sasanka21 31.01.05, 21:56 Co z Twoimi planami dot. sklepu - coś postanowione? Czytam w którymś z postów poniżej, że ktoś także chce wprowadzić Rayhera do oferty swojego sklepu. Jesteś w trakcie załatwiania? Co słychać? pozdrowionka sasanka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata781 Re: Do Agaty781-sklep 31.01.05, 22:25 Jak na razie to nadal czekam na odpowiedź od p.Świderskiego z Reychera.Wogóle to na pewno chcę zacząć od założenia DG żeby móc w sezonie sprzedawać legalnie w mieście swoje wyroby bo bez działalności mam wstęp(na terenie mojego miasta) tylko na skansen budownictwa ludowego i większe festyny sezonowe(ale tylko gdzieś na uboczu)No i przede wszystkim muszę sprawę poważnie przedyskutować ze znajomym infortykiem i księgową żebym sama się nie zatopiła jak Titanic.Ale cały czas sklepik internetowy spędza mi sen z powiek. Odpowiedz Link
agata781 Re: Do Agaty781-sklep 31.01.05, 22:27 ...I może uda mi się tym handlowaniem zebrać troszkę pieniędzy na start. Odpowiedz Link
sasanka21 Re: Do Agaty781-sklep 31.01.05, 22:50 A ja myślałam o tym, żeby otworzyć taki "stacjonarny" sklep a kiedy przeczytałam tu wspomniany post, to od razu przypomniałam sobie o Tobie. I stąd moje pytanie. A z działalnością, to chyba nie jest tak źle czasowo, to kwestia bodaj 3-4 dni załatwiania, no chyba, że trzeba jeździć do innych miejscowości ze względu na zameldowanie. Jeśli ktoś z krewnych pracujący może wziąć DG na siebie, to miałabyś ZUS z głowy a Ty mogłabyś być pełnomocnikiem firmy - dowiedz się coś na ten temat. pozdrówka i idę spać dobranoc sasanka Odpowiedz Link
agata781 Re: Do Agaty781-sklep 01.02.05, 18:17 ...ale jestem po lekturze postu noładnie i zaczynam się zastanawiać nad sensem mojego pomysłu inwestycyjnego(sklepik internetowy)skoro ktoś inny już wpadł na ten pomysł.A mam wrażenie że to właśnie Reychera chce ten ktoś wprowadzić...Dwa razy to samo?To by nie miało sensu... Odpowiedz Link