sim750 Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 19.07.09, 11:14 Poszukuje lokalu BEZPOŚREDNIO do wynajęcia- do 30-40 mkw. na nie uciążliwą działalność –gabinet kosmetyczny- z prysznicem lub możliwością montażu, ewentualna instalacja klimatyzacji. lokal nie musi być od ulicy,może tez być mieszkanie.ewentualna faktura VAT. AGENCJOM DZIĘKUJĘ. kontakt : szymjablonski@gmail.com Odpowiedz Link
malysidorek Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 22.07.09, 23:27 Sprzedam 74m2 - 3 pokoje, Saska/Waszyngtona z widokiem na Skaryszaka, parter, cena 960tys. + ewent. garaż Odpowiedz Link
jotjotp Kupię garaż 02.08.09, 13:14 Pilnie kupię garaż na Saskiej Kępie w rejonie ulic Berezyńskiej i Gruzińskiej. Proszę o wiadomość na maila gazetowego. Odpowiedz Link
xenn 80-120m w kamienicy 04.08.09, 16:56 Najchetniej bezposrednio i rudere, poddasze tez mile widziane. Odpowiedz Link
sylwiab Kawalerkę lub dwupokojowe kupię 12.08.09, 08:00 Szukam mieszkania na Saskiej Kępie. Najchętniej w rejonie Międzynarodowa - Zwycięzców. Pilna oferta - kupno za gotówkę. Odpowiedz Link
krowa_only Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 14.08.09, 15:00 Pilnie poszukuje dwupokojowego mieszkania na naszej Kochanej Saskiej Kepie!!! Od wrzesnia/pazdziernika 2009. Dla syna, studenta.Bardzo prosze o kontakt na moje konto gazeta.pl :))))) Odpowiedz Link
spaldi Miejsce postojowe w garażu podziemnym-na sprzedaż! 19.08.09, 13:10 Witam, na Pl. Przymierza mam do sprzedania miejsce postojowe w garażu podziemnym. Pojedyncze, na poziomie -2. Informacji udzielę pod nr 608412688 lub na mejla. Odpowiedz Link
j-jonaszka Pilnie potrzebny lokal użytkowy 30-50 m2 22.08.09, 17:58 Witam wszystkich, mamy na Saskiej Kępie sklep z profesjonalnymi kosmetykami i niestety musimy się przenieść w trybie pilnym. Chcemy pozostać na Saskiej, więc szukamy lokalu 30-50 m2. Jeśli ktoś o takim słyszał proszę o pomoc. Pozdrawiam, jonasza 606 422 544 Odpowiedz Link
duplo Kupie mieszkanie na Saskiej Kępie**** 24.08.09, 03:32 Kupie BEZPOSREDNIO mieszkanie na starej Saskiej Kepie, w starym budownictwie, 50-80 metrow. Prosze o kontakt meil gazetowy. posrednikom i agencjom serdecznie dziekuje :) Odpowiedz Link
krispol105 Re: Kupie mieszkanie na Saskiej Kępie**** 11.05.16, 17:40 Witam. W sprawie kupna mieszkania, proszę o kontakt telefoniczny 692143632. Właściciel. Pozdrawiam. Krystyna. Odpowiedz Link
groszek_n Sprzedam bezpośrednio 24.08.09, 20:21 Mieszkanie dwupokojowe(44m2)z miejscem postojowym w garażu podziemnym w budynku Sawa Park.Mieszkanie jest w pełni wyposażone.Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy. Odpowiedz Link
lakafiorka Szukam mieszkania/kawalerki! 02.09.09, 17:59 Szukam mieszkania na saskiej kepie! Taniego! Jestem studentka dzienna , pieniazki bede brac od rodzicow i niechce ich obciazac. Chlopak bedzie pracowal. Jestesmy odpowiedzialni i uczciwi. Prosze o bezporsrednie oferty! Na maila lakafiorka@gazeta.pl Odpowiedz Link
achzarit szukam niedużego mieszkania do wynajęcia 08.09.09, 13:02 Poszukuję do wynajęcia niedużego, podstawowowo umeblowanego mieszkania (mała kawalerka lub 2-pokojowe) za niewygórowaną kwotę na długi wynajem. Oferuję dbałość o lokal. E-mail: 8-robert@gazeta.pl, odpiszę lub oddzwonię. przesuniety na własciwe miejsce by achzarit Odpowiedz Link
