kurio1 04.12.11, 16:18 Witam Wszystkich Forumowiczów!:) Jestem tutaj pierwszy raz, miło mi powitać Wszystkich Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa Ruchu Palikota w Przeworsku i... czy jako taki odłam Ruchu istnieje w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: Witam i Pytam... 13.12.11, 00:57 kurio1 napisał: > Witam Wszystkich Forumowiczów!:) > > Jestem tutaj pierwszy raz, miło mi powitać Wszystkich > > Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa Ruchu Palikota w Przeworsku i... czy jako > taki odłam Ruchu istnieje w tym mieście. #### o odlamach nie slyszalem,ale Przeworsk jest "normalnym" miasteczkiem i po wibratory lepiej udac sie do moj-Rzeszowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurio1 Re: Witam i Pytam... 13.12.11, 08:50 Tak myślałem, że Przeworsk jest normalnym miasteczkiem, czyli wiochą, gdzie nawet Tesco i drogi nie chcą co dopiero mówić o R. Palikota... Żyjcie tak dalej będzie wam samym ze sobą bardzo dobrze. Szkoda tylko waszej domeny (o ile wiesz co to jest?) R Palikota, www.ruchpalikota.przeworsk.pl bo pójdzie do kasacji lub do sprzedania, gdyż jestem jej właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet kurio1 21.12.11, 16:34 Chlopie,mow tak od razu ze przybyles z knotkiem...tfu:) z kagankiem "oswiaty" pod nasze strzechy... ***** Fajnych Swiat zycze. Odpowiedz Link Zgłoś