carla.bruni 18.11.08, 09:35 jak sie czujesz? pozdr.serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: do lucyny 18.11.08, 09:38 odpowiem za Lucynę: o TAK :) pozdrawiam serdecznie (jakie pytanie taka odpowiedź :))) Odpowiedz Link
carla.bruni Re: do lucyny 18.11.08, 09:55 aurelia_aurita napisała: > odpowiem za Lucynę: > o TAK :) > pozdrawiam serdecznie > (jakie pytanie taka odpowiedź :))) > no i wlasnie tak ma sie czuc;);)!!! zycze jej tego z calego serca!!! niech dziewczyna zdrowieje;). Odpowiedz Link
carla.bruni Re: do lucyny 18.11.08, 15:21 lucyna_n napisała: > jak ja się czuję? a dlaczego pytasz Carla? > normalnie pytam. bez zlosliwosci zadnych. pozdrawiam. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: do lucyny 18.11.08, 15:36 ale tylu ludzi na forum, dlaczego pytasz akurat o moje samopoczucie? Odpowiedz Link
carla.bruni Re: do lucyny 18.11.08, 15:40 lucyna_n napisała: > ale tylu ludzi na forum, dlaczego pytasz akurat o moje samopoczucie? bo mi bylo przykro, ze tak sobie wczesniej troche naskoczylysmy, a potem sie przepraszalysmy itd. zreszta ja czesto pytam jak tam samopoczucie kogos. tak juz mam. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: do lucyny 18.11.08, 16:49 jeśli chodzi o scisłość to ja na Ciebie naskoczyłam, więc wiesz.. nie martw się o mnie Carla, ja sobie dam radę. Odpowiedz Link
carla.bruni Re: do lucyny 18.11.08, 16:54 lucyna_n napisała: > jeśli chodzi o scisłość to ja na Ciebie naskoczyłam, więc wiesz.. > nie martw się o mnie Carla, ja sobie dam radę. ja o tym wiem, ze sobie poradzisz. tak sobie mysle, ze depresja czesto dotyka ludzi mocnych. slabi poprostu nie daliby rady, ale to takie moje przemyslenia:). Odpowiedz Link