danielwegorz 19.07.15, 17:36 Szukam osob, ktore mialy do czynienia z firma hussar gruppa i opinii o nich. tylko blagam, bez reklam, konkrety chce! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtekpank Re: kto mial do czynienia z hussar gruppa? 19.07.15, 17:54 firma mojego ojca z nimi wspolpracuje. nie wiem, co Cie dokladnie interesuje, ale robia co trzeba, nie maja wysokich kosztow, no i sa solidni, czego wiecej trzeba by spedycji i pomocy drogowej? Odpowiedz Link
marekbracki89 Re: kto mial do czynienia z hussar gruppa? 19.07.15, 18:11 ja korzystam z ich pomocy drogowej, hussar angels. polecam, maja warsztaty na kolkach, ktore przyjezdzaja na miejsce zdarzenia. Odpowiedz Link
2pone Re: kto mial do czynienia z hussar gruppa? 28.08.15, 20:06 Naprawiali nam w tym roku busa w niemczech jak jechałem na szkolenie. Mają takie fajne patriotyczne żółte samochody z hussar-pomoc.com, miło zobaczyć na niemieckich drogach :D Dosyć szybko naprawili busa (chyba chłodnica poszła bo dymiliśmy jak lokomotywa) i dobrze, bo część pasażerów chciała ukamieniować kierowcy, 40 stopni ciepła, bez klimy i siedząc w busie bo na autosradzie nie można się było raczej wyjść przewietrzyć Odpowiedz Link
rafcyk0 Re: kto mial do czynienia z hussar gruppa? 23.09.15, 19:06 Cześć, jeżdze z okolic Zgorzelca po Europie z różnymi towarami i niestety miałem "przyjemność" korzystania z ich usług. Bardzo sprawnie pojawili się z pomocą gdy stanąłem pod Frankfurtem. Może z 3-4 godziny zajeła im cała naprawa także dość się sprężali. Ogólnie bardzo zadowolony byłem (oprocz wkurzenia ze mi sie takie opznienie zrobilo no ale wypadki chodza po ludziach). Warto się zorientować co i jak na wszelki wypadek. hussar-pomoc.com duzo informacji tu można doczytać, albo jakiś formularz wypełnić Odpowiedz Link