Dodaj do ulubionych

Ranking ostrowskich lokali

20.04.07, 15:31
Wiele było słów krytyki padających pod adresem różnych ostrowskich knajpek,
ale gdzie Waszym zdaniem warto usiąść z przyjaciółmi czy rodziną i mile
spędzić czas, dobrze zjeść i zostać mile obsłużonym?
Jeżeli chodzi o smak serwowanych specjałów - polecam San Remo - mają pyszne
lody, pięknie podane, atmosfera ok, tylko czasami szef sieje ferment.
Jeżeli chodzi także o klimat, smak potraw - mimo słów krytyki - Cafe Baci -
kawy pierwsza klasa, obsługa coraz lepsza, drineczki pycha!!
A co Wy polecacie?
Obserwuj wątek
    • cynamonn1 Re: Ranking ostrowskich lokali 24.04.07, 14:51
      witam:)moim zdaniem całkiem przyjemne jest rzeczywiście Caffe Baci:)Jedzenie
      serwowane przez kucharzy z tej knajpki jest naprawde godne polecenia;)Również
      wszelkiego rodzaju drinki i napoje są rewelacyjne.Fakt,obsługa pozostawia wile
      do żyzcenia,ale...zauważam lekką poprawe co zasługuje na pochwałe;)Jeśli chodzi
      o fast food...Polecam bar GASTRO na ulicy Konoponickiej...Pycha
      jedzonko,czysciutko,fajnie. Fajna jest róneiż nasz CLEOPATRA!Dobre ceny za
      odpowiednie jedzonko!Nie ma co ukrywać,ze wnaszym miasteczku nie ma większych
      problemów z zapełnianiem żołądeczków, jednakze moze czasmi brakuje miejsca zeby
      tak po prostu usiaść i pogadac;)
      • myszol77 Re: Ranking ostrowskich lokali 27.04.07, 12:33
        Kleopatry pod żadnym pozorem nie polecam!!!Jeśli ktoś lubi jeść po kimś to nie
        widze problemu. Słyszałem już z ust kilku byłych pracowników tej Kleopatry że
        szef odgrzewa bułeczki nie zjedzone przez klientów które podaje się do np
        zestawy kebab z frytkami i oczywiście zlewa nieużyte sosy!!!! A pozostawioną
        szorme czy kebab odgrzewa i podaje ponownie!!! Więc jeśli nie masz ochoty na
        byłeczke "prosto z pieca" to chociaż ją nadgryź!!! Jeśli chodzi o fast foody to
        widze że najwięcej klientów ma best bar na Raszkowskiej lecz zraziłem się po
        tym jak zamówiłem frytki które nie były świeżo zrobione tylko stare włożone na
        chwile do oleju by odgrzać je troche. Byłe tak opite olejem że głowa boli. W
        tym fast foodzie na Raszkowskiej nie byłem ale zajrze tam.
    • roisinn Re: Ranking ostrowskich lokali 01.05.07, 13:02
      Baci,Baci,Baci... :o))) ze względu na pyszniutkie jedzenie,kawę mrozona i
      atmosfere tam panującą. Kto chce zjeść dobra pizze lub sałatkę ja polecam
      MASTEAM przy Dąbrowskiego,przeedobre torciki lodowo-bezowe i całą resztę
      pyszności Bistro Bravo na Rynku :o))) ewentualnie tortillę warzywna Best Bar!
      Jak widać jest wiele lokali, tylko kwestia gustu kto co lubi podjadac ;o))
      ps. pozdro dla opiekuna forum:o)))
      • chantal10 Re: Ranking ostrowskich lokali 01.05.07, 15:07
        Dzięki za pozdrowionka:)
        Ja pozdrawiam Formowiczów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka