magdalczyk 30.12.04, 01:12 Jeśli tworzysz fajne rzeczy i chcesz, aby trafiły one do ludzi - zajrzyj do "Wylęgarni" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inezja21 Re: www.wylegarnia.com 30.12.04, 08:58 Tak,ale czy to się opłaca? Ps.Jeśli jesteś Magdaleną Kowalczyk,zdaje się że mam twoje kolczyki "Tajemnicze" (Sa super!) Odpowiedz Link
magdalczyk Re: www.wylegarnia.com 31.12.04, 00:15 Czy się opłaca ciężko powiedzieć... mi sprawia ogromną przyjemność gdy ktoś cieszy się (jak Ty z 'tajemniczych'- bardzo mi miło - ze stworzonych przeze mnie rzeczy Pozdrawiam Magda Kowalczyk Odpowiedz Link
carolin03 Re: www.wylegarnia.com 01.01.05, 18:15 co do wylegarni mam mieszane uczucia.kiedys ta strona zachwycala mnie...a teraz??owszem rzeczy sa bardzo ciekawe, kopalnia pomyslow...ale mam wrazenie ze staje sie przedsiewzieciem coraz bardziej komercyjnym.mam na mysli artystow ktorzy wystawiaj tam swoje prace i widac ze nie sa amatorami, ze w pelni zyja ze swoich prac a wylegarnia stanowi tylko kolejne dobre miejsce do handlu.niestety przez to traci swojego ducha.... Odpowiedz Link
pepe27 Re: www.wylegarnia.com 01.01.05, 18:22 A czy to źle ? W końcu każdy z nas chciałby robić to co naprawdę sprawia mu frajdę i dostawać za to pieniądze więc dlaczego robić z tego zarzut pod adresem osób, które sprzedają w wylęgarni. W końcu nikt nie chce robić do szuflady. Odpowiedz Link
beatagl Re: www.wylegarnia.com 02.01.05, 11:05 Ja osobiscie uwazam że troche tam przesadzają z cenami, tu na forum dziewczyny pokazuje również śliczne rzeczy recznie robione i nie za takie wielkie pieniadze. Beata Odpowiedz Link
inezja21 Bo wylęgarnia dodaje swoja marżę.... 02.01.05, 14:25 Z tego co wiem. Przeciez nie byłoby logiczne,zeby właścicielka wylęgarni udostępniała mozliwośc pokazania towarów na jej stronie całkiem bezinteresownie. Odpowiedz Link
dczeraniuk Re: Bo wylęgarnia dodaje swoja marżę.... 02.01.05, 17:59 No wlasnie. Prawde mowiac mi jest zupelnie obojetne jak wysoka bedzie marza, jesli znajdzie sie na nia nabywca . A sprzedawanie swoich prac to nic zlego . Wiecej - nie ma nic przyjemniejszego, niz swiadomosc, ze zrobiony przeze mnie przedmiot ozdobi czyjes mieszkanko. Odpowiedz Link