womysia Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 05.10.09, 22:12 mam do wynajęcia mieszkanie trzypokojowe 76 mkw z miejscem postojowym w garażu podziemnym, ulica arabska, piętro 3 z 5, duży balkon. nowe budownictwo, ochrona, winda, wózkownia, w pełni wyposażone: kuchnia, lodówka, zmywarka, pralka, mikrofalówka. bez pośredników, 2,500 zł miesięcznie + opłaty licznikowe: woda i prąd. kaucja zwrotna w wysokości jednego czynszu czyli 2,500 zł. agencjom dziękuję. mój mail: primolabo@gmail.com mój telefon: 502 18 43 36 Odpowiedz Link
spaldi Kawalerka Pl. Przymierza do wynajęcia! 06.10.09, 13:05 Witam, mam do wynajęcia kawalerkę w budynku z 2003 roku. V piętro,balkon, windy, ochrona, domofon. Mieszkanie ma jeden duży pokój, osobną garderobę. Całkowicie wyposażone, meble pozostają, również wyposażenie kuchni, łącznie ze wszystkimi naczyniami i agd. Pralka, zmywarka, lodówka,mikrofalówka, płyta elektryczna. W pokoju rozkładana kanapa. Telewizor, radio.Możliwość podłączenia internetu i telewizji kablowej. Dla posiadających samochód istnieje możliwość wynajęcia miejsca parkingowego w garażu podziemnym. W razie zainteresowania proszę o zapytania na maila. spaldi@gazeta.pl W odpowiedzi przesyłam zdjęcia mieszkania. Odpowiedz Link
net.kasia Poszukuję do wynajęcia kawalerki 03.11.09, 22:39 Poszukuję do wynajęcia kawalerki na Saskiej Kępie lub w okolicy. Najchętniej umeblowanej na dłużej. O mnie kobieta, 30 lat po studiach, pracuję, płacę w terminie. kontakt net.kasia@gazeta.pl Odpowiedz Link
womysia Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 24.11.09, 22:55 mam do sprzedania mieszkanie trzypokojowe 84 mkw z miejscem postojowym w garażu podziemnym, ulica meksykańska, piętro 3 z 8. nowe budownictwo. mieszkanie ładnie urządzone. było zamieszkane przez 2 lata. stan idealny. ciche - okna na meksykańską i na wewnętrzne patio. link do zdjęć: dom.gratka.pl/tresc/397-29167499-mazowieckie-warszawa-pragapoludnie-meksykanska.html#87b19aa50e7123a9,1 agencjom dziękuję. mój mail: primolabo@gmail.com mój telefon: 502 18 43 36 Odpowiedz Link
jotjotp PILNIE KUPIĘ GARAŻ 03.01.10, 12:14 Pilnie poszukuję garażu do kupienia w rejonie ulic Francuskiej, Berezyńskiej i Gruzińskiej. Proszę o kontakt 608 147 642 Odpowiedz Link
111majka Mieszkanie do wynajęcia 23.02.10, 11:03 Dwupokojowe, standard niski, okolice Niekłańskiej/Waszyngtona, niedrogo. Informacje: barbara.art(@)post.pl Odpowiedz Link
kaheb Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 12.03.10, 13:10 mam do wynajęcia mieszkanie umeblowane 38 m2 dwa pokoje + widna kuchnia na Saskiej Kępie od 10.04.2010 / róg Walecznych i Miedzynarodowej / budynek cztero pietrowy /. tel. 600 204 134 Odpowiedz Link
zielonezacisze114 szukam ok. 40m2 sprzedaż bezpośrednia 09.04.10, 19:01 Witam, jestem mocno zainteresowana bezpośrednim kupnem mieszkania na Saskiej Kępie, ok.40 m2 (zarówno kamienica jak i nowe budownictwo, pokój z kuchnią lub 2 pokoje z aneksem kuchennym - bez znaczenia, wykończone lub do generalnego remontu). Będę wdzięczna za oferty na maila zielonezacisze114@gazeta.pl Pozdrawiam wszystkich szczęściarzy mieszkających na Saskiej Kępie :-) i tych mniej szczęśliwych też ;-) Odpowiedz Link
xenn wynajme 50m 2 pokoje 18.04.10, 21:59 stara Kępa, kamienica 36r 2 pokoje, umeblowane, od zaraz Odpowiedz Link
