzin, bo przecież są młode. Młodość się kiedyś skończy. Pamiętajcie to praca jest dla Nas, a nie my dla pracy. Oszczędzajcie się dziewczyny! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.12, 18:21 popieram,popieram Twoja wypowiedz jest tak jak piszesz!!! teraz sie duzo zmieniło, zmiana od 16 jest teraz nie do 2 czy 3 w nocy,tylko do 6 rano.Porażka jedna wielka,smieciowe umowy zlecenie z konsalnet konwoj,o premii i podwyżkach możesz zapommiec,na dodatek jeszcze ten śmieszny żenujący tekst damy radę....A co do godzin nadliczbowych to trzeba będzie zgłosic do PIP-u,zagrzybiałe klimatyzatory i wogóle brud i syf trzeba będzie zgłosic do SANEPIDU.Najlepiej traktowac ludzi jak bandę idiotów i białych murzynów...a kierowniczce jednej to sie w glowie poprzewracało-doniesicielstwo i frajerstwo to jedyna rzecz,którą potrafi robic,a i jeszcze do tego włażenie głównej kierowniczce w d....pe,jak kierowniczka jest przy niej to przytakuje tak,tak,a jak jej nie ma to wyzywa ja od brudasów i tak dalej.... trzeba odtworzyc nagrania podsłuchu przy stole pakietowym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Konsalnet Astra IP: *.toya.net.pl 05.11.12, 10:45 a jak jest w Łodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Konsalnet Astra IP: *.play-internet.pl 24.11.12, 10:28 W łodzi jest dobrze jesli chodzi o liczarnie - mili ludzie bardzo sie staraja by to wszytko chulalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 27.11.12, 20:12 To chyba żart z ta atmosfera w łodzi ze jest ok ,tam jedna gwiazda co rządzi pani.O.W ona jest masakra samotna zgnuśniała jej hobby to uprzykrzanie knucie .nawet swoja kumpele wygryzła z firmy :) a pracowały w konkurencji razem razem tu przyszły i co????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 21:04 Hej dziewczynki a jak tam w Rzeszowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.W. Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.lodz.mm.pl 05.12.12, 19:47 Ech, Ewa, Ewa... Gdybyś ty jeszcze uczciwa była. To może i ktoś by uwierzył. Gwiazda twojego formatu nie była dostatecznie doceniona, to i zabolało. Jakoś nigdzie nie możesz zagrzać miejsca. Czy popracowałaś gdzieś dłużej niż 3 miesiące? Najlepiej będzie jak na temat łódzkiego Konsalnetu wypowiedzą się ludzie, którzy tu pracują. Zwolnieni nie są wiarygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 10.12.12, 17:49 najśmieszniejsze że Ci którzy tam pracują też tak uważają, tylko szkoda im słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona-łódź Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 14.12.12, 07:50 Kochana O.W jesteś stara zgnuśniała baba ja się dziwie ze twój kot z tobą wytrzymuje :) .nie mówiąc o kierowniczce każdy uważna ze jesteś zakłamana mieszasz w firmie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierny obserwator Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.play-internet.pl 16.12.12, 23:12 Haha dobre dobre i jakie prawdziwe. Ta Pani nie ma już skrupułów. Biedna ta Kierowniczka bo się musi dziewczyna nasłuchać jaki kto jest "obsraniec". Nie ładnie Pani O.W. tak nazywać kolegów z pracy. Wszytko co pani ktoś powie od razu wie Pani kierownik a to chyba obgadywanie i szkodzenie innym pracownikom. Może najwyższa pora by pracownicy dzwonili do Pani Kierownik na Panią a znajdzie się troszkę tego. Jest Pani zgnuśniała, to przesłania pani świeży punkt widzenia i sama Pani już nie dostrzega swojej dolegliwości. Najpierw Pani obgada pracownika a potem sie do niego przymila, wstyd i fałszywość. Życzę Pani aby w te święta dostała Pani olśnienia i zaczęła dostrzegać swoje złe cechy, gdyż w taki sposób Pani krzywdzi niektórych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoŚ Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 28.12.12, 15:44 POWIEM TAK WIDOCZNIE KIEROWNICZKA POTRZEBUJE TAKIEJ O.W POSŁUCHA CO SIĘ DZIEJE NA SORTOWNI A JAK CO DO CZEGO PRZYCHODZI TO RĘCE UMYWA MOŻNA MOŻNA ? BO JAK BY JEJ PRZESZKADZAŁO TO BY O.W DAWNO WYWALIŁA TYLKO NASZA O.W TO JUŻ ŁYSIEJE OD NADAWANIA TAK SOBIE CHYBA WŁOSY WYRYWA ZE NIE MOŻE BARDZIEJ NAMIESZAĆ JA UWAŻAM ŻE TO WSZYSTKO TO POWINNA SAMA PREZES ZOBACZYĆ :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 01.01.13, 16:16 jeżeli Pani P.O Kierownika się nie obudzi to nie zostanie kierownikiem :D hahah ale by było ;) a to wszystko bo nie widzi tego judasza obok siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.w. Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.lodz.mm.pl 01.01.13, 16:31 zgnuśniały niechętny do działania; bezczynny; apatyczny Jak na zgnuśniałą, to wykazuję dużo energii, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.13, 21:22 Prawie cztery lata pracujemy w oddziale w Łodzi i nigdy nikt nie pisał na tym portalu tyle bzdur co teraz jakis pętak wypisuje. Najgorsze jest to , że nie powie w oczy tylko sie ukrywa. Ludzie w Łodzi sa fajni, zaangażowani i wydaje się, że zgrani. Wszyscy się starają , żeby robota szła, a tu ktoś wypisuje takie bzdury. Słuchaj człowieku jeśli masz coś do OW to jej to powiedz w oczy, a nie dupę obrabiasz w necie, bo co boisz się? Ha ha ha , a mowisz, że to OW dupy obrabia.... a ty co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 20:47 Jestescie dorosli i takie sprawy zalatwia sie w cztery oczy, ja w kazdym z nas widze zaangazowanie i chec dzialania - jednak komus bardzo przeszkadza pani O.W. Pamietajcie ze nie musimy sie lubiec ale tolerowac sie powinnismy i powinnismy zachowac kulture. Łatwo sie pisze w internecie ale pamietajcie takie wpisy tez moga byc karalne. Wypisujac takie bzdury sami knujecie a co gorsza pokazujecie innym ludzia jak wyglada zawisc ludzka. Niech kazdy zajmie sie swoja robota i bedzie dobrze, w pracy tez bedzie milej :) a po pracy nie musimy sie spotykac bo kazdy ma swoje zycie i niech tym swoim światem sie zajmie a nie wypisuje pierdoly na forum. Zacznijcie wyznawac zasade mam cos do kogos to mu to mowie a nie piszecie na forum. Wstydzcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 13:41 Witam kolega Dawid jest nie lepszy bo gada na kierowńiczke ze mu świnie podkłada no teraz na forum wszystko wyjdzie kto jaki jest i co gada .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszyscy my Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.ip.netia.com.pl 13.04.13, 20:56 Jaki błogi spokój zapanował w naszym Oddziale. Szuja poszła na zwolnienie. Aż się chce do pracy przychodzić .... Ach by trwało to jak najdłużej ...Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 04.01.13, 09:50 DOBRZE ZE WARSZAWKA NIE JEST ŚLEPA I JUŻ WIDZI :) WIEC CZEKAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 19:26 Bede mowic o kulturze i moge zaczac mowic o innych rzeczach jesli tylko chcecie. Krotko tu pracuje i nie podoba mi sie jak sie do kogos odszczekuje a tym bardziej jak sie robi nagonke. Moze zacznijcie pisac tu o swoim zyciu ? bedzie milo ? dla was za pewnie nie. Ja sie nie boje i nie wstydze dlatego sie podpisalam, kto z was sie moze podpisac pod swoja wypowiedzia? nikt, wiec sami sobie odpowiedzcie. Ja nigdy nie pracowalam w innej firmie tego typu ale te wypowiedzi zalatuja z innych firm moze sie tak w tamtych firmach postepuje ale nie w tej. Sa zadania do realizacji i sa ludzie ktorzy pelnia stanowiska kierownicze i trzeba to uszanowac. A jesli cos masz do mnie to mi to powiedz w pracy :) chetnie poslucham :) bo jak na razie to tylko patrzycie wrogim wzrokiem :) a to na mnie nie dziala :) aha i mnie nic nie boli na razie smieszy :) takie dzieciece zachowanie :) i naprawde nie musisz mi juz odpisywac :) bo nie mam zamiaru czytac takich tanich wypocin :) ciezko sie podpisac imieniem ? lepiej napisac JO, obserwator itp. śmieszne i żałosne zachowanie :) jak sie komus praca nie podoba moze zawsze ja zmienic :) ja lubie ta prace i zmieniac jej nie zamierzam :) wiec bedziecie sie musieli ze mna meczyc. No chyba ze macie taka wladze i sprawicie ze mnie zwolnia ;) aha i rada na przyszlosc kochani koledzy z pracy kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, po za tym we wlasne gniazdo sie nie sra, a wy zaczynacie w nie srac i to mi sie nie podoba dlatego tez postanowilam sie wypowiedziec po raz ostatni na tym forum bo jak tio mowia lepiej z madrym stracic niz z glupim zyskac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka P. Re: Konsalnet Astra łódź IP: 195.187.143.* 04.01.13, 22:54 Witam! Jestem pracownikiem firmy Konsalnet w Łodzi, zostałam poproszona przez Panią O.W bym przekazała pracownikom bankomatów , by darowali sobie wpisy , gdyż Pani O.W już tego nie czyta. Z mojej strony bardzo proszę o nie mieszanie mnie w wyżej wyciągane sprawy, gdyż mam zamiar w spokoju wykonywać swoją pracę, a nie być pośrednikiem w przekazywaniu jakichkolwiek informacji pomiędzy działem bankomatów , a Panią O.W. Moją radą jest to , by osoba, która czuje sie na forum szykanowana , bądz urażona wpisami zgłosiła sprawę na policję lub do administratora w celu ich usunięcia. . Pracownicy działu bankomatów bardzo dziękują za okazaną im sympatię oraz traktowanie ich jako zło konieczne i proszą by nie wciągać ich w wojnę pomiędzy pracownikami starymi, nowymi, zwolnionymi itp. Nie interesują nas jakiekolwiek opinie wypowiadane na forum sortownii odnośnie kogokolwiek. Chcemy w spokoju wykonywać swoje obowiązki. Dziękuję, nie wymagam odpowiedzi na mój post , proszę o nie mieszanie nas we wpisy umieszczone powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.tktelekom.pl 30.01.13, 16:12 Widzę że u Was ucichło,a co z tą Panią co ma tak dużo do powiedzenia w nocy a w dzień milczy jakby jej buzie zakleili.Obawia się ze zaduzo osób usłyszy, przecież mieląć jęzorem w nocy ,chodziło jej o to aby wszyscy o tym wiedzieli.Brak odwagi ? NIELADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z zewnątrz Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.lodz.mm.pl 07.02.13, 15:04 Oj, nie chciało się uczyć. Tyle błędów... Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.toya.net.pl 16.02.13, 14:15 uwaga polonistka jednak czyta :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.play-internet.pl 22.02.13, 10:06 Na bankomatach są osoby które widza swój czubek nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My wszyscy Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.13, 21:51 Droga Pani OW weź się Pani w końcu do roboty! Obrabianie dupy wszystkim po kolei łącznie z Panią Kierownik może zadziałac tylko przeciw Pani! Wszyscy mamy Pani dosyć ! Powiem brutalnie : zamilcz w końcu , bo nie możemy juz znieść Twojego gadania. Szkoda, że to wszystko co o Pani pisali nie dało Pani nic do myślenia. Wiekszej szui i opie...cza niż Pani OW to nie widział świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.pai.net.pl 28.02.13, 16:15 Brawo! Krótko i na temat! Choć jedna osoba rzeczowo i na temat wywaliła kawe na ławe! Brawo! Trzeba ukrócić tej Pani cugle , bo za dużo sobie zaczyna pozwalać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebedzieijuz Re: Konsalnet Astra łódź 08.03.13, 17:58 raz dwa trzy raz dwa trzy próba postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konsalnet Astra łódź IP: *.iq.pl 08.03.13, 19:31 zszywka.pl/p/oj-oj-oj-d-985219.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla-myszka bla bla bla IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.13, 21:47 biadolenie biadolenie, non stop narzekanie, ok jest na co narzekac szczegolnie na godziny pracy, np tak zwane '13' w lublinie na skarbczyku ale zamiast ciagle marudzic moze zadzownic do inspekcji nie? bojcie sie? przeciez mozna zrobic to anonimowo do dziela:-) ja za was tego nie zrobie bo juz nie pracuje w tym burdello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Restrukturyzator Re: Konsalnet Astra IP: *.rdns.blackberry.net 20.04.13, 23:32 Moim zdaniem glownym winowajca slabej jakosci uslug ochrony w Polsce jest ogromne rozdobnienie rynku i obnizanie stawek za ochrone fizyczna, monitoring i konwojowanie. Klient zawsze chce kupić usluge jak najtaniej a u nas zawsze znajdzie się firma ktora wezmie kontrakt za mniejsze pieniadze. Dobrze napisal o tym Beniamin Krasicki Prezes City Security i jednoczesnie Wiceprezes Polskiej Izby Ochrony. Ponizej link do tego artykulu: citysecurity.pl/index2.php?dzial=nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Konsalnet Astra IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.13, 23:44 w lublinie burdel jakich jeszcze nie bylo.wszyscy juz olewaja ludzie rezygnuja nowi ludzie 2 3 dni i tez maja gdzies a pracy corazwiecej nikt juz sie nie boi o zwolnienie bo za te kase to gdziekolwiek mozna puisc no i praca u nas ostatnio nawet od 18 do 8 rano a poinno byc do 2 w innych miastach tez tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Konsalnet Astra IP: *.ennet.pl 16.05.13, 18:16 ip.netia.com.pl z lublina nie wypisuj takich rzeczy na forum bo basia Cie dopadnie :-) ,postawi swoich ludzi i doidzie po adresie ip. kto ty jestes, a wtedy ..... na kolana ,bo zwolnie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 15:36 hahahaha świta i elita :) niech zwalniaja a kto bedzie zachrzanial nowi pracownicy,ktorzy maja takie ruchy ze az rece opadaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Konsalnet Astra IP: *.sycomp.pl 09.06.13, 00:32 RAZ DWA TRZY DZIŚ WYLECI i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Konsalnet Astra IP: *.sycomp.pl 09.06.13, 00:38 RAZ DWA TRZY DZIŚ WYLECI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 18:32 Pracuje w Konsalnet Kraków na sortowni!! Nic tylko siąść i płakać!! Pracujemy po 4 tyg bez przerwy na noce od 21 do aż się zrobi to nawet po 12 godzin pięć dni w tygodniu!! Urlopy są wstrzymane, stawka jest coraz mniejsza- nie ma już kasy za pranie, nie ma już premii!! Tragedia!! Odpowiedz Link Zgłoś
