lula25 02.02.05, 23:45 Poszukuje stron gdzie znajduja sie tarcze zegarowe do wydrukowania, bardzo prosze o pomoc. Przeszukalam forum, bo pamietam ze w ktoryms watku takie byly, ale nigdzie ich juz nie znalazlam. Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galeriafilizanka nie pomogę, ale mam pytanie 02.02.05, 23:58 Czy do swoich płyteczk doklejałaś jakiś sznureczek do powieszenia? Nie wiem jak artyści od płytek to robią z tym sznurkiem Odpowiedz Link
kosda Re: Tarcze zegarów? 02.02.05, 23:58 Szukałas ? Jak to sie stało, ze ja znalazłam błyskawicznie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=20032093 Odpowiedz Link
kosda Re: Tarcze zegarów? 03.02.05, 00:02 Bo zapamietałam kiedy Kragmel to wstawiła , czyli po datach a nie w wyszukiwarce Odpowiedz Link
lula25 Re: Tarcze zegarów? 03.02.05, 00:03 o prosze, dziekuje za szybki odzew, przeoczylam topik, bo myslalm ze w temacie bylo cos o zegarach, to efekt zmeczenia. Jesli chodzi o plytki, to narazie tez zastanawiam sie nad doczepieniem sznureczka, moze tak owinac go po obwodzie plytki, przykleic, a na gorze zostawic jakis zapas na zawiszenie? Nie wiem, moze ktos inny znajdzie na to pomysl? Odpowiedz Link
galeriafilizanka no właśnie 03.02.05, 00:05 musiałby chyba być dobry klej, aby trzymał super mocno by płytka nie spadła i się.... :0 Odpowiedz Link
lula25 Re: no właśnie 03.02.05, 00:08 ja myslalam o kleju o'smiorniczka', ale nie probowalam, narazie plytki sluza jako podstawki pod wazoniki, i doniczki, choc przez to czesc wzoru jest zakryta, wiec najlepiej jakby wisialy, moze jutro cos wymyslimy, bo dzis to juz spie na stojaco Odpowiedz Link