anetakm2 12.01.05, 20:34 Czy ktoś wykonuje własno ręcznie albumy pamiątkowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulek_78 Re: Album dziecka? 12.01.05, 21:31 Cześć, ysłałam Ci wiadomosć na adres gazetowy )) Odpowiedz Link
izabelka78 Re: Album dziecka? 12.01.05, 22:24 Hej a nie byłoby dla Ciebie problemem wysłać i do mnie? Moja mała córa byłaby zachwycona gdyby mama jej taki albumik zobiła Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
asiulek_78 Re: Album dziecka? 13.01.05, 13:49 cześć, Mogę zaproponować zrobienie takiego albumu, albo troszkę doradzić, jeśli sama będziesz go wykonywać, ale nie mogę zdradzić wszystkiego.... Część, to taka moja mała tajemnica Ale jesli bardzo chcesz zrobić album sama, to napisz maila- ile będę mogła- to pomogę ! Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link
anek.anek Re: Album dziecka? 12.01.05, 22:31 Asiulek, chciałam wysłać link do Twojej strony anetakm (na forum e-mama), ale niestety mi się ta strona nie otwiera i to już od kilku dni (bo chciałam też pokazać znajomym co robisz). Sprawdź czy wszystko jest ok, może to tylko mój komputer szwankuje? Odpowiedz Link
asiulek_78 Re: Album dziecka? 13.01.05, 13:46 Hej, Spróbuj może wejść na poniższy link (w sygnaturce). U mnie działa OK. Zwykle ze wszystkimi problemami z wyświetlaniem strony radzi sobie poprostu odświeżenie strony. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link
matematyczka72 Re: Album dziecka? 30.10.17, 19:37 Ja ze swojej strony mogę polecić stronę Albumyfoto.pl, tamte albumy wyglądają prawie jak ręcznie robione, są przepiękne! Sama kupiłam dla mojej Martusi Odpowiedz Link