Dodaj do ulubionych

kurs krawiecki Lublin

01.09.06, 12:40
ZDZ w Lublinie organizuje kurs krawiecki, niestety czekam już kilka miesięcy
i wciąż jest za mało osób. Może tutaj znajdzie się ktoś chętny? Beata
Obserwuj wątek
    • nika194 Re: kurs krawiecki Lublin 19.09.06, 21:05
      hej,wiesz może czy gdzieś indziej w Lublinie organizowane są kursy krawiectwa
      oprócz ZDZ? Czy ZDZ cieszy się dobrą opinią? Pozdrawiam!
      • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 22.09.06, 13:58
        Cyba nigdzie więcej nikt nie organizuje, tak było przynajmniej jak ja się
        dowiadywałam. Ale ZDZ to stara dobra firma. Tak mi się wydaje... :)
        Pozdrawiam
        Beata
    • ulcia03 Re: kurs krawiecki Lublin 23.09.06, 19:08
      Napisz coś więcej o tym kursie. Jaka cena, ile godzin? Może bym "dorzuciła" 2
      osoby :)
      • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 29.09.06, 15:32
        Kurs zaczyna się 17.10.2006 o godz. 15,30 w ZDZ przy ul Królewskiej. Obejmuje
        100 godz i kosztuje na razie ok. 650 zł, jeśli będzie więcej osób być może cena
        będzie niższa.
        Kurs obejmuje:
        -technologię krawiectwa
        -rysunek zawodowy
        -materiałoznawstwo, krój i modelowanie
        -zajęcia praktyczne
        Pozdrawiam
        Beata
        • b-trix Re: kurs krawiecki Lublin 12.10.06, 19:10
          Witam,
          Jestem bardzo zaintersowana tym kursem, niestety chwilowo jestem za granica i
          dopiero pod koniec pazdziernika wracam do Lublina, czy tego typu kursy beda
          organizowane jeszcze w przyszlosci? Byc moze mozna do zajec dolaczyc z malym
          opoznieniem? Stad pojawaia sie nastepne pytanie jak czesto beda odbywaly sie
          zajecia? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Pozdawiam
          Beata
          • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 11:55
            Pierwsze zajęcia odbędą sie 24.10.06 i tego dnia będzie teoria. Wszyscy
            jesteśmy początkujący, więc kurs będzie od podstaw. Nie wiem ile Ty wiesz o
            krawiectwie, ale jeśli dołączysz do nas pod koniec października, to stracisz
            najwyżej 2-3 dni. Z pewnością je nadrobisz. Kurs zapowiada się fajnie,
            spotkaliśmy się wstępnie we wtorek, mamy jednego pana! Mam tylko nadzieję, że
            nikt nie odejdzie bo jest tylko 6 osób więc byłby problem. Jeśli zbierzemy 10
            osób (a jest taka możliwość) kurs będzie kosztował 600 zł. Dla 6 osób kosztuje
            700 zł i odbywa się 2 razy w tygodniu. Dołącz do nas koniecznie, czekamy.
            Pozdrawiam. Beata
            • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 11:57
              Dodam jeszcze, że takie kursy odbywają się niestety rzadko, bo jest małe
              zainteresowanie (nie wiem dlaczego?). Ja czekała pół roku!
              Pozdr Beata
              • b-trix Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 16:11
                Bardzo się cieszę że kurs doszedł do skutku.. już od dłuższego czasu rozglądałam
                się za takim kursem więc wiem że jest to rzadkosć. Proszę napisz mi w jaki dzień
                tygodnia spotykacie się po 29 października- bo wtedy własnie przylatuję do
                Polski. Bardzo się cieszę ze kurs jest dla początkujących, bo ja jestem
                samoukiem i mam niewielkie doswiadczenie.. za to dużo zapału :) Z miłą chęcią
                dołączę do Waszej grupy.

Beata
                • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 16:31
                  W jakie dni tygodnia będzie odbywał się kurs ustalimy we wtorek. Napiszę jak
                  tylko będę wiedziała. Pozdrawiam. Beata
                  • rajkaa Re: kurs krawiecki Lublin 21.10.06, 23:24
                    Witajcie:)
                    Zainteresowałyście mnie tym kursem... (może fajnie będzie się czegoś nowego
                    nauczyć?)
                    Mam pytanko - ile godzin dziennie będzie trwał? Czy to będą raczej popołudniowe
                    godziny czy poranne?
                    Czy to jest kurs dla zupełnie zielonych osóbek?
                    Tak w sumie to jestem ciekawa czy po tych 100 godzinach cosik sensownego uda
                    się uszyć;)
                    Aha i jeszcze jedno - czy ten kurs to będzie się odbywał na Królewskiej?
                    Pozdrawiam miło.
                    Katarzyna
                    • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 24.10.06, 14:22
                      Witam.
                      Kurs będzie odbywał się dwa razy w tygodniu po 4 godz na Królewskiej. Wszyscy
                      jesteśmy początkujący. Będzie ok. 80 godzin i ja się nastawiłam, że po tym
                      kursie będę umiała szyć. Pierwsze spotkanie jest dzisiaj o 16,00 - czekamy na
                      Ciebie, mam nadzieję że się dzisiaj spotkamy.
                      Pozdrawiam
                      Beata
                      • b-trix Re: kurs krawiecki Lublin 29.10.06, 21:52
                        Witam,
                        Czy mogła byś napisać mi kiedy odbędzie się następne spotkanie, poniewaz
                        wróciłam dziś do Polski i wciąż jestem chętna by dołączyć do Waszej grupy. Z
                        góry dziękuję za odpowiedź.
                        Pozdrawiam
                        Beata
                        • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 30.10.06, 10:15
                          witam
                          Następne spotkanie jest dopiero w przyszłym tygodniu, ponieważ dziewczyny
                          powyjeżdżały. Odbędzie się 06.11.2006 o godz. 15,45 w ZDZ.
                          pozdrawiam
                          Beata
                          • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 06.11.06, 10:48
                            Beata jeśli możesz odezwoj się do mnie na adres:
                            befil1@gazeta.pl

pozdrawiam
                            Beata
                            • befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 06.11.06, 10:49
                              miało być odezwij się do mnie :)
                              pozdrawiam
                              Beata
Inne wątki na temat: