dczeraniuk 10.12.04, 08:51 Popatrzcie tylko jakie efekty dal moj kurs dekupazu przeprowadzony na mojej mamie www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1082842 Teraz juz cala rodzina dekupazuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 10:02 Pani Doroto, już wiadomo po kim ma Pani takie uzdolnienia A dopóki mama nie podbiera wieszaków do zadecoupage'owania - nie ma powodu do zmartwienia. Odpowiedz Link
agniemat Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 10:21 rany jak się takie cuda robi? Jestem nowa i pierwsze widzę takie coś. A już cąłkiem nie wiem co to jestest ten dekupaz ???? Napisz proszę Odpowiedz Link
pepe27 Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 10:34 Gratuluję, bardzo fajnie to wygląda. Przepraszam za moja nadgorliwość. Kilka dni temu na forum ss poruszono problem strony którą " nowy" skopiował w 100 % , wygląd i opis, zachowując nawet charakterystyczną czcionkę. Stronę oczywiście szybko zawieszono. Odpowiedz Link
mrouh Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 10:51 Czy ja też się mogę na taki kurs zapisać? Nawet bez gwarancji, że mi też tak ładnie będzie wychodzić... Odpowiedz Link
dczeraniuk Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 11:51 mrouh napisała: > Czy ja też się mogę na taki kurs zapisać? Nawet bez gwarancji, że mi też tak > ładnie będzie wychodzić... Wlasnie nad nim mysle, chcialabym cos takiego zorganizowac, kiedys juz zrobilam taki w Lodzi. Moze uda sie wynajac jakis fajny lokalik i przy kawie odslonic tajniki dekupazu? Tylko ze byloby to w Poznaniu i w ramach mojej wiedzy, a nie jest ona taka ogromna . Zajmuje sie glownie serwetkami, a sa jeszcze inne sposoby. Jako podstawa do dalszej zabawy na pewno by sie przydal. Tak wiec dam znac jak sie moj pomysl skrystalizuje. Odpowiedz Link
dczeraniuk Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 11:48 Nie ma za co przepraszac, naprawde doceniam. Mi sie juz zdarzylo, ze ktos kopiowal zdecia z mojej galerii i sprzedawal w Allegro jako swoje prace ... Zainterweniowalam i zawieszono pania Zuze . Ale malo to bylo przyjemne. Poprosze brata zeby napisal stronke informacyjna "o mnie" . Odpowiedz Link
caltha5 Re: decoupage_[race mojej mamy 10.12.04, 11:52 Może czas pomyśleć o kursie dla szerszego grona? Bo efekt szkolenia sam mówi za siebie - piękne! Odpowiedz Link