Gość: www IP: *.pam.szczecin.pl 09.06.09, 20:50 Zawsze wiedziałem że policjanci nie potrafią czytać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.pam.szczecin.pl 09.06.09, 20:50 Zawsze wiedziałem że policjanci nie potrafią czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p hehe, czegos brakuje IP: *.pljtelecom.pl 10.06.09, 09:29 Artykul chyba musi byc przeczytany przez jakiegos korektowa. Jak to jest, ze policjanci mylac sie 700 razy uszkodzili 5000 samochodow ? Czy ta druga liczba, to ilosc "w ogole" uszkodzonych policyjnych aut? Bo chyba nie "w ogole uszkodzonych" w wielkiej brytani. p Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: hehe, czegos brakuje 10.06.09, 10:34 Bo oni do tankowania podjeżdżali pewnie całą karawaną,inaczej nie sposób tego zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Rozwiązanie jest banalne IP: *.csk.pl 09.06.09, 20:52 Oznaczyć dystrybutory wielkimi jak sam chu.. napisami A jeśli nadal będą się mylić to potrącać z pensji Proste Radziłbym też robić jakiś test IQ przed przyjęciem do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.leed.cable.ntl.com 09.06.09, 21:01 Jaki kraj, taka policja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:24 jak zawsze poszukiwanie sensacji. policja z reguly jezdzi roznymi samochodami, o pomylke nietrudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Banda debili. Milicjanci z PRL to przy nich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:27 geniusze. Dlatego prowadzą śledztwa pod z góry założoną tezę, jak np. z niewinnym Polakiem oskarżonym o gwałt. Pieprzyć brytyjską debilną policję. Zostaję w Polsce. Tu policjanci nie są debilami, co najwyżej politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: Banda debili. Milicjanci z PRL to przy nich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:52 twoje "tu" ma chyba mały promień? u mnie też policjanci nie są debilami, ale moje "tu" ma promień tylko ~4km - dalej policjanci już nie spełniają tego warunku, z tego co zauważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jami8 Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:56 Z artykułu domyślam się, że leją olej do benzyniaków (czyszczenie silnika z oleju). Benzyny zamiast oleju można nalać (sam wiem, udało mi się), ale odwrotnie nie bardzo - końcówka za gruba. Chyba że nie tylko jeżdżą po złej stronie jezdni, ale i dystrybutory maja inne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.icpnet.pl 10.06.09, 00:50 no tak można wywnioskować z artykułu, ze leją ON do beznyniaków u nas byłoby to niemożliwe :D pomyłka w drugą stronę, owszem - moze się zdarzyc, ale ON do benzyny się nie da nalać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiptop Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.opera-mini.net 10.06.09, 09:32 Wlanie oleju do benzyniaka nie powoduje zadnych problemow. Olej trzeba spuscic, nalac benzyny i szafa gra. Problem powoduje nalanie benzyny do disla. Wtedy trzeba czyscic, reperowac, wymieniac. Zwlaszcza w nowszych tdci. Slyszalem o reperacjach wartych 50k. Dlatego nie kumam czemu stacje bawia sie ze zmianami kolorow dystrybutorow (kiedys czarny byl zarezerwowany dla disla) i czemu ksztalt wlewu disla pozwala na zatankowanie go benzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajmax Co nalać? IP: *.aster.pl 10.06.09, 12:23 Na dystrybutorach jest napisane V-Power, Verva, Eurosuper, Super plus, Suprema, Universal, czy Ultimate? Do wyboru z Pb, bez Pb, z siarką, bez siarki. Na żadnym nie ma napisu 'benzyna'. Pół biedy, kiedy jest dopisek 95 lub 98, wtedy można podejrzewać, że chodzi o benzynę. Pytanie za 3 punkty. Które z wymienionych przeze mnie są z ołowiem? Dla utrudnienia dodam, że na dystrybutorze są oznaczone na zielono, chyba dla zmyłki, bo na zielono zawsze były bezołowiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A znacie to? 09.06.09, 22:02 - Franek! Sprawdź, czy w naszym radiowozie działa lewy przedni kierunkowskaz! Ja włączę, a ty patrz! - Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Działa! Nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klainfeld Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.chello.pl 09.06.09, 22:50 no i znowu przypominaja sie kawaly o policjantach heh Odpowiedz Link Zgłoś
