tynka548 16.06.07, 14:16 Może ktoś wie coś o jakimś wolnym stanowisku pracy najlepiej w biurze, bo to zgodne z moim doświadczeniem i studiami, nawet ratowała mnie prca na pare godzin dziennie, cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: praca w Ostrowie 16.06.07, 22:44 Zaczynają się wakacje i będzie dużo pracy na ogródkach piwnych... może to nie jest wymarzona praca i docelowa, ale myślę, że na bezrybiu i rak ryba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: praca w Ostrowie 10.07.07, 00:36 Zacznę prawdopodobnie od 1 sierpnia, ponieważ nie było zmian personalnych a co za tym idzie jeszcze nie zwolniło sie moje miejsce pracy, ale mówią, ze niebawem to nastąpi. Tak więc nadal czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
justynasto Re: praca w Ostrowie 10.07.07, 17:33 ja też szukam pracy, też chciałabym w biurze ale nie mam kwalifikacji w urzędzie są takie oferty że nawet osoba po studiach temu nie sprosta jeśli macie jakieś namiary na cokolwiek to chętnie skorzystam mój zawód to nauczycielka Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: praca w Ostrowie 11.07.07, 00:14 we wakacje może warto poroznosić CV do szkół, może gdzieś od września będzie wakat... Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: praca w Ostrowie 11.07.07, 17:04 jestem nauczycielką.... pracuję... ale...szczerze mówiac bez znajomosci nie ma raczej szans na zdobycie czgokolwiek:/ pozdrwaim:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynasto Re: praca w Ostrowie 11.07.07, 21:02 jestem nauczycielką.... > pracuję... > ale...szczerze mówiac bez znajomosci nie ma raczej szans na zdobycie > czgokolwiek:/ > pozdrwaim:) można wiedzieć czego uczysz i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: praca w Ostrowie 23.08.07, 18:08 uczę języka polskiego a gdzie-wolałabym aby to zostało tajemnicą... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaostrow Re: praca w Ostrowie 23.08.07, 15:44 ja również szukam pracy na stanowisku nauczyciel historii ale jest cieżko ! Niestety bendę musiała szukać "czegoś innego" tylko czego gdzie jeszcze w tym zawodzie można pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: praca w Ostrowie 23.08.07, 18:07 z całym szacunkiem,ale jeśli ktoś kto zatrudnia nauczycieli zobaczy jeakiego rodzaju błędy ortograficzne popełniasz nigdy nie zatrudni Cię na stanowisku nauczyciela humanisty... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaostrow Re: praca w Ostrowie 27.08.07, 21:48 Po poprawieniu cudzych błędów zawsze jest czas na poprawę własnych... " jeakiego" PRAWDA ? Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: praca w Ostrowie 27.08.07, 23:40 Z całym szacunkiem,ale to tylko literówka a nie rażący ortogram... w momencie gdy używasz do pisania klawiatury komputera jest to rzecz jak najbardziej normalna i naturalna... ale ok... niech bedzie... jestem niedouczona...:P Odpowiedz Link Zgłoś