areabis 10.12.08, 12:26 Super! Chciałbym poznać taką laskę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibol.ze.salonu Dorabiała po godzinach 10.12.08, 14:03 A jak ktory nie chcial zaplacic zgodnie z taryfa, to mu natychmiast, na miejscu wymierzala grzywne badz nawet aresztowala w skrajnych przypadkach uchylania sie od placenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Dorabiała po godzinach IP: *.gprs.plus.pl 10.12.08, 14:53 chciałbym,żeby moja laska się puszczała. bardzo mnie to podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
ssamiec Obraza 10.12.08, 15:03 Obraza moralności? - a co to takiego? Jakby jej 'koledzy' z pracy nie szpiegowali to w ogóle poza klientami nikt by nie wiedział. Pewnie byli zawistni, że sami nie mogą sobie dorobić... ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Dorabiała po godzinach IP: *.miechow.com 10.12.08, 15:35 W Polsce 90% policjantek tak dorabia i nikogo to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Dorabiała po godzinach IP: 77.252.18.* 10.12.08, 16:02 Pewnie była wiecznie niewyspana. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Kwalifikacja czynu 10.12.08, 17:39 Wielokrotnie na tym forum wypowiadalem sie na temat policji i nie bede sie powtarzal w nieskonczonosc. Chcialbym tylko tyle dodac, iz bawi mnie to, ze Gazeta zamiescla te ciekawostke w dziale " Gospodarka ". Czyzby proceder byl tak powszechny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Dorabiała po godzinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 09:38 100 funtów/godz to bardzo daleko od miana "ekskluzywnej" Odpowiedz Link Zgłoś
uniwr "została przyłapana w sieci przez kolegów" 23.12.08, 00:51 Koledzy oczywiście odwiedzali stronę agencji w ramach obowiązków służbowych? Jasne, już to widzę. A to, że w tej sytuacji uznali jednak za stosowne donieść na koleżankę, potwierdza tylko prawdziwość znanego powiedzenia: "Z Anglikiem można zrobić tylko jedno. Dać mu w mordę". Odpowiedz Link Zgłoś