epicki Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp 09.06.09, 23:35 trzeba byc rzeczywiscie ograniczonym, ja staram sie jednak patrzec co tam stoi na wlewie, pb czy on i jak na razie daje rade :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc a podobno kretyni to Polacy IP: *.acn.waw.pl 10.06.09, 00:24 nie rozumiem jakim debilem trzeba być aby zatankować ropę zamiast benzyny?! To nawet zapach paliwa się nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: a podobno kretyni to Polacy IP: 62.29.174.* 10.06.09, 10:06 Ropy zamiast benzyny NIE DA SIĘ zatankować, gdyż diesel ma grubszą rurę i nie da się jej wsadzić do benzyniaka, można za to diesla zatankować benzyną, co ma znacznie bardziej opłakane efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xy Potwierdza to stereotyp policjanta-idtioty IP: *.brnt.cable.ntl.com 10.06.09, 03:06 powinni za takie pomylki placic z wlasnej kieszeni albo przynajmniej byc karani odbieraniem wszelkich premii itp. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp 10.06.09, 07:01 co to przez eurowybory tematy sie skonczyly, co sie pie...mi zajmuja az na wyspach? i najlepsze jest to ze na forum jast juz paru szpecow co moga rozwiazac ten problem(jak rowniez 95% innych) oczywiscie na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanalia Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.nott.cable.ntl.com 10.06.09, 07:28 ...i nie ma sie co dziwic - takich tu glabow biora do policji - w gb nawet nie trzeba miec tak naprawde ang. matury!!! pracowalem z takim jednym ktory z linii produkujacej ciastka dostal sie do policji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: 94.254.137.* 10.06.09, 07:39 jak słyszę te zachwyty o tym jak wspaniale jest na zachodzie, to przypominam sobie swoje 2 lata (Skandynawia) tam, wypady do UK. I cóż jakie społeczeństwo tacy policjanci!! nie będę się wyrażał ale banda d....i to mało powiedziane. Słyszałem, że nawet ziemniaki obrane sprzedają tam w supermarketach bo brytyjskie kobiety nie wiedzą co zrobić z nie obranym ziemniakiem!!!!! i oni uważają się za lepszych od nas!! właściwie jeszcze parę lat temu uważali nas w głębi ducha za dzikusów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aster Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.chello.pl 10.06.09, 12:56 I co w tym dziwnego? W PL też sprzedają obrane ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mae_mae nie trzeba daleko szukać... IP: 194.9.79.* 10.06.09, 08:05 ...takie pomyłki to rzecz normalna, kiedy pracowałem na stacji paliw za studenckich czasów, nawet kilka samochodów dziennie było z zalanym złym paliwem, nie były to tylko osoby prywatne, pracownicy firm i urzędów także, najlepsze jest to, że końcówki "pistoletów" przy dystrybutorach są całkiem inne dla benzyny i dla diesla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VW Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: 194.149.247.* 10.06.09, 08:54 A ja to rozumiem, sadze ze policjanci ciagle jezdza roznymi samochodami napedzanymi roznym paliwem i wtedy o pomylke nie trudno. Benzyne do diesla tez sam sobie nalalem, bo jezdze oboma. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp 10.06.09, 10:31 Benzyniak na ON nie odpali,benzyna zniszczy diesla i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.sttb.pl 10.06.09, 12:24 > benzyna zniszczy diesla i tyle w temacie w dobrze ponad połowie produkowanych obecie diesli benzyna zostanie odcięta i niczego nie zepsuje. kontrola kilku parametrów paliwa odbywa się w wielu autach. skonczy się na konieczności opróżniania baku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.t-mobile.co.uk 10.06.09, 12:42 Polemizowalbym. W nowoczesnych dislach problem zaczyna sie juz w momencie otwarcia drzwi do samochodu, bo wtedy to uruchamiane sa pompy i podgrzewacze paliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Kosztowna nieuwaga policjantów z Wysp IP: *.aster.pl 10.06.09, 15:19 pewnie by odróżnili gdyby musieli płacić za zniszczone mienie, a tak to od brytyjskiego podatnika dostają nowe auto więc co ich obchodzi czy to ON czy benzyna Odpowiedz Link Zgłoś