1bialy11 Re: Konsalnet Astra 14.03.14, 13:03 zobacz tu www.mylomza.pl/home/lomza/item/6302-kwot.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andpend Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.14, 20:44 lotnisko bemowo pod nadzorem jablonskiego to jedna wielka patologia nawet pulkownika zdiol dowodcami sa jego swinki kurewka jego robi grafik przepiswanie sluzb zeby ukryc przed komornikiem paralizatory niedzialajace nieobstawiane posterunki i te jego osrane spodnie kepa musi sie o wszystkim dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andypendy Re: Konsalnet Astra IP: *.pansa.pl 23.12.14, 09:45 solid wraca na lotnisko-bemowo konsalnet to porażka kępa otworzył oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Konsalnet Astra IP: *.ennet.pl 23.08.13, 16:51 Z lublina sie tak przestraszyli ,ze juz nic nie pisza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harakiri konsalnet Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 22:45 ja już nie pracuje w tym chorym burdelu i bardzo się z tego cieszę,szkoda mi tylko ludzi którzy muszą się męczyć w tym gó...e.Wiec mam wyjeb....e po całości na ta śmieszna firmę,która tylko wykorzystuje ludzi i traktuje jak białych murzynów pozdrawiam i życzę wytrwałości,może sprawiedliwości stanie się kiedyś zadość mam nadzieję,że nie będzie już za późno,a zarządowi czyli(bandzie idiotów)życzę wszystkiego najgorszego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONSRALNET Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 22:48 A O CZYM TU PISAC Z LUBLINA...WSZĘDZIE JEST TAK SAMO DALEJ DAWAJCIE SIE ROBIC W BAN-BUKO,JA JUZ MAM TO ZA SOBĄ I WAM TEZ RADZE ZMIENCIE TĄ PARSZYWĄ ROBOTĘ Z POZDROWIENIAMI Z LUBLINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsalnet Re: Konsalnet Astra IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.14, 16:51 Wszędzie jest coś. U Was też pracuje rodzina kierownika?A może małżeństwa, przydupasy ? Jak myślisz-jeżeli zwalniają to kogo?Chyba że tych bez pokrewieństwa. Lizusy też potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanodszwagra Re: Konsalnet Astra IP: 95.211.209.* 22.01.14, 17:55 takie rzeczy tylko w G4S o sorki ! to już konsalnet . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adhd Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 22:37 Robiłem 6 lat w Konsalnet katowice konwój dupowłazy mają premie dodatki i krótkie trasy .emerytow chmara i łapówki za trasy dla dyspozytorow wolne chyba jak umrzesz albo pokrzyczysz to zleceniowca wcisną na twoje miejsce bo tańszy.zazwyczaj robota po 12-15 h dziennie wiec zrób dużo zdjęć byś se przypomniał rodzinę w telefonie. Ludzie niektórzy w miare normalni a są ciężkie przypadki co potrafią znikać na długie godziny by tylko cos naciągnąć gdzie się da 260 godz to norma . Wymyślony ryczalt za nadgodziny co masz odrobić 8 h w skali miesiąca no to masz juz etacik według konsalnetu 176h nowe prawo pracy . Maszyny trzeba liczyć bo ci nie zapłacą.a niech będzie jakas wtopa to nawet dokumenty znikają bo niszczarka blisko . Kierownictwo zlewa temat pracy wymagają nic przy tym nie robiąc .kiedys byly odprawy z Jarkiem chociaż sie czegoś dowiedziałeś teraz tylko zdjęcia z krzaków i kary po 200 za brak chelmu .Dyspozytornia traktuje cię jak ciula jak mu nie weźmiesz punktów lub nie będziesz robił za zleceniowca maszyn bo on jest po notce i tylko może pospać za prawego.