ziranka Wielkopolska :):):) 07.12.04, 19:47 miejscowości nie podaję, bo i tak nikt by nie wiedział gdzie taka kropeczka leży na mapie (okolice nieco większego Rawicza lub Leszna) pozdrawiaam całą Wielkopolskę a dodatkowo Zieloną Górę gdzie studiowałam i miło spędziłam kilka lat Odpowiedz Link
qlka_79 Re: Wielkopolska :):):) 07.12.04, 23:42 ZIRANKA!!! A co studiowałaś? Na polibudzie czy na WSP? Ja jestem w Zielonej Górze)) Odpowiedz Link
galeriafilizanka Rafał - Zielona Góra - Kraków ;) 08.12.04, 02:29 Cały życie w ZG, a ostatni rok w Krakowie Odpowiedz Link
ziranka Re: Wielkopolska :):):) 08.12.04, 18:32 Qlko zaczynałam WSP a po drodze tak sie śmiesznie stało że skończyłam Uniwersytet Chociaz studia skończyłam dwa lata temu, czesto jestem gościem "zielonego miasta" nostalgia i inne przyjemne rzeczy mnie tam przyciągają (a propos przyjemne- bardzo smaczne piwo z sokiem imbirowym podają w knajpce naprzeciwko pkp...) do usłyszenia albo zobeczenia moze nawet w Zielonej Odpowiedz Link
kari_na Słupsk 08.12.04, 19:48 Witam wszytskich !! Z tego co przyuważyłam najbliżej mi do Gdańska... Załuje ze forum znalazłam dopiero w tym roku bo w zeszłym co tydzień byłam w Poznaniu.... pozdrawiam kari_na Odpowiedz Link
pasjonatka1 Pozdrowienia z Warszawy 06.01.05, 08:43 Okolice Wilanowa kłaniają się i pozdrawiają cieplutko. Odpowiedz Link
kinga.julia Re: a skąd jesteście? 06.01.05, 11:32 Wrocław! od trzech dni siedzę na tym forum i jak tak jeszcze posiedzę, to policja będzie musiała odcinac mnie od kompa. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie. Już chce robić to wszystko, co wy. Jak zrobię, wyslę oczywiście foty. Odpowiedz Link
lula25 Re: a skąd jesteście? 06.01.05, 12:44 No to ja dorzuce do wątku poznańskiego, troche dalsze jego okolice- Śrem. Odpowiedz Link
mviva Rzeszów 06.01.05, 14:27 No niestety - jestem z miasta, gdzie nic nie ma, a to co jest jest z reguły strasznie drogie... ehh... Brak konkurencji. Ja chcę Empik (nie ten malutki co już jest), Ikeę i innę takie! Odpowiedz Link
anatolka1 Re: a skąd jesteście? 20.01.05, 23:45 Łobez woj.zachodniopomorskie 100 do Szczecina albo do Koszalina zależy, w którą strone wieje... Odpowiedz Link
jolasek77 anatolka.... 20.01.05, 23:52 ja widze, ze strasznie cie wciagnelo i to juz, bo wszedzie zagladasz to jeszcze fotke wrzuc do galerii tam gdzie jest post , ze swoje buzki pokazujemy Odpowiedz Link
anatolka1 Re: anatolka.... 22.01.05, 02:49 bo jak sie w koncu zalogowalam to chcialam nadrobic zaleglosci od listopada...maz powiedzial, ze z tym forum to juz choroba i nadaje sie do leczenia i pewnie duzo sie nie pomylil. )))))))))) a nad zdjęciem musze popracowac, bo cyfrowke mam tylko w telefonie Odpowiedz Link
jolasek77 tylko ja z siedlec 21.01.05, 00:03 (( ale do wwy tylko 100km a i po drodze sulejowek... Odpowiedz Link
jolasek77 a w warszawie 7 lat 21.01.05, 00:05 mieszkalam, bo studiowalam i pracowalam, az sie zakochalam i za lubym do siedlec przyjechalam ))))))))))) 1,5 roku juz tu mieszkam, a pochodze... z hajnowki - na skraju puszczy bialowieskiej - pieknej, ach.... Odpowiedz Link
ellenai czy tylko fridolino i ja jestesmy po drugiej 21.01.05, 03:24 stronie oceanu???????????ja jestem z nebraski a pochodze "od gorlic" w malopolsce! ojej! jak ja uwielbiam was i to forum!!!!!!!!!!!!!))) Odpowiedz Link
joasiiik25 Re: RZESZOW wita:) 21.01.05, 10:05 Jestem tu calkiem mlodziutka,ale juz mi sie podoba u Was. pozdr Odpowiedz Link
mamand Re: Lublin 21.01.05, 10:48 o dokładniej centrum, zapraszam na kawe (bałagan też się znajdzie ))))) Odpowiedz Link
sigrun Ave Populus Forum! 21.01.05, 10:59 Kabatum Varsaviensis te salutant! Pozdrowienia z mojego sypialnio/biura/atelier (od 16 do 21 również placu zabaw Małego Czupiradełka). P.S. Mojego bałaganu nikt nie pobije, bo jest nas troje a to najmniejsze bałagani najbardziej)) Odpowiedz Link
karolaus Re: Lublin 21.01.05, 12:24 Ja też Lublin i też centrum (śrudmirście). Ciągle mam mało czasu, nie dekupażowałam już dawno a doniczki czekają. Forum czytam codziennie, tzn. przelatuje wzrokiem, ale bardzo żadko pisuję z braku czasu, chyba... A mąż ostatnio mi powiedział, że gdybym jeden dzień tu nie zajżała to świat by się nie zawalił... Łatwo mu mówić! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mamand Re: Lublin 21.01.05, 12:33 no to sią musimy koniecznie spotkać, ja mieszkam na bocznej Szopena Odpowiedz Link
karolaus Re: Lublin 21.01.05, 12:41 Ja na Wiercieńskiego, to kilka kroków. Fajnie... Czy są jeszcze jakieś Lublinianki? Ps. Piękne są Twoje prace! Odpowiedz Link
kasia2824 Re: a skąd jesteście? 22.01.05, 13:48 Witam jestem od niedawna na tym forum i bardzo mi się podoba. Poczyniłam już pierwsze przygotowania do zakupu materjałów do decupagu i jak coś mi wyjdzie to wyśle fotke. Acha na Dzień Babci i Dziadka robiłam z córką ramki z masy solnej wyszły super.A tak wogóle to jestem z Nowej Iwicznej(między Ursynowem a Piasecznem). Odpowiedz Link
agata781 Re: a skąd jesteście? 22.01.05, 14:54 Czytam ten wątek z ainteresowaniem.I ciągle nie ma nikogo z Wolsztyna ani bliskiej okolicy.Echhhhh. )) Odpowiedz Link
gooska a ja sie pytom kaj jest ten bytom? 22.01.05, 16:06 Bytom od roku a wczesniej KAtowice, a jeszcze wczesniej MAlopolska Odpowiedz Link
lmaja64 Re: a skąd jesteście? 22.01.05, 21:04 Witajcie Mile Panie! Jestem /od niedawna/ czytelniczka "pieknych ozdob".Przeczytalam ten watek,bo interesowalo mnie to, czy sa tu tylko dziewczyny z duzych miast.Jestem zaskoczona! bo okazalo sie ze conajmniej piec z Was ma zwiazek z Tarnobrzegiem.Otoz ja tez od wielu,wielu lat mieszkam i pracuje w tym miescie. Tak wiec WITAJCIE wszystkie . Ja zawodowo i z zamilowania zajmuje sie wieloma dziedzinami poruszanymi na forum.Z zaciekawieniem przegladam codzienne watki, szukajac inspiracji do pracy, bo pomysly zaczynaja sie konczyc. Rozpisalam sie bardzo, ale tak sie ciesze ,ze znalazlam forum i ze jest tu tez ktos z mojego miasta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
drotka.g Falenica-moja miłość 23.01.05, 14:02 Witam CZytam forum od jakiegos czasu ale nie miałam odwagi nic pisać Teraz skorzystam z okazji i się oficjalnie przedstawię: Jestem z Warszawy a obecnie mieszkam w Falenicy. A czy jest ktoś jeszcze z tzw. linii otwockiej? Sprawy poruszane na forum sa mi bardzo bliskie bo bardzo lubie kleić i malować. Pozdrawiam Odpowiedz Link