Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Levis Polska - rekrutacja

IP: *.toya.net.pl 08.06.09, 20:07
    Zaproszono mnie na rozmowę na stanowisko Managera regionu sprzedaży. Ktoś zna
    wynagrodzenia, warunki, atmosferę pracy w firmie Levi's ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tosia Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.toya.net.pl 09.06.09, 20:33
        I jak nikt nic nie wie o tak znanej firmie ??? ;-(
        • Gość: mo Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 21:27
          przyjełaś oferte pracy???
      • Gość: anonim Re: Levis Polska - rekrutacja IP: 80.48.4.* 24.06.09, 10:55
        a w jakim miescie te prace ci zaproponowali
      • Gość: mikodes Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:03
        Tak, ja mam u nich to samo stanowisko. 850 brutto + Cinquecento.
        • Gość: An. Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 18:10
          Dodam tylko, że widziałem Toyote Auris - b.mocno obklejoną reklamami Levisa.
        • Gość: kiziamizia Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.09.09, 12:37
          nie sądzę by manager regionu dostawał mniej od pracowników w sklepie..
          • Gość: mo Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 21:23
            sądze że zarabia ok 3tysi a samochody mają lepsze.Pracownik w
            sklepie zarabia w zależności od utargu,mają sprzedaż indywidualną :)
            • Gość: anonim Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.54.174.52.tvksmp.pl 08.12.09, 17:46
              TA JASNE!zapytaj pracownikow w galerii - 1040 a o premiach to moga
              zapomniec, bylam tam na rozmowie i na probe, jak sie dowiedzialam to
              podziekowalam
              • Gość: As Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.gdynia.mm.pl 29.01.10, 18:37
                a co ze znizkami na towary sprzedawane w sklepie?
                • Gość: ktos99 Re: Levis Polska - rekrutacja IP: *.sikornik.net 29.01.10, 20:25
                  Kup sobie 'liwajsy' na amerykanskim ebayu (to 4ligowa marka jeansowa w USA).
                  Wtedy zadna znizka nie jest potrzebna ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka