Dodaj do ulubionych

centrum finansowe trw

24.04.08, 17:13
czy ktos tam pracuje? prosze o informacje jakie warunki, atmosfera
zarobki...

dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: centrum finansowe trw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 23:25
      jak na razie to bardzo duzo ofert pracy jest do tego centrum
      • Gość: aga Re: centrum finansowe trw IP: *.prenet.pl 24.04.08, 23:28
        a bo to bardzo duże centrum.
      • balbinasp9rto Re: centrum finansowe trw 25.04.08, 10:44
        ale czy ktos tam pracuje i ma ochote napisac?
        • Gość: żabka Re: centrum finansowe trw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:40
          Ja się zastanawiałam przez 3 miesiące czy nie złożyć podania, język niemiecki
          średnio-zaawansowany, [praca w środowisku księgowym ] - ale obawiam się, że TRW
          postąpiłoby ze mną jak z wieloma ludźmi wcześniej - czyli po 6,9 miesiącach
          zwyczajnie nie przedłużyliby umowy.
          Z tego co wiem , nie przedłużali umów w dziale informatycznym i kadrach - ale
          może się mylę.
          Może ma ktoś lepsze info - chętnie dowiem się czegoś więcej.
          A może boję się złożyć podanie - bo zwyczajnie jestem zwykły cienias...
          • Gość: xx Re: centrum finansowe trw IP: *.icis.pcz.pl 26.04.08, 13:50
            Centrum raczej pracuje na innych zasadach niz "zwykla produkcja" - z
            pewnoscia jednak maja swoje kryteria i biora na dluzej tylko tych
            ktorzy sie sprawdza.
            • Gość: Produkcja Re: centrum finansowe trw IP: *.profiline.pl 26.04.08, 16:15
              Gdyby nie ta "zwykła produkcja" to szanowni państwo z różnych biur i centrów nie mieli by co robić i brali by zasiłek dla bezrobotnych
              • Gość: xx Re: centrum finansowe trw IP: *.icis.pcz.pl 26.04.08, 20:17
                Zgadzam sie ze zwykla produkcja jest NAJWAZNIEJSZA.

Po prostu czytam na forum ze plynnosc na produkcji jest duza, a
                sporo osob jest rekrutowanych za posrednictwem WorkService.
                Taka jest polityka firmy - tak przynajmniej wynika z glosow na forum.

Pozdrawiam,
                • Gość: balbina Re: centrum finansowe trw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 14:44
                  a moze ktos cos slyszal?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka