tusiaczus 03.04.07, 19:35 Gdzie warto pójsc,jak jest ze zdawalnością -podzielcie sie swoimi wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_taliaaa Re: Kurs prawa jazdy 04.04.07, 08:10 Miałam okazje uczestniczyć na kurs u Pana Jarosława Sójki (dawna sp 3) Atutem są bardzo małe grupy jeśl;i chodzi o wykłady teoretyczne. Jednak największą uwagę należy zwrócić na fakt, iż podczas "jazd" skupia się na kursancie, a lekcje w większości prowadzone są indywidualnie i nie ma mowy o napakowanym samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe4 Re: Kurs prawa jazdy 04.04.07, 13:31 nie polecam na ul.Wrocławskiej...w bramie koło solarium...jakos tak...wszystko tam było nie do konca jak byc powinno:)Podobno u Kosnowicza jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
siorka80 Re: Kurs prawa jazdy 04.04.07, 15:55 ja 6 lat temu robilam kurs u Kosnowicza i jestem bardzo zadowolona:)!!!! Praktycznie bylam świetnie przygotowana a teoria wszystko wytłumacza ale trzeba tez trochę samemu sie przyuczyc ale to wszedzie tak jest:) POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczus Re: Kurs prawa jazdy 04.04.07, 20:16 A robił ktoś kurs w LOKu na Kopernika? Możecie podać więcej szczegółów odn. Kosnowicza,bo nie wyświetla sie ta stronka,wyskakuje błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
azalia74 Re: Kurs prawa jazdy 10.04.07, 23:29 pół roku temu robiłam prawko pierwsze kroki zrobiłam do lok na kopernika- uciekłam-przywitał mnie pan z papierosem w ustach fuj i jeszcze ten zaduch w piwnicy.Koleżnka poradziła mi szkołe Jarka Ratajczyka na rogu Raszkowskiej a starotargowej i to było TO wykłady w miłej atmosferze p.Jarek Swietnie wszystko wytłumaczy a jazda ok miałam super instruktora p.Grzegorza sokojny nie stresuje kursanta Polecam Polecam Polecam aha zdałam za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Kurs prawa jazdy 11.04.07, 12:01 jaki teraz jest koszt prawa jazdy?? Czyli szkolenia oraz egzaminów?? Odpowiedz Link Zgłoś
myszol77 Re: Kurs prawa jazdy 27.04.07, 12:36 Kurs prawa jazdy robiłem u Ratajczyka na Raszkowskiej. Ceny miał nie wygórowane a przede wszystkim super gościu. Mile ten kurs z nim wspominam.Zdałem za pierwszym razem. Wiem że w tej szkole jeżdzą jeszcze dwaj faceci ale jacy oni są tego nie wiem. Napewno polecam bez dwóch zdań Pana Ratajczyka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka005 Re: Kurs prawa jazdy 10.01.08, 02:21 A teraz, w nowym roku ceny się jakoś zmieniły? A jak nasze ostrowskie szkoły nauki jazdy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu Re: Kurs prawa jazdy 08.02.08, 12:16 Pan Ratajczyk- polecam.Kursy sa robione rowniez na Sieradz.Koszt ok 1100zl+ egzamin teor(25zl ok)i prakt(120zl ok).Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
edusia177 Re: Kurs prawa jazdy 10.04.08, 19:17 dlaczego nikt noe wspomniał o "Dragonie"??? JA robiłam tam kurs i jetsem bardzo zadowolona!! Serdecznie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: Kurs prawa jazdy 23.04.08, 13:40 A ja polecam Pana Jończaka przy ulicy Dembińskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś