ramon1977 07.01.02, 23:30 Rada miasta przeznaczyła na ten cel 40 000 zł. Może ktoś wie na jakich ulicach będą kamery? Jak wam się podoba ten pomysł, bo ja mam mieszne uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hektor Re: Monitoring na ulicach Ostrowa IP: *.promax.media.pl 08.01.02, 16:45 uwazam to za strate pieniedzy. nie mamy sie co porownywac do takich miast jak poznan czy wroclaw gdzie przestepczosc jest naprawde ogromna. a ze inne miasta porownywalne wielkoscia do ostrowa np. konin czy pila maja takie kamery nic nie oznacza. prawdziwym wyznacznikiem tego czy jest spokojnie na ulicy sa patrole i to WIDOCZNE patrole na miescie. a druga sprawa to smieszne wizje prezydenta kruszynskiego o tak zwanym e-miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1977 Re: Monitoring na ulicach Ostrowa 08.01.02, 21:49 Rzeczywiście zarządzający miastem tracą cały impet na sprawy, które w tej chwili są mało ważne a niewiele robia aby ściągnąć do Ostrowa inwestorów stwarzających miejsca pracy. Prezydent Kruszyński chce kreować swój wizerunek na super menedżera. Przydałby się jakiś czat z panem prezydentem chętnie zadałbym kilka pytań. A swoją drogą jeszcze trochę to wszyscy którzy będą potrafili poruszać się w internecie z Ostrowa wyjadą za pracą. Więc po co komu e-miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Monitoring na ulicach Ostrowa IP: *.gwarek.pl 08.01.02, 22:39 chyba ze do zakupow w heliosie...heheheeee Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: Monitoring na ulicach Ostrowa 10.07.02, 12:09 no wlasnie i jak na razie cisza....ciekaw jestem co sie stalo??? przeciez byly juz podobno pieniazki... Odpowiedz Link Zgłoś