03.12.04, 12:08
Czy któras z was wie , gdzie mozna dostać cekiny.w pasmanteryjnuch jest
niewielki wybór niestety. może znacie jakis sklep internetowy albo hurtowniesmile
Obserwuj wątek
    • qlka_79 Re: Cekiny 03.12.04, 12:21
      Jak wpiszesz w przegladarkę, to znajdziesz - ja trafiłam w ten sposób na
      producenta cekinów do strojów dla tancerzy - mieli przeogromny wybór, ale
      adresu nie pamiętam. Szukałam przez Google.
      • ewana3 Re: Cekiny 03.12.04, 12:42
        są też na allegro, sprawdzałamsmile
        • loriaan Re: Cekiny 03.12.04, 12:45
          dzieki ewana, ja własnie się pałetam po zagranicznych sklepach internetowych i
          dostaje oczopląsów smile zapłacze się na smierc normalniesmile
        • loriaan Re: Cekiny 03.12.04, 12:51
          niestety to sa cekiny na paznokcie do przyklejaniasad
          • ewana3 Re: Cekiny 03.12.04, 13:04
            ale wyżej są zwykłesmile
            zobacz te drugie
    • maja281 Cekiny- Kraków 03.12.04, 19:50
      Hejka z tego co pamiętam to, mieszkasz w Krakowie.
      Stosy cekinów są w hurtowni pasmanteryjnej na ul.Kamiennej w Forcie zaraz za
      CPN, od strony 29-go listopada.
      • loriaan Re: Cekiny- Kraków 03.12.04, 20:13
        jeju dzięki wielkiesmile) na necie oczywiscie nic nie znalazłam,a do hurtowni w
        takim razie sie wybioresmile)
        • maja281 Re: Cekiny- Kraków 04.12.04, 16:25
          Proszę bardzosmile. Gdybyś bywała w Nowym Sączu, tam też znam sklep z ogromną
          ilością cekinówsmile.
          • miracle4 Re: Cekiny- Kraków 05.12.04, 11:12
            Mam pytanie do dziewczyn, które bywają we wspomnianej wyżej hurtowni
            pasmanteryjnej w Krakowie. (Ja mieszkam w Poznaniu) Szukam od dłuższego czasu
            zapięć, które obejmą dużą ilośc sznurków (ok 15-20).

takich jak np te:

www.allegro.pl/show_item.php?item=36474689
            czy w Krakowie w ww. hurtowni kupię takie zapięcia?
            Mój brat bywa 2 razy w miesiącu w Krakowie i mogę spróbowac go poprosić aby tam
            wpadł, ale nie wiem czy będzie mial czas.
            Czy możecie napisac w jakich godz w tyg i w soboty czynna jest ta hurtownia??

Bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam
            • agata781 Re: Cekiny- Kraków 05.12.04, 15:17
              Miracle4!Ty mi powiedz czy w Poznaniu tylko w EMPIKU dostanę takie cudeńka
              jakie tam wczoraj znalazłam,czy jeszcze gdzieś.Chodzi mi o papiery
              kolorowe,masy plastyczne,pudełka drew.,farby itp.i o jakąś dobrą pasmanterię bo
              szukam nici BRODER SPECIAL DMC w innych kolorach niż biały,krem i czarne.Dzięki
              za wszelkie informacjesmile))
              • miracle4 Re: Cekiny- Kraków 06.12.04, 18:33
                witaj,
                na temat papierów itp nie wypowiem sie, bo nie wiem gdzie można kupić crying
                nie zajmuję sie tymi pieknymi rzeczami, które są dziełem Waszych rąk, a o
                których sobie tutaj z przyjemnością czytam.. wink
                ja haftuję i robię bizuterię (na własny użytek).
                co do pasmanterii to polecam:
                w centrum- Al. Marcinkowskiego- miedzy pasazem MM a ks.Sw. Wojciecha, wchodzi
                sie w brame i po schodach w dół, polecam tez pasmenterie przy ul. Małeckiego
                (tam chyba nie maja DMC tylko Ariadne, czeska..)jest tez dobra pasmanteria na
                Garbarach ( nie znam numeru). Ja osobiscie najbardziej lubie pasmanterie na ul.
                (chyba) Słowianskiej w takich nowych blokach (nie znam numeru) ale nie wiem czy
                maja tam DMC, bywam tam tylko gdy jest mi tam po drodze.. maja fajne taśmy z
                aidy do haftu i mulinę czeską. pozdrawiam
            • amygdala Re: Cekiny- Kraków 06.12.04, 20:13
              Raczej tego nie dostaniesz (zapięć na duzą liczbę sznurków)na Kamiennej. Byłam
              niedawno w tej pasmanterii i z zapięć mają tylko zwykłe karabińczyki, na
              dodatek do kupienia tylko hurtowo. Za to cekinów rzeczywiście sporo...
              • agata781 |Re:Do Miracle! 06.12.04, 21:02
                Miracle!Ja też wyszywam i przez to szukam dobrych pasmanterii.Narazie okupuję
                się w potrzebne żeczy w Zielonej Górze ale tam nie mają takiej gamy kolorów
                tych nici których szukam.Narazie dzięki chociaż za tyle informacji.Jak przyjadę
                to sprawdzęsmile))
                • miracle4 |Re:Do Miracle! 06.12.04, 23:42
                  witaj, napisz mi dokładnie czego szukasz z DMC jak bede w jakiejś pasmanterii
                  to sprawdze czy jest to, czego szukasz. Moze przed świetami bede, ciagle szukam
                  zapiec do korali, ale czasu brak wiec nie obiecuje..
                  pozdrawiam wink
                  miracle
                  • agata781 |Re:Do Miracle! 07.12.04, 07:50
                    Hej!Poszukuję nici BRODER SPECIAL o nr.12 i 20.Chodzi mi o inne kolory niż
                    czarny,biały i krem bo w Z.G tylko takie były.Ogólnie sąto nici do haftu
                    rihelieu ale ja ich używam równierz do haftu hardanger.Będę wdzięczna!smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka