Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Nikelman Katowice

IP: *.wieszowanet.pl 25.08.09, 15:01
    czy ktoś zna tą firmę?
    jakie opinie?
    jak płacą?
    pojutrze mam rozmowę kwalifikacyjną na specj. ds. zakupów
    Obserwuj wątek
      • Gość: piorun Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:54
        Na którą godzinę masz tą rozmowe kwalifikacyjną czy tez na 10?. Jakie
        doswiadczenie posiadasz?
      • Gość: niki Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 00:03
        Miałem tam okazje rok temu troszkę pracować . Zdecydowanie odradzam. Marnie płacą do tego traktują ludzi przedmiotowo. Jest tam duża rotacja pracowników, to też ich ogłoszenia są non-stop. Ludzie zwykle po miesiącu, dwóch odchodzą.
      • Gość: byly pracownik Re: praca w Nikelman Katowice IP: 188.33.1.* 04.03.10, 20:40
        Również miałem nieprzyjemnośc tam pracowac. Pracownicy
        traktowani są przedmiotowo. Radziłbym wysłac "kierownikow" na kurs
        zarzadzania personelem albo przynajmniej jakies warsztaty z
        kontaktow miedzyludzkich :) bo z tym bardzo ciezko. Placa marna jak
        za tyle negatywnych emocji. Zdecydowane NIE
      • Gość: gość Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 16:39
        Zdecydowanie odradzam pracy w tej firmie. Zero poszanowania dla
        pracownika, premia tylko na papierku a wynagrodzenie nędzne.
        Naprawde szkoda czasu dla tej firmy
      • Gość: sequency Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.quarto.pl 05.06.10, 16:07
        No no widzę, że dalej dziadostwo.
        Odchodząc pamietam szefujących półgłówków wchodzących komu trzeba gdzie trzeba.
        Ciagle ogloszenia i szukajacych nowych osob, wywalanie ludzi bez
        komentarza...bagno..
        Było minęło na szczęscie.....
        • Gość: iwa Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 22:10
          zgadzam się w pełni z tą wypowiedzią szefujący to oprócz półgłowka ,
          również "szful"
          poszanowania "0"dla ludzi mądrych
          ale szfule na świeczniku
          • Gość: tania Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:39
            Nie wiem skąd te opinie na forum....
            Sama miałam przyjemność pracować w tej firmie około półtora roku, gdyby nie wyjazd na wyspy pewnie dalej bym tam pracowała.
            Fakt, wymagania oraz pracy jest dużo, ale posiadając zerowe doświadczenie dostałam szansę więc z niej skorzystałam i przez ten okres na prawdę dużo się nauczyłam...

Młody zespół, moim zdaniem przyjemna atmosfera... no ale jak ktoś nie chce pracować to zawsze będzie miał jakieś "ale" ...

• Gość: zadowolony Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.10, 18:08
              Ja również się zgodzę z opinią, że jak ktoś chce pracować to będzie. Zgadza się, szefowie są wymagający ale gdzie jest inaczej :-) chyba na państwowej posadzie hehehe
              • Gość: sequency Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.quarto.pl 08.08.10, 17:59
                Czy ja wiem - wymagajacy. WIekszość siedziała bo tak "wypada". Pracy raczej
                przeciętnie - nie dużo.
                Płaca marna i nigdy na czas nie wypłacona.
                • Gość: gosc Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.10, 17:33
                  marna to znaczy ile?
                  • Gość: rudy popych Re: praca w Nikelman Katowice IP: *.c194.msk.pl 09.09.10, 17:21
                    Rónież pracowałem, przez krótki czas w nikelman, załoga pracownicy bardzo wporządku ludzie czego nie można powiedzieć o szefostwie a właściwie o dyrektorze zero kompetencji zero poszanowania dla drugiego człowieka ale jak ktoś lubi pracować w obozie pracy za byle grosze to polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka