Dodaj do ulubionych

Wroclaw - creativehobby

22.02.05, 20:01
Czy ktos z Wroclawia bedzie w najblizszym czasie kupowal cos w Creative? Bo
chce jedna rzecz, a chcialabym pomniejszyc koszty przesylki.
Magda
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: Wroclaw - creativehobby 22.02.05, 22:09
      A co takiego zamawiasz -jesli mozna wiedziec- ze nie ma tego we Wrocku?
      • emilia13 Re: Wroclaw - creativehobby 22.02.05, 22:32
        Możesz się wstrzymać. Ja dziś zamawiałam i prawie nic nie ma, ani farb, ani
        medium... sad Najgorsze, że to nie jest zaznaczone w sklepie, tylko po
        zamówieniu dostałam maila.
        • marchula Re: Wroclaw - creativehobby 22.02.05, 22:46
          Ja chcialam haftgrunt, bo na razie kleje na bialko, a mam nadzieje, ze na tym
          kleju bedzie lepiej. A moze wiecie, ze jest w tym sklepie na Kazimierza? Albo
          gdzies indziej? Ja nie wiem jak to inaczej nazwac i wolalam tam na pewniaka,
          poza tym jedna serwetka mi sie podobalasmile
          Jak cos wiecie to napiszcie.
          Magda
          • toxicloki Re: Wroclaw - creativehobby 23.02.05, 08:35
            witaj!
            testowalam juz trzy rodzaje gruntu :talens, rayher i nerchau - nie ma miedzy
            nimi roznicy (no, poza jedna -raycher ma zapach, pozostale niewink. jesli
            pojdziesz do plastyka popros o klej do techniki serwetkowej albo hgaftgrunt
            -powinni wiedziec o co chodzi.
            pozdrawiamwink
            • aniel Re: Wroclaw - creativehobby 23.02.05, 09:37
              witaj. Ale przecież haftgrunt nie jest konieczny. Ja kleje na klej do
              podklejania tapet. Jest gotowy rozmieszany w tubce z aplikatorem. Początkowo
              bialy, wysycha robi się przeźroczysty. Nie widac go calkowicie, nie zostawia
              smug ani nic takiego.
              • marchula Re: Wroclaw - creativehobby 23.02.05, 10:41
                Hm, tak to brzmi jakbyscie za wszelka cene chcialy mnie odwiesc od kupowania w
                Creativesmilesmile Ale macie racje, przejde sie do plastyka albo do tapeciarzasmile
                magda
                • lola211 Re: Wroclaw - creativehobby 23.02.05, 13:15
                  Ja raz zamowilam, ale koszty wysylki sa znaczne, o ile nie robi sie duzych
                  zakupów.Pamietam, ze zamowilam na 28, a zaplacilam z przesylka 40 zł.Teraz
                  kupuje na Kazimierza, Nerchau tez tam maja, krak taniej niz w Creative, jednak
                  halfgruntu nie widzialam, mysle zeby dac do zrozumienia kierownictwu sklepu -
                  niech zainwestuja w pare buteleczek dla nassmile.W dodatku mam niedaleko do
                  Telpena, wiec sila rzeczy zrezygnowalam z zakupów przez net.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka