loriaan 24.04.05, 15:03 moja 4,5latka jest dziwnym dzieckiem..nie prosi o kupno lalki czy jakiejs zabawki, po fazie drucików i koralików myslałam ,że juz mnie niczym nie zaskoczy a jdenak.... : mamo kupisz mi..... drewno?? ale takie małe dla dzieci. będę ozdabiać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_izydorczyk Re: 4,5latka 24.04.05, 16:47 dzielna dziewuszka Ale przy takiej mamie trudno się dziecku dziwić D pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
qlka_79 Re: 4,5latka 24.04.05, 18:15 Nie mów i nawet nie myśl o dziecku, że jest "dziwne", bo ono to wyczuwa i będzie mieć potem problemy jako dorosły człowiek. Odpowiedz Link
loriaan Re: 4,5latka 24.04.05, 18:18 to jej nie grozi, jest super bystra i od urodzenia szczesliwa) a jak opowiadam np to jej babci to tonem mówiącym ze jestem z niej dumna.. wyciąga to swoje ucho i jest baaardzo zadowolona ze mama się chwali taką córą) Odpowiedz Link
qlka_79 Re: 4,5latka 24.04.05, 23:40 Heh, teraz jej grozi, że popadnie w zarozumialstwo I od razu, bo pewnie tu zajrzysz, chciałam Cie przeprosić, bo w innym wątku galeryjnym napisałam Cię z małej litery - zagapiłam się, wybacz. Odpowiedz Link
loriaan Re: 4,5latka 25.04.05, 12:27 heh kochana, zarozumiała to bedzie starsznie własniemusze to ukrócic troche a jesli chodzi o małe literki to ja w ogóle nieprzykłdam do tego wagi wiec niemiej stresa) to chyba ja powinnam przeprosic bo do wszystkich wale z małej heheh Odpowiedz Link
jotkal1 Re: 4,5latka 24.04.05, 19:01 Moja trochę starsza, niz Twoja, córeczka (bo 6-letnia) gdy zasiadam do "prac ręcznych" zaraz mi towarzyszy. Przerabiała już masę solną, a teraz z zapałem smaruje słoiki klejem i nalepia na nie serwetki. Już cały koszyk mam takich "dzieł". I zachowuje wszystkie pojemniczki po jogurtach i serkach, żebym je pomalowała - K Odpowiedz Link
loriaan Re: 4,5latka 24.04.05, 21:32 heh moja tez zaczęła zbierać pojemniczki po deserkach , nawet sama je myje hihi, ech te nasze dzieciaki są cudne) Odpowiedz Link
bagatricks Re: 4,5latka 24.04.05, 19:14 kurcze loriaan jak czytam o twojej malej to instynkt macierzynski sie we mnie odzywa...i pomyslec ze podobno "nie lubie dzieci"....hmmmm usciski dla cie i malej artystki))) Odpowiedz Link
carolinuss Re: 4,5latka 24.04.05, 21:29 się to zmieni, wiem co mówię;D. W końcu ten pierścionek z plaży zaowocuje: mamo...))))) Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
bagatricks Re: 4,5latka 24.04.05, 23:38 nom mam taka nadzieje)) byle nie za szybko zachcialo mu sie owocowac bo ja jeszcze troszke czasu potrzebuje na beztroskie zycie)))))) Odpowiedz Link
carolinuss Re: 4,5latka 25.04.05, 07:44 Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
zojka72 Re: 4,5latka 24.04.05, 22:13 moja córcia w lipcu skończy 4 latka i też uwielbia mi towarzyszyć w pracy, sama też tworzy swoje pierwsze dzieła Odpowiedz Link
magban22 Re: 4,5latka 25.04.05, 00:12 mój 3letni synek narazie zawzięcie maluje wytłaczanki, to jest niezłe zajęcie, tyle tam zakamarków a ja mam czas sama coś próbować. Odpowiedz Link
carolinuss Re: 4,5latka 25.04.05, 07:44 Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
toxicloki Re: 4,5latka 25.04.05, 09:01 moj DUZY synek ("mamo jestem jus starsy - mam prawie piec lat!") ktory za 3 m-ce skonczy piec lat tez ma takie ciagotki przez tydzien byl w domu z powodu choroby (dzis 1szy dzien w przedszkolu) i caly czas biegal za mna z pedzlem)) najbardziej mu odpowiadalo malowanie koszulki farbkami do tkanin pozniej nie chcial tej koszulki zdjac bo "sam zlobilem!" )) Odpowiedz Link
fantaghiro1 Re: 4,5latka 25.04.05, 12:24 > mamo kupisz mi..... drewno?? ale takie małe dla > dzieci. będę ozdabiać rozbrajające Odpowiedz Link