Gość: wolak IP: *.wieszowanet.pl 25.08.09, 15:01 czy ktoś zna tą firmę? jakie opinie? jak płacą? pojutrze mam rozmowę kwalifikacyjną na specj. ds. zakupów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piorun Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:54 Na którą godzinę masz tą rozmowe kwalifikacyjną czy tez na 10?. Jakie doswiadczenie posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 00:03 Miałem tam okazje rok temu troszkę pracować . Zdecydowanie odradzam. Marnie płacą do tego traktują ludzi przedmiotowo. Jest tam duża rotacja pracowników, to też ich ogłoszenia są non-stop. Ludzie zwykle po miesiącu, dwóch odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: praca w Nikelman Katowice IP: 188.33.1.* 04.03.10, 20:40 Również miałem nieprzyjemnośc tam pracowac. Pracownicy traktowani są przedmiotowo. Radziłbym wysłac "kierownikow" na kurs zarzadzania personelem albo przynajmniej jakies warsztaty z kontaktow miedzyludzkich :) bo z tym bardzo ciezko. Placa marna jak za tyle negatywnych emocji. Zdecydowane NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:39 Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie. Zero poszanowania dla pracownika, premia tylko na papierku a wynagrodzenie nędzne. Naprawde szkoda czasu dla tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sequency Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.quarto.pl 05.06.10, 16:07 No no widzę, że dalej dziadostwo. Odchodząc pamietam szefujących półgłówków wchodzących komu trzeba gdzie trzeba. Ciagle ogloszenia i szukajacych nowych osob, wywalanie ludzi bez komentarza...bagno.. Było minęło na szczęscie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 22:10 zgadzam się w pełni z tą wypowiedzią szefujący to oprócz półgłowka , również "szful" poszanowania "0"dla ludzi mądrych ale szfule na świeczniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tania Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:39 Nie wiem skąd te opinie na forum.... Sama miałam przyjemność pracować w tej firmie około półtora roku, gdyby nie wyjazd na wyspy pewnie dalej bym tam pracowała. Fakt, wymagania oraz pracy jest dużo, ale posiadając zerowe doświadczenie dostałam szansę więc z niej skorzystałam i przez ten okres na prawdę dużo się nauczyłam... Młody zespół, moim zdaniem przyjemna atmosfera... no ale jak ktoś nie chce pracować to zawsze będzie miał jakieś "ale" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.10, 18:08 Ja również się zgodzę z opinią, że jak ktoś chce pracować to będzie. Zgadza się, szefowie są wymagający ale gdzie jest inaczej :-) chyba na państwowej posadzie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sequency Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.quarto.pl 08.08.10, 17:59 Czy ja wiem - wymagajacy. WIekszość siedziała bo tak "wypada". Pracy raczej przeciętnie - nie dużo. Płaca marna i nigdy na czas nie wypłacona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.10, 17:33 marna to znaczy ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy popych Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.c194.msk.pl 09.09.10, 17:21 Rónież pracowałem, przez krótki czas w nikelman, załoga pracownicy bardzo wporządku ludzie czego nie można powiedzieć o szefostwie a właściwie o dyrektorze zero kompetencji zero poszanowania dla drugiego człowieka ale jak ktoś lubi pracować w obozie pracy za byle grosze to polecam Odpowiedz Link Zgłoś