lola211 12.04.05, 09:54 Zamierzam zrobic zakupy w decu.pl, male zamowienie(papiery) pomyslalam, ze mozna by polaczyc zamówienia i zminimalizowac koszty przesylki, jesli jest jakas chetna, to niech da mi znac , tu, czy na priva.Pozdrówka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_izydorczyk Re: do Wroclawianek 12.04.05, 16:36 ja już właśnie kupiłam papiery, ale nie w decu Lola, nie wiesz czy mają teraz w Pen-Telu lub kiedy będą mieli haftgrund, textilmedium i kraka Nerchaua?? Jestem chora, więc za prędko się tam nie wybiorę, ale może mi się uda kogoś z rodziny wysłać, tylko musiałabym wiedzieć czy jest po co ) Byłabym wdzięczna za info Pozdrawiam Odpowiedz Link
lola211 Re: do Wroclawianek 12.04.05, 18:30 Kasiu, bylam tam po swietach, halfgruntu i kraka nie widzialam, w ogóle nie rzucily mi sie w oczy produkty tej firmy, a patrzylam tam, gdzie zawsze stoja, podejrzewam, ze nie bylo.Ale moze spróbuj zadzwonic najpierw, mysle ze maja tam jakis telefon. Odpowiedz Link
barbaramilej Re: do Wroclawianek 12.04.05, 19:10 Teraz jest tylko krak jednoskładnikowy Maimeri zdrówka życzę Odpowiedz Link
mmartaa Re: do Wroclawianek 13.04.05, 09:36 Proponuję dowiedzieć się bezpośrednio u źródła: "TEL-PEN" tel. / fax (071) 372 39 42 tel. (071) 369 94 28 e-mail: telpen@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
ok_br Re: do Wroclawianek 15.04.05, 15:23 witaj mmartaa ) Czy oprócz Tel-Penu coś jeszcze jest we Wrocławiu tego typu? Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link
sasanka21 Re: do Wroclawianek 12.04.05, 17:05 nie mam teraz kaski, może coś w maju, teraz jedynie na jakieś 2 arkusiki mogłabym sie połakomić ale jestem za. pozdrowionka sasanka Odpowiedz Link
barbaramilej Re: do Wroclawianek 12.04.05, 19:17 Właśnie wczoraj złożyłam zamówienie,musiałybyśmy się jakos powiadamiać.Należałoby to jakoś dopracować organizacyjnie ,wymyśl coś.Następnym razem byłabym chętna tym bardziej że jednorazowozamawiamy 2-3sztuki papieru. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
lola211 Re: zamówienie złozone 16.04.05, 10:52 Za szybko poszlo. Informuje, ze juz zrobilam zbiorcze zamówienie.Musimy znaleźc jakies rozwiazanie na kolejne zamowienia, nie tylko w decu, bo mnie sie jeszcze cos z hand made by przydalo, ale w maju.Jakby ktos chcial tez zamówic to piszcie na maila. Odpowiedz Link