pysiuniek 04.11.08, 11:32 Czy zna ktoś firme Symphar? Inateresują mnie warunki pracy, atmosfera..itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostr Re: Symphar IP: 94.254.196.* 13.02.09, 10:32 pięknie jest :)) firma całkowicie inna niż wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Symphar IP: *.rzeszow.mm.pl 19.03.09, 11:40 Jedyna rzecz jaką mogę powiedzieć o tej firmie to niestety to, iż po ostatnim etapie rekrutacjinie było ich stać na krótkieo maila/telefon ze słowami :"Niestety..." pomiomo usilnych zapewnień z Ich strony, iż "ależ oczywiście, bez wzgledu na wszystko...damy Państwu znać." Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michau Re: Symphar IP: 89.108.254.* 20.03.09, 20:50 No ja też jestem zainteresowany jak w tej firmie sie pracuje. Może pracownik się wypowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Symphar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:27 witajcie, firma symphar jest bardzo sympatycznym pracodawcą, co nie znaczy, że mało wymagającym :) to firma dla ludzi z dużym potencjałem ale i zapałem do pracy naprawde dobrze sie w niej pracuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Symphar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.09, 12:40 cześć, ktoś wie ile jest etapów rekrutacji i jakie są warunki pracy (jaka umowa, zarobki, jaki stosunek mają lekarze do produktów Symphar)???????? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: Symphar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:30 są dwa etapy rekrutacji, piewrwszy z koordynatorem danego regionu a drugi to spęd wszystkich e centrali, banalna autoprezentacja z oklaskami, praca w grupie ( walka na argumenty ) i nic więcej, samochody spoko, nowa flota same toyoty ( Auris, Avensis) bez limitów, zarobki średnie, umowy na 3 miesiące z możliwością przedłużenia, duży budżet na gadżety, polecam bo atmosfera pracy fajna mimo niezbyt udanego procesu rekrutacji,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Symphar IP: *.icpnet.pl 30.06.09, 00:06 a te Avensiski to dla PM czy RKP?? I ile to jest średnie wynagrodzenie? Ile mogę wołać z dwuletnim dośw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Symphar IP: *.icpnet.pl 30.06.09, 10:11 I czy ktoś wie jak długie mają szkolenie wstępne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Symphar IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 10:51 Powiem tak, miałem okazję pracować w tej firmie...Niby atmosfera spoko, zapewnienia szefa że będzie dobrze a znikąd nie przedłużyli mi umowy. Szef jak przyjeżdżał do mnie na podwójne nie umiał powiedzieć co robię nie tak. Mówił tylko owocem dobrej pracy są dobre wyniki, jeśli wyników brak, coś jest nie tak, ale co??(domyśl się) Ja akurat nie miałem doświadczenia w branży, bo chyba ludzie z doświadczeniem nie zawracają sobie głowy takimi firemkami. Ludzie na stanowiskach kierowniczych mało kompetentni. Zwolnili od nas z linii 3 osoby w jednym czasie informując nas o tym przez telefon. Jeździ się u nich nowymi Aurisami. Dużo niedociągnięć w strategiach firmy i przeszkód w codziennej pracy. Na przykład rywalizować trzeba z ludźmi od siebie z firmy którzy pracują na tym samym terenie co ty i z tym samym. Jak ktoś sprzeda na twoim terenie dostajesz opie...od swojego szefa czemu to nie tobie się udało tylko komuś, paranoja. ludzie w aptekach patrzą jak na idiotów bo pięć osób z tej samej firmy przychodzi i bije się o to samo. W ogóle umówić się na spotkanie gdziekolwiek podając nazwę firmy graniczy z cudem. Słyszą SYMPHAR, mówią-nie, dziękuję. Ogólnie na rynku bardzo złą opinię ma ta firma. Beznadziejne leki za ceny z kosmosu. Płace też śmieszne, rzedu 3500 brutto Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawiciel Re: Symphar IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 16:01 Czy może ktoś napisać coś