eddie.norton Re: wynajme 50m 2 pokoje 07.05.10, 17:13 mozna wiecej szczegolow o tym mieszkaniu? na priv prosze mailem, w ktorym miejscu jest mieszkanie, jak jest wyposazone, jakie sa koszty uzytkowania i wynajmu pozdrawiam Odpowiedz Link
zielonezacisze114 Re: szukam ok. 40m2 sprzedaż - nieaktualne 28.05.10, 23:16 zielonezacisze114 napisała: > Witam, > > jestem mocno zainteresowana bezpośrednim kupnem mieszkania na Saskiej Kępie, ok > .40 m2 (zarówno kamienica jak i nowe budownictwo, pokój z kuchnią lub 2 pokoje > z aneksem kuchennym - bez znaczenia, wykończone lub do generalnego remontu). > > Będę wdzięczna za oferty na maila zielonezacisze114@gazeta.pl > > Pozdrawiam wszystkich szczęściarzy mieszkających na Saskiej Kępie :-) i tych mn > iej szczęśliwych też ;-) Odpowiedz Link
mrowkowy Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 14.10.10, 09:50 na ulicy saskiej 57a jest wystawione na licytacje dwupokojowe mieszkanie. czy ktos o tym slyszal, bo mam tylko jakies przecieki, a nie moge znalezc numeru telefonu tej spoldzielni Odpowiedz Link
groszek_n Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 07.05.10, 11:12 SPRZEDAM BEZPOŚREDNIO. Mieszkanie o powierzchni 44 m2 w nowym budynku na Placu Przymierza. Szczegóły link poniżej. Mieszkanie sprzedaż, 44 m2, Saska Kępa Osoby zainteresowane proszę o kontakt email: beroszek@gmail.com Odpowiedz Link
msmargocik Re: Saska Kępa - Nieruchomości : 40 m2 na Brazylij 31.05.11, 16:18 Witam, sprzedam bezpośrednio 40m2 na Brazylijskiej: 2 pokoje, aneks kuchenny, widna łazienka. Zainteresowane osoby proszę o kontakt : margocik@wp.pl Odpowiedz Link
maciej508 Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 16.05.10, 06:43 Zamienię mieszkanie komunalne 83 m 3 pokoje,2łazienki,duży balkon,1 piętro (7 piętrowym)winda,garaż,osiedle strzeżone,stan idealny oś.Gocław-Jantar.Na mieszkanie komunalne,przy Pl.Przymierza 8 z balkonem, 2 lub 3 pokoje.tel 22 673 34 29 lub 505010888 Odpowiedz Link
xenn wynajme 50m 2 pokoje Plac Przymierza 18.07.10, 14:32 Klimatyczne,słoneczne, ciche, w pełni umeblowane w dobrym sąsiedztwie. Kamienica przedwojenna z odnowioną elewacją. Świeżo po remoncie!!! Dwa oddzielne pokoje wraz z aneksem. BEZPOŚREDNIO OD ZARAZ! 601227488 Odpowiedz Link
everydaybright szukam garazu do wynajecia 27.07.10, 15:58 Witam, jak w temacie - chcialbym wynajac garaz na S.K. - moze ktos cos ma, slyszal od sasiada itp itd.. Moze byc maly/malo miejsca - motocykl. Ideal lokalizacji: Brazylijska i okolica. Pozdrawiam! kontakt: everydaybright{ @ }yahoo.pl Odpowiedz Link
biznesowy1 Zamienię dom (70m2) na mieszkanie w Warszawie 28.09.10, 16:52 dom ma 70m2 (plus strych do adaptacji), dzialka 3700m2. Dom jest po remoncie, są nowe okna, drzwi, podłogi, ściany, nowy układ pomieszczeń. Pokój z aneksem i kominkiem ma ponad 30m2, kolejny pokój ma 16m2, a najmniejszy 12m2. Łazienka z prysznicem, a wc jest oddzielnie. Woda ze studni głębinowej. Ogrzewanie kominkowe (rozprowadzony system nadmuchu ciepłego powietrza na cały dom). W pobliżu szkoła (przedszkole, podstawówka i gimnazjum), bank, sklepy, apteka, kościół. PKS i bus. Do Zamościa 25km, do Krasnegostawu 13km a do Izbicy 4km. Dom znajduje się w Skierbieszowskim Parku Krajobrazowym - 230km od Warszawy. Bez obciązeń. Dom jest drewniany. Zamienię na mieszkanie w Warszawie 40-50m2 - bez dopłat. Odpowiedz Link
