josti_kr 22.03.05, 20:37 A dlaczego nie' na święta zdekupażuje swoje paznokcie. Mam lakier pekający w kolorze białym i spróbuje co z tego wyjdzie i wrzucę fotki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola0885 Re: Decoupage na paznokciach 22.03.05, 21:05 Ja chce to koniecznie zobaczyć!! A nie lepiej zainwestowac w specjalny pękający lakier do paznokci niż niszczyć lakierem nieprzeznaczonym do tego? Odpowiedz Link
josti_kr Re: Decoupage na paznokciach 22.03.05, 21:08 Ja właśnie taki lakier mam jestem stylistka paznokci i mam swój salon dodam tylko serwetkę Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: Decoupage na paznokciach 23.03.05, 08:37 Proszę koniecznie o zdjęcia !!!!! Muszę to zobaczyć. A salon w Warszawie? Odpowiedz Link
josti_kr Re: Decoupage na paznokciach 23.03.05, 09:55 niestety nie ale mozliwe ze niedługo bedziemy mieszkać w Warszawie. Moj mąż jest z Warszawy i strasznie teskni od dwóch lat, chce wrócić. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sasanka21 Ha! 23.03.05, 09:02 A mój Kochany niedawno widząc jak sobie zdobię paznokietki lakierami, powiedział, ze czeka az kiedyś zobaczy u mnie decoupage ) pewnie za niedługo pozdrawiam sasanka Odpowiedz Link
rosa_canina Re: i co, sa jakies fotki? 01.04.05, 11:38 a skad sie bierze taki lakier jak sie nie ma salonu? strasznie mnie to zainteresowalo Odpowiedz Link
miecia7 Re: Decoupage na paznokciach 01.04.05, 11:42 W dzisiejszyn "Metropolu" na drugiej str. jest fotka zgrabnych łapek z decoupage lub cos podobnego na paznokciach. Szkoda tylko, ze to zdjecie naklejone na paznokcie to Wałęsa. Salon kosmetyczny jest w Częstochowie. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Decoupage na paznokciach farba 01.04.05, 12:50 moj mąż kiedyś mi robił rysunki na paznokciach akrylami i po prostu najpierw kładł warstwę zwykłego lakieru bezbarwnego do paznokci z odżywką, a potem akryle i nic mi się z pazurkami nie stało, więc polecam tę formę. poza tym sa wówczas twarde strasznie i się nie łamia ani nie łuszcza i można je spokojnie nosić przez dwa tygodnie, a na nogach nawet dłużej. Odpowiedz Link