Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Herbapol Lublin warto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:37
    Witam, ostatnio pojawiło się sporo ogłoszeń, czyżby były jakieś masowe
    zwolnienia? Jestem absolwentem zarządzania UW, mam jakieś szanse? Ile się
    zarabia na stanowisku przedstawiciela ds farmacji w Warszawie? Dodam, że nie
    mam doświadczenia, jedynie prace dorywcze podczas studiów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: JanZ Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:36
        właśnie wysyłam aplikację w odpowiedzi na

www.pracuj.pl/OfertyPracy/WynikiProste.aspx?PageMethod=defaultSerch&KeyWords=herbapol+lublin&CategoryId=-1&RegionId=-1&CountryId=-1&slo=0
        i nie wiem, czego się spodziewać?
        • Gość: mk Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:13
          hehehehe...
          Odradzam.
          Zdecydowanie odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mk Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:15
        tak tak , zgadza się ... były masowe zwolnienia , tylko że to ludzie się sami
        zwolnili ;)
        • Gość: byłarepica Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 22:20
          w ciągu dwóch miesięcy zwolniło się ponad 50% repów. Reszta jest po rozmowach i
          czeka na decyzje. A tu sezon się zbliża, a zatrudnić można absolwentkę uczelni
          typu "słońce i pogoda", która rozpłacze się gdy będzie robić 400 km i 12
          umówionych wizyt dziennie, a panie mgr nie będą miały dla niej czasu.
          Jak się pożali szefowi, to ten ją dopiero op....i.
          A jeśli poskarży się głównemu bossowi, może dostać dobrą radę, aby kupić koszyk
          grzybów, albo ciastka, za swoje pieniądze oczywiście i dać w prezencie. Podobno
          (wg bossa) grzyby czynią cuda.
          PF może liczyć na pensję 2700 brutto.
          I nie myśl, że pojedziesz sobie służbową toyotą w weekend do lasu. GPS cię
          dokładnie oskubie!I mam nadzieję, ze masz duże mieszkanie, gdzieś musisz trzymać
          tony ulotek i plakatów.

• Gość: bezperspektyw Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.chello.pl 10.08.09, 22:44
            powtórze się jak z wątku o loreal

z własnego doświadczenia jak i z doświadczenia setek znanych mi
            przykładów -praca przedstawiciela na tym po..nym rynku pracy nie ma
            na dłuższą mete sensu - tym bardziej w brańzy farmaceutycznej ,
            która wbrew pozorom ma z akwizyjcą więcej wspólnego od innych branż
            • Gość: sosnowski Re: Herbapol Lublin warto? IP: 94.254.189.* 11.08.09, 13:49
              Za przeproszeniem, tak jak w wątku o Loreal pitolisz głupoty a nie mówisz nic
              konkretnego popartego konkretnymi argumentami... Chyba masz jakies problemy ze
              sobą bądź nie mozesz znalezc pracy w zadnej firmie dlatego po wszystkich jedziesz...

Co do Herbapolu, na stanowisku PF plan kwartalny 15 tyś (tak, piętnaście tysięcy
              netto) fiat panda, 2800 netto, ale praca na działalności więc trzeba opłacić
              zusy i inne dupsy... O premii i o GPS nic mi nie wiadomo

Dziękuje za uwagę...
              • Gość: gość Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:26
                Panie Sosnowski, myli pan herbapole, w Lublinie wszyscy pracują na umowę o pracę
                za 2700-2800 brutto ! Auta to yarisy z gps. Średni plan miesięczny wg ims to 80
                000 zł.
                • Gość: sosnowski Re: Herbapol Lublin warto? IP: 188.33.86.* 11.08.09, 21:33
                  Hmmm.. A może to o Pruszków chodziło... Sam już nie pamiętam... :D
      • Gość: świadek Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 09:35
        Cytat byłego wiceprezesa HL
        ...rotacja pracowników była, jest i będzie...
        bez komentarza
        pozdrawiam
      • Gość: lubię syropy Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:38
        Nie wiem dlaczego, ale w moim sklepie, gdzie często robię zakupy zniknęły syropy
        herbapolu? Na ich miejscu stoi jakaś podła firma.
        Czy to wynik redukcji etatów przedstawicieli, lub takiej propozycji płacy, że
        nikt normalny palcem nie ruszy?
        moooooooooże tam uuuuuuuuuuuuwas w luuuublinie to cieeeszą się z peeeeeeeeensji
        960 zł. W Łodzi się NIE CIESZĄ.
      • Gość: pzryszły rep Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:01
        up
      • Gość: bini Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 20:56
        witam, w łodzi pojawiło się ogłoszenie, ze szukają repa ds. farmacji. Mam
        pytanie do obecnych repów, czy coś się zmieniło na lepsze? może teraz warto
        aplikować?
        • Gość: ddd Re: Herbapol Lublin warto? IP: *.chello.pl 26.10.09, 21:21
          "Cytat byłego wiceprezesa HL
          ...rotacja pracowników była, jest i będzie...
          bez komentarza
          pozdrawiam "

no i miał chłop racje już go nie ma

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka