verte34 23.07.09, 22:10 Mam do odstąpienia coś z kilo serwetek, różne motywy, większość w dwóch i więcej egzemplarzach. Jeżeli ktoś jest stasznie honorowy i nie chce za darmo, to mogę się wymienić za jakieś drewienko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryznar13 Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? 24.07.09, 08:55 serwetki chętnie przyjęłabym, ale drewienka nie mam na wymianę ,może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia_K30 Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? IP: *.pzu.pl 24.07.09, 13:17 ja bardzo chętnie przyjmę :) Odpowiedz Link Zgłoś
anniesz Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? 24.07.09, 21:29 jeżeli coś zostalo to i ja bym przygarnęła:) annasz80@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? 25.07.09, 10:27 Może tak: Mieszkam w Piekarach i bywam w Katowicach, jeżeli ktoś blisko mieszka to może umówimy się na odbiór osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś
ryznar13 Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? 25.07.09, 23:04 jestem z okolic Jasła,to nic z tego. Bardzo żałuję.Polubiłam dekupage i bardzo przydały by mi się różne wzory serwetek, które dla kogoś są zbędne i ma je wyrzucić. Pozdrawiam serdecznie. Chyba że pokryłabym koszty wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
dorti-one Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? 02.08.09, 19:37 Ja też chętnie przyjęłabym trochę serwetek ale jedyne co mogę zaproponować to pokrycie kosztów wysyłki. Co prawda ja dopiero zaczęłam przygodę z decoupage ale efekt końcowy podobał się nie tylko mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
julsza masz cos jeszcze? 26.07.09, 18:59 wezme i darmo, ale moge CI dac w zamian jakies drewienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta2010 Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:44 poszukuje serwetek na wymianę, najlepiej wielkanoc- ale niekoniecznie, prosze o kontakt wodzia82@gmail.com mam tez kilka ciekawych wzorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepanna Re: Czy chce ktoś serwetki? Za darmo? IP: 195.150.87.* 17.02.10, 15:19 Hej, ja uczę się decoupagu i bardzo chętnie bym przyjęła serwetki, bo właśnie szukałam ich ;) Tylko problem jest taki, że nie mam za dużo drewienka, ale mam jeden drewniany klocek do ozdobienia, którzy przeobrazi się w świecznik =) Jak coś to proszę o info na myszka_love@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś