Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Solid Security - ochrona obiektów handlowych

IP: *.nplay.net.pl 08.07.09, 09:42
    Czy ktoś z Was zetknął się z tą firma? A konketnie ze stanowiskiem ochroniarza obiektów handlowych.Chodzi mi o warunki jakie proponują, co do pieniędzy to zdaję sobie sprawę, że dużo raczej nie płacą, a praca w dużej mierze polega na snuciu się przez cały dzień po sklepie i nasłuchiwaniu czy komuś przy kasie nie brzęczy bramka.Bardziej chodzi o same warunki pracy, atmosferę itp.
    Obserwuj wątek
      • Gość: BILLY Re: Solid Security - ochrona obiektów handlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:54
        po paru latach takiej roboty odczują stawy kolanowe i kręgosłup.
        • Gość: shine on Re: Solid Security - ochrona obiektów handlowych IP: *.nplay.net.pl 08.07.09, 10:10
          Zapewne tak, z tym, że ma to byc zajęcie tymczasowe raczej dopóki nie znajdę niczego innego.Zresztą myslę, że nikt w takiej pracy kilku lat nie wytrzymał:) W każdym razie w dalszym ciągu czekam na jakeś opinie, na umówione spotkanie i tak się pewnie pofatyguje i dowiem co proponują, chciałem zasięgnąć opinii na temat tej firmy i tego konkretnego stanowiska po prostu.
          • tank75 Re: Solid Security - ochrona obiektów handlowych 08.07.09, 14:58
            Cieciowanie to robota dla emerytów i rencistów żeby dorobić.
            W polsce wszystko jest na opak i jako cieciów widzi sie młodych ludzi.
            Zarobki bardzo marne, często zatrudnia sie na fikcyjne 5/6 etatu lub inne dziwne
            twory, ale za to pracodawcy często wymagają pracy po 240 godzin w miesiącu.A
            nadgodziny wypłacane jako umowa zlecenie. Za urlop wolą zapłacić ekwiwalent niż
            go dać pracownikowi. Wypłaty nie regularne... Wszystkie firmy ochroniarskie to
            banda oszustów i wyzyskiwaczy. Pracowałem w Impel, Securitas, Dozorbud, Soloid i
            innych, wszystkie siebie warte. Ogólnie nie polecam roboty w ochronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka