Dodaj do ulubionych

Nawiążę współpracę

24.10.11, 12:32
Witam!

Gdzie jestescie Twórcy rękodzieła! Nawiążę współpracę z osobami
zajmującymi się rękodziełem oraz sztuką ludową z zamiłowania lub zawodowo.
Poszukuję dostawców do galerii rękodzieła artystycznego i sztuki ludowej, mającej za zadanie promowanie prac artystycznych na terenie krajów niemieckojęzycznych

Zainteresowana jestem wysokojakosciowymi pracami!
Obserwuj wątek
    • danadecoupage Re: Nawiążę współpracę 11.11.11, 17:43
      W Poznaniu;-) Zajmuję się rękodzielnictwem: decoupage, malarstwo, autorska biżuteria. Proszę o bliższe informacje na temat ewentualnej współpracy: mamysia61@o2.pl
      • iglosz12 Re: Nawiążę współpracę 10.02.14, 14:01
        Witam
        Jestem wykonawcą mebli drewna i metalu,posiadam dokumentacje zdjęciową.

Artur Luchowski pozdrawia
    • cleopatrax Re: Nawiążę współpracę 15.11.11, 18:52
      Witam, obydwoje z mężem zajmujemy się "rękodziełem artystycznym", mąż maluje obrazy olejne (nie pejzarze, raczej surrealizm), ja robię decupage na starych deskach oraz rzeźbię również na deskach, jesteśmy otwarci na propozycje. Pozdrawiam Katarzyna
      • domek1976 Re: Nawiążę współpracę 21.11.11, 19:10
        Dziekuje bardzo z wiadomosc! Przepraszam jednoczesnie za pozna odpowiedz.

Czy moge prosic o Panstwa adres emailowy.

Dziekuje bardzo!
        Elwira

• falbantynka Re: Nawiążę współpracę 22.11.11, 18:24
          Witam ,
          nasz adres falbantynka@falbantynka.pl zapraszam ;-)pozdrawiam
        • pi-ca-bo Re: Nawiążę współpracę 08.02.12, 13:16
          Witam,poproszę o adres mailowy przeslę kilka przykładowych prac.Pozdrawiam
          Agnieszka Szcześniak
          picabo@autograf.pl
      • felicja1961 Re: Nawiążę współpracę 16.02.13, 11:32
        Witam milo!! Zajmuje sie robotkami szydelkowymi i na drutach- to moje hobby. Jestem chetna do wspolpracy ...prosze o kontakt na email felicja.et@onet.eu
        pozdrawiam
    • nianiamania27 Re: Nawiążę współpracę 16.11.11, 15:27
      witam,
      zajmuję się rękodziełem od 5 lat. chętnie nawiążę współpracę. więcej info na mail. proszę o kontakt. oto mój: magdasw76@o2.pl
    • dom739 Re: Nawiążę współpracę 16.11.11, 21:19
      Mam pytanie,na jaki rodzaj rękodzieła jest zapotrzebowanie ? Ja robię na drutach i szydełku również haft ,była bym zainteresowana współpracą jeśli o takie rzeczy chodzi .
      • domek1976 Re: Nawiążę współpracę 21.11.11, 19:12
        Dziekuje bardzo za zapytanie. Prosze o email.

Pozdrawiam
        • korniczek87 Re: Nawiążę współpracę 18.08.13, 21:41
          Witam, hobbystycznie zajmuję się sutaszem, szydełkuję. Mój e-mail korniczek87@wp.pl. proszę o kontakt, podeślę zdjęcia.
    • falbantynka Re: Nawiążę współpracę 19.11.11, 20:57
      zapraszam na naszą stronę www.falbantynka.pl dopiero zaczynamy ale pomysłów jest pełno ;-)
    • art-mulinka Re: Nawiążę współpracę 20.11.11, 10:42
      Witam:) Haftuję 0d 40 lat który jest moją pasją.Współracuję z projektantami wykonując nietuzinkowe prace,głównie haft płaski pełny(jedwabiem i bawełną),często duże powierzchnie bez fizeliny.Mam sporo ciekawych i nieszablonowych gotowych prac(brak czasu na wystawianie)Chętnie nawiąże współprace,ale proszę o kontakt i bliższe dane.Pozdrawiam!
      • falbantynka Re: Nawiążę współpracę 20.11.11, 13:04
        Witam,to zapraszam do nas www.falbantynka.pl mail : falbantynka@falbantynka.pl lub więcej info pod nr tel:509051433 Beata.
        pozdrawiam
        • bilbotka Re: Nawiążę współpracę 29.10.12, 19:05
          Ja wykonuję kartki i notesy w technice scrapbookingu, jak również anioły z masy solnej więcej można zobaczyć na www.avonlea.pl
      • domek1976 Re: Nawiążę współpracę 21.11.11, 19:16
        Dziekuje za wiadomosc. Z checia udziele informacji. prosze o Email an domek1976@gazeta.pl

pozdrawiam
    • ehand Re: Nawiążę współpracę 22.11.11, 17:54
      Zachęcam do obejrzenia moich prac. fotoforum.gazeta.pl/5,2,ehand,0.html
      • falbantynka Re: Nawiążę współpracę 22.11.11, 18:27
        Prześliczne rzeczy...Zapraszam do nas : falbantynka@falbantynka.pl
      • bea1kaja1 Re: Nawiążę współpracę 23.11.11, 15:11
        Witam,
        robię serwetki na szydełku, haftuję haftem krzyżykowym. Mogę przesłać zdjęcia swoich prac. Kontakt telefoniczny 781-523-412
    • kasiulka431 Re: Nawiążę współpracę 28.11.11, 18:53
      Witam serdecznie,
      ja haftuje haftem krzyzykowym ,oraz zajmuje sie koronka frywolitkowa.