żenada dyspozytorzy pija razem z kierownikiem i dupowlazami szkoda gadać . Trasa za piwo z Lidka to podstawa Auta rozjebane .Magicy na warsztacie pierwsza klasa wkretak i jazda plus taśma szkot drut i dobre kombinerki no i troche oleju by łapy ubrudzić i powiedzenie jak się narobilem paląc fajki i robiąc kawę .ciulnia typowa .zleceniowiec naciąga ci na etacie traca bo musza na nich czekać jak znikną zabawa z gupimi .godziny tną z kart zadan bo wynik ważny firma komuterska a pochwala jest traska na 15 h gdzies do 24 a sproboj powiedziec ze nie przyjdziesx na 6 to cie zjedza oczyma pojebani. Dluznikow z komornikiem multum to maja na kogo presje coś normalni uciekają. Chcesz opowiadać ile godzin da sie zrobić w miesiącu przyjdź na konwój ostatnio wysylali z Katowic do Wrocławia na dzień czyli 26h lub 3dni w jednych ciuchach .Wysylali cie do warszawy i na miejscu dowiedziales sie .ze masz zostac na 3dni i spróbuj powiedziec nie sttraszenie zwolnieniem na porządku dziennym hihi tylko nie ma chętnych .przezyj to sam zapraszam do konsalnetu tu zobaczysz ciemna strone ochrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.15, 09:34 Tu masz racje....kiedys p.dyspozytor X powiedzial mi: ze wszyscy daja tylko nie ja..a ja go sie pytam co? A on ze czteropak... ja mu na to ze nigdy nie dawalem i nie bede dawac niczego w konsalnecie katowice.......najgorsi dyspozytorzy w polsce sa w katowicach.....bylem w lodzi, warszawie,wroclawiu, krakowie ale takich s........ nie ma nigdzie jak ci sie nie podoba to sie zwolnij a kierownictwo nic z tym nie robi.....kiedys kierownik powiedzial ze moga z konwojem robic co im sie zywnie podoba....i to robia...a te kary co placa to przez kogo sa: 90procent przez dyspozytorow a 10procent przez sadufanych konwojentow z bylych G4S.....za starego konsalnetu fzegos takiego nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny konwojent Re: Konsalnet Astra IP: 87.204.33.* 25.04.15, 21:26 Ani jedno zdanie w tej wypowiedzi nie jest prawdziwe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Konsalnet Astra IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.15, 19:19 jesli chcesz sie przyjac czy to do konwoju czy to do liczarni to dobrze ci radze olej ich tu jest wyzysk poszukaj sobie innej roboty.......pracuje sie na okraglo za drobna , smieszna kase a ludzie chodza i podpiepszaja sie nawzajem do kierownikow....jak dzieci....zle sie popatrzysz cos glupiego powiesz juz szefostwo wie wszystko ....a w konwoju uwazaj na konwojentow z kim jezdzisz i co mowisz sami "KONFIDENCI" I jeszcze jedna rada uwazaj na dyspozytorow z K.C.M i K.K sami lizodubcy i podpie....chodza do kierownika z bzdurami na konwojentow a ci im wierza.....wiec nie szukaj tu pracy bo sie zrazisz........na zlecenie daja 9-9.50 max zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
desmond08 Re: Konsalnet Astra 06.05.15, 14:34 Cześć, myślę, że możesz poszukać ofert tej firmy na stronie rekrutacyjnarewolucja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: Konsalnet Astra IP: *.centertel.pl 24.02.16, 18:11 Zastanawiasz się czy konwojowanie gotówki w dzisiejszych czasach nadal jest potrzebne? W jakich wypadkach nie jesteśmy zobowiązani do przedsięwzięcia ochrony fizycznej i zabezpieczeń technicznych? Na te i wiele innych pytań oraz ciekawych i istotnych spraw znajdziesz w artykule: www.k2gps.pl/blog/75,masz-firme-sprawdz-czy-musisz-konwojowac-gotowke.html Odpowiedz Link Zgłoś
binaryland Re: Konsalnet Astra 04.03.16, 22:06 Szeroko polecany w sieci sposób na zarabianie Kasy!!!!!! f2cb1.ulinks.net ulinks.net/95cb8 Odpowiedz Link Zgłoś