więcej o pracy w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Symphar IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 20:11 Proszę o informację na tema I etapu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Symphar IP: *.serwerownia.eu 07.08.09, 08:52 Byłam na 1 etapie. Rozmowa trwała 15 minut. Kobieta z którą rozmawiałam jakaś nadęta i chyba bez pomysłu na prowadzenie rozmowy rekrutacyjnej. Dziwna jakaś ta firma. Już chyba wiem dlaczego ktoś napisał że jest inna niżwszystkie ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostr Re: Symphar IP: *.128.86.154.static.crowley.pl 07.08.09, 13:07 pytania o zarobki, auta, etapy rekrutacji... rekrutacja bardzo przyjemna: rozmowa + spotkanie w biurze i krótka prezentacja. nie szykanują durnumi testami, i pytanami w stylu co oznacza dla Ciebie sukces albo jaki ma być Twoj przełożony :] flota- standard/fordy i tojki/kasa dobra zależna od tego jak kto pracuje. Ja pracuje, i w porównania z opiniami repów innych firm, nie zamieniłbym na nic innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Symphar IP: 80.54.30.* 10.08.09, 14:47 A jak wygląda drugi etap? Pierwszy mile mnie zaskoczył :) Drugie spotkanie ma się odbyć z prezesami :) Czy powinniśmy się bać? Czy raczej nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do all Re: Symphar IP: 188.33.88.* 11.08.09, 20:12 a mam pytanie czy byliscie na rozmowach co do stanowiska onkologicznego na slask czy inne........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Symphar IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.08.09, 16:59 Orientuje się ktoś czy był już 2 etap na repa ds hurtowni i sieci na mazowsze? Byłem na 1 etapie 8.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Symphar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 18:26 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile wizyt dziennie trzeba zrobić u lekarzy, a ile w aptekach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minis11 Re: Symphar IP: *.igloonet.pl 28.08.09, 21:44 hej czy wiecie cokolwiek na temat firmy symphar. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oss Re: Symphar IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 21:13 standart jeśli chodzi o wizyty 8-10lekarz,2-4 apteka w sumie kolo 10- 12 dziennie:)niekt cie nie wyleje jeśli zrobisz 6lekarz,6apteka. Liczy się efekt końcowy. no i git :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Praca w Symphar IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.14, 10:54 Powiem tak, miałem okazję pracować w tej firmie...Niby atmosfera spoko, zapewnienia szefa że będzie dobrze a znikąd nie przedłużyli mi umowy. Szef jak przyjeżdżał do mnie na podwójne nie umiał powiedzieć co robię nie tak. Mówił tylko owocem dobrej pracy są dobre wyniki, jeśli wyników brak, coś jest nie tak, ale co??(domyśl się) Ja akurat nie miałem doświadczenia w branży, bo chyba ludzie z doświadczeniem nie zawracają sobie głowy takimi firemkami. Ludzie na stanowiskach kierowniczych mało kompetentni. Zwolnili od nas z linii 3 osoby w jednym czasie informując nas o tym przez telefon. Jeździ się u nich nowymi Aurisami. Dużo niedociągnięć w strategiach firmy i przeszkód w codziennej pracy. Na przykład rywalizować trzeba z ludźmi od siebie z firmy którzy pracują na tym samym terenie co ty i z tym samym. Jak ktoś sprzeda na twoim terenie dostajesz opie...od swojego szefa czemu to nie tobie się udało tylko komuś, paranoja. ludzie w aptekach patrzą jak na idiotów bo pięć osób z tej samej firmy przychodzi i bije się o to samo. W ogóle umówić się na spotkanie gdziekolwiek podając nazwę firmy graniczy z cudem. Słyszą SYMPHAR, mówią-nie, dziękuję. Ogólnie na rynku bardzo złą opinię ma ta firma. Beznadziejne leki za ceny z kosmosu. Płace też śmieszne, rzedu 3500 brutto Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś