loriaan 03.12.04, 12:08 Czy któras z was wie , gdzie mozna dostać cekiny.w pasmanteryjnuch jest niewielki wybór niestety. może znacie jakis sklep internetowy albo hurtownie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: Cekiny 03.12.04, 12:21 Jak wpiszesz w przegladarkę, to znajdziesz - ja trafiłam w ten sposób na producenta cekinów do strojów dla tancerzy - mieli przeogromny wybór, ale adresu nie pamiętam. Szukałam przez Google. Odpowiedz Link
loriaan Re: Cekiny 03.12.04, 12:45 dzieki ewana, ja własnie się pałetam po zagranicznych sklepach internetowych i dostaje oczopląsów zapłacze się na smierc normalnie Odpowiedz Link
maja281 Cekiny- Kraków 03.12.04, 19:50 Hejka z tego co pamiętam to, mieszkasz w Krakowie. Stosy cekinów są w hurtowni pasmanteryjnej na ul.Kamiennej w Forcie zaraz za CPN, od strony 29-go listopada. Odpowiedz Link
loriaan Re: Cekiny- Kraków 03.12.04, 20:13 jeju dzięki wielkie) na necie oczywiscie nic nie znalazłam,a do hurtowni w takim razie sie wybiore) Odpowiedz Link
maja281 Re: Cekiny- Kraków 04.12.04, 16:25 Proszę bardzo. Gdybyś bywała w Nowym Sączu, tam też znam sklep z ogromną ilością cekinów. Odpowiedz Link
miracle4 Re: Cekiny- Kraków 05.12.04, 11:12 Mam pytanie do dziewczyn, które bywają we wspomnianej wyżej hurtowni pasmanteryjnej w Krakowie. (Ja mieszkam w Poznaniu) Szukam od dłuższego czasu zapięć, które obejmą dużą ilośc sznurków (ok 15-20). takich jak np te: www.allegro.pl/show_item.php?item=36474689 czy w Krakowie w ww. hurtowni kupię takie zapięcia? Mój brat bywa 2 razy w miesiącu w Krakowie i mogę spróbowac go poprosić aby tam wpadł, ale nie wiem czy będzie mial czas. Czy możecie napisac w jakich godz w tyg i w soboty czynna jest ta hurtownia?? Bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam Odpowiedz Link
agata781 Re: Cekiny- Kraków 05.12.04, 15:17 Miracle4!Ty mi powiedz czy w Poznaniu tylko w EMPIKU dostanę takie cudeńka jakie tam wczoraj znalazłam,czy jeszcze gdzieś.Chodzi mi o papiery kolorowe,masy plastyczne,pudełka drew.,farby itp.i o jakąś dobrą pasmanterię bo szukam nici BRODER SPECIAL DMC w innych kolorach niż biały,krem i czarne.Dzięki za wszelkie informacje)) Odpowiedz Link
miracle4 Re: Cekiny- Kraków 06.12.04, 18:33 witaj, na temat papierów itp nie wypowiem sie, bo nie wiem gdzie można kupić nie zajmuję sie tymi pieknymi rzeczami, które są dziełem Waszych rąk, a o których sobie tutaj z przyjemnością czytam.. ja haftuję i robię bizuterię (na własny użytek). co do pasmanterii to polecam: w centrum- Al. Marcinkowskiego- miedzy pasazem MM a ks.Sw. Wojciecha, wchodzi sie w brame i po schodach w dół, polecam tez pasmenterie przy ul. Małeckiego (tam chyba nie maja DMC tylko Ariadne, czeska..)jest tez dobra pasmanteria na Garbarach ( nie znam numeru). Ja osobiscie najbardziej lubie pasmanterie na ul. (chyba) Słowianskiej w takich nowych blokach (nie znam numeru) ale nie wiem czy maja tam DMC, bywam tam tylko gdy jest mi tam po drodze.. maja fajne taśmy z aidy do haftu i mulinę czeską. pozdrawiam Odpowiedz Link
amygdala Re: Cekiny- Kraków 06.12.04, 20:13 Raczej tego nie dostaniesz (zapięć na duzą liczbę sznurków)na Kamiennej. Byłam niedawno w tej pasmanterii i z zapięć mają tylko zwykłe karabińczyki, na dodatek do kupienia tylko hurtowo. Za to cekinów rzeczywiście sporo... Odpowiedz Link
agata781 |Re:Do Miracle! 06.12.04, 21:02 Miracle!Ja też wyszywam i przez to szukam dobrych pasmanterii.Narazie okupuję się w potrzebne żeczy w Zielonej Górze ale tam nie mają takiej gamy kolorów tych nici których szukam.Narazie dzięki chociaż za tyle informacji.Jak przyjadę to sprawdzę)) Odpowiedz Link
miracle4 |Re:Do Miracle! 06.12.04, 23:42 witaj, napisz mi dokładnie czego szukasz z DMC jak bede w jakiejś pasmanterii to sprawdze czy jest to, czego szukasz. Moze przed świetami bede, ciagle szukam zapiec do korali, ale czasu brak wiec nie obiecuje.. pozdrawiam miracle Odpowiedz Link
agata781 |Re:Do Miracle! 07.12.04, 07:50 Hej!Poszukuję nici BRODER SPECIAL o nr.12 i 20.Chodzi mi o inne kolory niż czarny,biały i krem bo w Z.G tylko takie były.Ogólnie sąto nici do haftu rihelieu ale ja ich używam równierz do haftu hardanger.Będę wdzięczna!)) Odpowiedz Link