akarparyska30 Kupię 2 pokoje na Afrykańskiej tylko 1 lub 2 p. 08.11.10, 21:29 2 pokoje Afrykańska , w niskim budynku , piętro 1 lub 2, nie szczytowe poszukuję pilnie dla klientki. Proszę o kontakt Akar Nieruchomości tel. 608 538 472 Zapraszam również do zgłaszania zapotrzebowania lub nieruchomości do sprzedaży. Działamy na Saskiej Kępie i na terenie całej Warszawy od kilku lat. Odpowiedz Link
jotjotp Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 13.11.10, 20:48 Kupię dom na Starej Saskiej Kępie w rozsądnej cenie. Proszę o maila z ofertą. Odpowiedz Link
hej-hopsasa Zapraszamy do HOPSASA! 17.11.10, 19:26 Serdecznie zapraszamy do firmy HOPSASA! Wynajmujemy budynek i teren na szkolenia, przyjęcia, różnego rodzaju imprezy, warsztaty i inne. Organizujemy imprezy i pomagamy w ich organizacji. Dysponujemy dobrze wyposażonym budynkiem (sala kominkowa, zaplecze kuchenne z zastawą stołową, zadaszony taras, altana z kamiennym grillem i piecem chlebowym, miejsce na ognisko, plac zabaw). Firma położona jest w bardzo atrakcyjnym miejscu, prawie nad samym Świdrem. Zapraszamy na warsztaty dla dzieci z opiekunami: cyklicznie organizujemy tematyczne spotkania (w najbliższym czasie andrzejki i warsztaty przedświąteczne - robienie ozdób choinkowych). Zorganizujemy niezapomniane urodziny dla dzieci z pieczeniem chleba, warsztatami plastycznymi (ceramika, grafika, batik, masa solna, decoupage), przejażdżką bryczką (albo saniami) i z innymi atrakcjami. Zaproponujemy scenariusz w zależności od Państwa potrzeb i zainteresowań dzieci. Mamy również bogatą ofertę edukacyjną dla zorganizowanych grup dzieci z przedszkoli i szkół podstawowych. Proponujemy lekcje o życiu codziennym dawniej ("wielkie pranie", "pieczenie chleba") i ginących zawodach ("wizyta u kowala", "u garncarza"), o dawnych obrzędach i zwyczajach (doroczne święta, topienie Marzanny, wykopki) i wiele innych. Zapraszamy na naszą stronę www.hop-sasa.pl. Można tam dokładnie zapoznać się z naszą ofertą, a w dziale "nowości" informujemy na bieżąco o organizowanych przez nas imprezach. Jesteśmy również na Facebooku. Firma mieści się w Józefowie przy ul. Nadwiślańskiej 270. Można skontaktować się z nami telefonicznie (+48 698 085 557 lub +48 503 373 274) lub mejlowo: hop-sasa@hop-sasa.pl. Do zobaczenia w Hopsasa! Odpowiedz Link
magda.cz Kupię 4 pokojowe mieszkanie na Saskiej Kępie 19.11.10, 23:23 najchętniej w nowym budownictwie z windą i garażem i bezpośrednio od właściciela tel 601 13 55 27 Odpowiedz Link
srodek_lasu Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 03.12.10, 19:02 Kupię lokal użytkowy z witryną na Saskiej Kępie o powierzchni powyżej 50m2. Najchętniej bezpośrednio. 601 594 801 Odpowiedz Link
mapma Sprzedam 1 pok. ATEŃSKA Nieruchomości (ogłoszenia) 29.03.11, 22:53 Witam Mam do sprzedania mieszkanko 1 pok na ul. Ateńskiej oferta poniżej allegro.pl/30m-atenska-slodkie-prawdziwa-saska-kepa-i1519630345.html w razie pytań proszę o kontakt pozdrawiam m Odpowiedz Link
jalapenio Re: Saska Kępa - Nieruchomości (ogłoszenia) 08.04.11, 15:48 Chętnie kupię lokal użytkowy na Saskiej Kępie około 40 m. Z witryną - może być podcienie. W dobrej lokalizacji. Odpowiedz Link