befil1 01.09.06, 12:40 ZDZ w Lublinie organizuje kurs krawiecki, niestety czekam już kilka miesięcy i wciąż jest za mało osób. Może tutaj znajdzie się ktoś chętny? Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika194 Re: kurs krawiecki Lublin 19.09.06, 21:05 hej,wiesz może czy gdzieś indziej w Lublinie organizowane są kursy krawiectwa oprócz ZDZ? Czy ZDZ cieszy się dobrą opinią? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 22.09.06, 13:58 Cyba nigdzie więcej nikt nie organizuje, tak było przynajmniej jak ja się dowiadywałam. Ale ZDZ to stara dobra firma. Tak mi się wydaje... :) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
ulcia03 Re: kurs krawiecki Lublin 23.09.06, 19:08 Napisz coś więcej o tym kursie. Jaka cena, ile godzin? Może bym "dorzuciła" 2 osoby :) Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 29.09.06, 15:32 Kurs zaczyna się 17.10.2006 o godz. 15,30 w ZDZ przy ul Królewskiej. Obejmuje 100 godz i kosztuje na razie ok. 650 zł, jeśli będzie więcej osób być może cena będzie niższa. Kurs obejmuje: -technologię krawiectwa -rysunek zawodowy -materiałoznawstwo, krój i modelowanie -zajęcia praktyczne Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
b-trix Re: kurs krawiecki Lublin 12.10.06, 19:10 Witam, Jestem bardzo zaintersowana tym kursem, niestety chwilowo jestem za granica i dopiero pod koniec pazdziernika wracam do Lublina, czy tego typu kursy beda organizowane jeszcze w przyszlosci? Byc moze mozna do zajec dolaczyc z malym opoznieniem? Stad pojawaia sie nastepne pytanie jak czesto beda odbywaly sie zajecia? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdawiam Beata Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 11:55 Pierwsze zajęcia odbędą sie 24.10.06 i tego dnia będzie teoria. Wszyscy jesteśmy początkujący, więc kurs będzie od podstaw. Nie wiem ile Ty wiesz o krawiectwie, ale jeśli dołączysz do nas pod koniec października, to stracisz najwyżej 2-3 dni. Z pewnością je nadrobisz. Kurs zapowiada się fajnie, spotkaliśmy się wstępnie we wtorek, mamy jednego pana! Mam tylko nadzieję, że nikt nie odejdzie bo jest tylko 6 osób więc byłby problem. Jeśli zbierzemy 10 osób (a jest taka możliwość) kurs będzie kosztował 600 zł. Dla 6 osób kosztuje 700 zł i odbywa się 2 razy w tygodniu. Dołącz do nas koniecznie, czekamy. Pozdrawiam. Beata Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 11:57 Dodam jeszcze, że takie kursy odbywają się niestety rzadko, bo jest małe zainteresowanie (nie wiem dlaczego?). Ja czekała pół roku! Pozdr Beata Odpowiedz Link
b-trix Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 16:11 Bardzo się cieszę że kurs doszedł do skutku.. już od dłuższego czasu rozglądałam się za takim kursem więc wiem że jest to rzadkosć. Proszę napisz mi w jaki dzień tygodnia spotykacie się po 29 października- bo wtedy własnie przylatuję do Polski. Bardzo się cieszę ze kurs jest dla początkujących, bo ja jestem samoukiem i mam niewielkie doswiadczenie.. za to dużo zapału :) Z miłą chęcią dołączę do Waszej grupy. Beata Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 19.10.06, 16:31 W jakie dni tygodnia będzie odbywał się kurs ustalimy we wtorek. Napiszę jak tylko będę wiedziała. Pozdrawiam. Beata Odpowiedz Link
rajkaa Re: kurs krawiecki Lublin 21.10.06, 23:24 Witajcie:) Zainteresowałyście mnie tym kursem... (może fajnie będzie się czegoś nowego nauczyć?) Mam pytanko - ile godzin dziennie będzie trwał? Czy to będą raczej popołudniowe godziny czy poranne? Czy to jest kurs dla zupełnie zielonych osóbek? Tak w sumie to jestem ciekawa czy po tych 100 godzinach cosik sensownego uda się uszyć;) Aha i jeszcze jedno - czy ten kurs to będzie się odbywał na Królewskiej? Pozdrawiam miło. Katarzyna Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 24.10.06, 14:22 Witam. Kurs będzie odbywał się dwa razy w tygodniu po 4 godz na Królewskiej. Wszyscy jesteśmy początkujący. Będzie ok. 80 godzin i ja się nastawiłam, że po tym kursie będę umiała szyć. Pierwsze spotkanie jest dzisiaj o 16,00 - czekamy na Ciebie, mam nadzieję że się dzisiaj spotkamy. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
b-trix Re: kurs krawiecki Lublin 29.10.06, 21:52 Witam, Czy mogła byś napisać mi kiedy odbędzie się następne spotkanie, poniewaz wróciłam dziś do Polski i wciąż jestem chętna by dołączyć do Waszej grupy. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 30.10.06, 10:15 witam Następne spotkanie jest dopiero w przyszłym tygodniu, ponieważ dziewczyny powyjeżdżały. Odbędzie się 06.11.2006 o godz. 15,45 w ZDZ. pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 06.11.06, 10:48 Beata jeśli możesz odezwoj się do mnie na adres: befil1@gazeta.pl pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
befil1 Re: kurs krawiecki Lublin 06.11.06, 10:49 miało być odezwij się do mnie :) pozdrawiam Beata Odpowiedz Link