katarzynaurbanik@wp.pl
    • retojp Re: Nawiążę współpracę 30.12.11, 18:13
      witam serdecznie,jestem twórcą polskiego100%rekodziela,prace przedstawiają np.ptaki na polnym kamieniu,czaple kormorany,wróble,sroki itp.są to moje pomysły,materiał dąb.prosze o kontakt telefoniczny,503 831 221 pozdrawiam piotr.
    • nisef Re: Nawiążę współpracę 05.01.12, 09:23
      Witam, chciałbym zapytać czy taki rodzaj prac (m.in. kartki okolicznościowe) są w kręgu zainteresowania. Na poniższej stronie jest mail do kontaktu, można na niego odpowiedzieć.
    • joanna.szyszka1 Re: Nawiążę współpracę 07.01.12, 16:21
      witam
      Zajmuje się rękodzielnictwem, a dokładnie garncarstwem czyli wykonuję prace na kole garncarskim. Wystawiam się na wszelkich jarmarkach, wystawach,z moimi dziełami takimi jak: dzbany, amfory, świeczniki, doniczki, naczynia np. na smalec, kufle, wazony, rury, pojemniki na stroiki itp.Nawiązując więc do (domek1976) , pragnę poinformować, iż jestem zainteresowana współpraca, z racji ,ze mam kilku odbiorców w w kraju i nielicznych za granicą.
    • ozdobnik Re: Nawiążę współpracę 14.01.12, 19:56
      witam
      zajmuję się ceramiką, przedmioty różnego rodzaju, zapraszam serdecznie na bloga
      ozdobnik.blogspot.com/
      kontakt drogą e-mail:
      katarzyna_wieczorek87@wp.pl
    • habi-nka Re: Nawiążę współpracę 03.02.12, 13:15
      Tu jestem!!!!! bardzo chętnie nawiążę współpracę .
      moja strona www.bolubie.netgaleria.pl
      • e-wu-sia Re: Nawiążę współpracę 09.02.12, 15:48
        Jestem zainteresowana współpracą . Kontakt ewa.gizmo@wp.pl
        • niewiempo_co Re: Nawiążę współpracę 13.02.12, 23:24
          czy udało się Wam nawiązać jakąś współpracę?
          • esterkae Re: Nawiążę współpracę 14.02.12, 09:11
            No , niestety nie - skończyło się na przesłaniu zdjęć- żadnej odpowiedzi, ani pozytywnej ani negatywnej
    • falbantynka Re: Nawiążę współpracę 20.02.12, 19:08
      Witam, tu można zobaczyć moje prace ,zapraszam: falbantynka.blogspot.com/

aga.bo
    • mari.ella Re: Nawiążę współpracę 08.03.12, 12:46
      www.ceramika-mj.pl/strona-glowna.html
    • habi-nka Re: Nawiążę współpracę 09.03.12, 07:55
      Witam!
      Bardzo chętnie nawiążę współpracę , jestem plastykiem, ceramikiem , witrazystą.
      Moja strona gdzie można zobaczyc moje prace www.bolubie.netgaleria.pl
      tel. 660223206.
      Pozdrawiam
      Mirka Wenda
    • mari.ella Re: Nawiążę współpracę 19.03.12, 21:53
      www.ceramika-mj.pl/strona-glowna.html
    • ma.rtaa Re: Nawiążę współpracę 03.05.12, 22:11
      Chętnie nawiążę współpracę,zajmuje się malarstwem na szkle.
    • prozbig1 Re: Nawiążę współpracę 05.05.12, 09:38
      Czy produkcja różnego rodzaju witraży wchodzi w rachubę?
    • e-wu-sia Re: Kochani!! 06.05.12, 11:17
      Czy ktoś już dostał odpowiedź???
    • artfa Re: Nawiążę współpracę 27.05.12, 19:59
      Zajmuję się rzeźbą wdrewnie chętnie nawiążę wspułpracę proszę o jakieś szczegóły pozdrawiam
      • pi-ca-bo Re: Nawiążę współpracę 23.10.12, 12:02
        Witam.Poszukuje osób które chciały by pokazac swoje prace na jarmarkach sztuki i rękodzieła w centrach handlowych. Imprezy są 2 lub 3 dniowe.Interesują mnie osoby z okolic Rzeszowa Płocka Zabrza Białegostoku Sandomierza Informacje pod nr 508186807 l
    • challinka Re: Nawiążę współpracę 20.08.12, 17:36
      Witam!Chętnie nawiążę współpracę z Wami.Wykonuję frywolitkę ,koronkę brugijską,serwety na drutach,haft rechelie,hardanger,krzyżykowy,makramę, i inne techniki.Moje prace można obejrzeć na www.hallinka.fotosik.pl.Pozdrawiam
    • tlatlik Re: Nawiążę współpracę 30.08.12, 11:19
      jeśli nadal zajmujesz się promowaniem "rękodzielnictwa" proszę o kontakt na mail tlatlik@gazeta.pl, ja co prawda nic nie robię same ale też po części zajmuje się pośrednictwem (długa historia) więc być może współpraca zainteresowałaby Cię.
      --
      tlatlik
    • jolanta0503 Re: Nawiążę współpracę 23.10.12, 01:18
      Witam,wykonuję na szydełku koce,kocyki,poduszki oraz inne drobiazgi.Cenię sobie dokładność.Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o odpowiedż.Pozdrawiam serdecznie Jola
      • palczak.madagaskarski Re: Nawiążę współpracę 11.11.12, 16:32
        Witam :) Widzę, że w tym temacie można się "pochwalić" ;) To i ja się pochwalę :)
        Oto moje kubeczki :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka