Dodaj do ulubionych

Wirtualne Biuro Radnego MARCINA LISA

IP: 212.160.11.* 08.03.01, 01:33
Serdecznie zapraszam Mieszkańców miasta i gminy Swarzędz do Wirtualnego Biura
Radnego (www.radny-lis.prv.pl). Pozdrawiam, Marcin Lis
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Wirtualne Biuro Radnego MARCINA LISA IP: 150.254.207.* 20.03.01, 10:53
      Chyba jedyny radny swarzedzki, ktory potrafi dbac o siebie. Widac, ze medium takie, jak internet nie jest mu obce i
      potrafi z niego korzystac. Szkoda, ze inni radni tego nie wiedza. Na stronie pana Lisa wypisane sa w punktach
      zalozenia jego programu. Pod nimi moglby podpisac sie chyba kazdy lokalny dzialacz, z roznych opcji
      politycznych. W zwiazku z tym zastanawia mnie tylko, co powoduje, ze w okresie trwania kadencji powstaja tak
      duze roznice w pogladach politykow pochodzacych z lewej i prawej stronyj? Co powoduje, ze nie potrafia sie oni
      dogadac ze soba, skoro w zasadzie ich programy wyborcze dotyczace zagadnien lokalnych sie nie roznia?
      • Gość: Luc Re: Wirtualne Biuro Radnego MARCINA LISA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 21:14
        Lis jest troche 'plackowaty', nie dziala zbyt wiele na
        sesjach rady miejskiem i rzadko ma wlasne zdanie.
        Spodziewalem sie wiecej po tak mlodej osobie. Szczerze
        mowiac: gowno robi, poza swoim harcerstwem.
    • Gość: Orpinska Re: Wirtualne Biuro Radnego MARCINA LISA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 21:38
      Popieram bardzo radnego Marcina Lisa. To mlody energiczny, inteligentny i
      posiadajacy duze poczucie humoru chlopiec. Mam nadzieje, ze zostanie wybrany na
      nastepna kadencje. Jest tez aktywnym instruktorem ZHP w stopniu podharcmistrza.
      Pozdrawiam: Orpinska Grazyna - harcmistrzyni - Komendantka Hufca ZHP Poznan-
      Rejon im. Szarych Szeregow
    • Gość: Perkoz Pozdrowienia z Jubileuszu 10-lecia "Wspolnoty Druzyn Grunwaldzkich" IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 10:31
      Pozdrowienia dla Radnego Swarzedza Marcina Lisa z jubileuszowego
      spotkania "Wspolnoty Druzyn Grunwaldzkich" w Perkozie zasylaja instruktorzy z
      Wielkopolski.
      Zyczymy udango absolutorium!!!
    • Gość: Wodu Re: Wirtualne Biuro Radnego MARCINA LISA IP: 213.76.74.* 29.05.01, 00:11
      Pomimo iż jestem mieszkańcem Poznania, to jednak dosyc regularnie docierają do
      mnie wiadomości ze swarzędzkiego ratusza i muszę stwierdzić, że podoba mi się
      działalność pana Marcina. Tak trzymać!!!
      Wojtek
    • Gość: ML SPOTKANIA NA CZ@CIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 09:48
      Zapraszam na spotkania na czacie - terminy i droga wejścia są podane na stronie
      www.radny-lis.prv.pl.
      Najbliższy czat odbędzie się w sobotę 7 lipca w godzinach 18-19.
      Pozdrawiam,
      Marcin Lis
      • Gość: PiotrB Re: SPOTKANIA NA CZ@CIE IP: *.au.poznan.pl 10.07.01, 11:20
        Nie moge czatowac. Mam komputer z internetem w pracy, w ktorej nie bywam w weekendy.
        • Gość: Luc Re: SPOTKANIA NA CZ@CIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 21:05
          jako ze nie moglem byc:

mozna spytac, ile osob i jak dlugo trwal czat? z ciekawosci, zeby sie na
          nastepnego zalapac :)
          • Gość: ML Re: SPOTKANIA NA CZ@CIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 23:18
            Parę osób zawsze jest, a tematy są ciekawe. Czasami godzina czatu nie
            wystarcza.

Marcin Lis
    • Gość: ML NOWY ADRES: www.marcinlis.swarzedz.net.pl IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 23:22
      Wirtualne Biuro Radnego MARCINA LISA ma nowy adres internetowy.
      OTO ON:
      www.marcinlis.swarzedz.net.pl.

Zapraszam!

Marcin Lis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka