Dodaj do ulubionych

troche nie na temat

30.03.05, 13:33
ale przypomnialo mi sie jak kilka osob na naszym forum kiedys pisalo, ze
chcialoby rudego kotka, no wystarczy poszukac, tu np w sopocie jest do oddania:

www.schronisko.sopot.pl/
sama bym chciala, taki slodki... ale na razie nie moge... /za to kiedys... wink /
Obserwuj wątek
    • toxicloki Re: troche nie na temat 30.03.05, 15:47
      co prawda to akuyrat foto kota nie jest, ale dzieki za linka! moj rudzielec juz
      raczej nie wroci i zastanawiamy sie z mezem czy jakiegos nowego nie zaadoptowac
      bo dziwnie jakos bez kotawink))
      buziakiwink
      • jolasek77 jest zdjecie 30.03.05, 23:22
        jak wejdziesz w adopcje kotow, to rudzika widac malego tez. mial sie tak link
        wkleic cos pomieszalam.
        pewnie widzialas wink
        • toxicloki Re: jest zdjecie 30.03.05, 23:51
          no ba - jasne, ze wlazlamwink wlasnie jestem na etapie "kochanie, chodz - popatrz
          jakie ladne! bo ten nasz chyba nie wroci a te bidulki tak tutaj w schronisku, a
          to pzreciez rzut beretem od nas...oj, patrz jaki sliczny ten rudy, albo ta szara
          jaka piekna!!!oj, te czarne jakusie slicznosci!!!"smile)))))
          cholender, jakbym mogla to bym wsie wzielawink))
          • jolasek77 wiesz toxi... 31.03.05, 14:01
            moja siostra w zeszlym roku zamowila u kolezanki rasowego, puchatego kotka - bo
            kocica miala niebawem urodzic. a tu pojechalysmy do babci i sie okazalo, ze
            jakas przybleda okocila sie na strychu - 4 fajne kiciunie. no to w koncu siostra
            z rasowca zrezygnowala - na takiego znajda sie chetni wink i ze strychu dwa
            dzikuski wziela, oswoila nawet /szczesciara, wlasnie sie przeprowadzala do
            wlasnego domu!/
            ale... okazalo sie ze kotki byly chore sad mimo pomocy weterynarza jeden zdechl
            po 2 mies, a drugi... uciekl /plakalam/. a u babci tez zdechly sad(((( szkoda
            wielka...

a ty namawiaj, namawiaj i bierz, chocby rudzika, bidulinka z niego co? a
            najlepiej z rodzina cala zabieraj wink)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka