lula25 08.02.05, 19:34 Jakis czas temu jedna z forumek ozdabiala deske wc decoupagem, w nawiazaniu do tego : www.strokeofbeauty.com/Toilet%20seats.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagatricks Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 19:41 a mnie natchnely te skrzynki na listy.....hmmmmmmm...musze to na powaznie rozwazyc)) dzienx za linka))) Odpowiedz Link
bamboo Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 19:44 fajne, ladniejsze niz moja. ale moja to byla tak na probe... Odpowiedz Link
lula25 Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 19:48 A serwtka sie nie odkleja? Wszystko sie trzyma na miejscu, tzn nie odchodzi od plastiku? Odpowiedz Link
bamboo Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 19:51 do tej pory wszystko trzyma, pare warstw lakieru dalam - polecam technike Odpowiedz Link
yoza Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 21:14 bamboo napisała: > do tej pory wszystko trzyma, pare warstw lakieru dalam - polecam technike Zazdroszczę ci, ja rok temu malowałam deskę (nie technika decoupage tylko farby, a dokładnie lakier jak do samochodów) i teraz mi zaczęło to odłazić. Deski nowej nie kupie z prozaicznego powodu: nie produkują takich od kilkunastu lat, a remontu łazienki na razie nie planuję. Jak tylk uda mi się w jakiś sposób ściągnąć pozostałą farbę z deski, ściągnę z ciebie pomysł. pozdr. Odpowiedz Link
bamboo Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 21:18 eee, no wiesz, co bedzie za rok z moja to nie wiem, na razie trzyma od miesiaca. )) Odpowiedz Link
mrouh Re: Decoupagowe deski :) 08.02.05, 19:50 A właśnie ja chciałam powiedzieć, że Twoja, Bamboo, bardziej mi się podobała Skrzynki na listy to moje ostatnie natchnienie, poszukiwałam nawet tanio jakichś takich, co by się dały nadecoupage'ować Odpowiedz Link