ar-tea-stka 14.05.05, 23:19 Przyłączycie się? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28987&w=23756780 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_canina Re: ranking e-sklepów 17.05.05, 17:24 mialam zalozyc nowy watek, ale podczepie sie pod ten. odnosnie e-sklepow dla tworzacych: w zeszlym tygodniu zlozylam zamowienie w hand-made, dzis przyszla paczka, niestety z mala pomyslka. napisalam i dostalam odpowiedz: pani przysle mi to co zamawialam, a wyslany przez pomylke produkt mam zatrzymac. to sie nazywa sklep! jeszcze raz gratulacje carla Odpowiedz Link
lucy215 Re: ranking e-sklepów 17.05.05, 21:47 w takim razie sklep h-m przeszedł niesłychaną metamorfozę. Odpowiedz Link
kasicaaa jestem w szoku!! 19.05.05, 12:32 znalazłam wczoraj w sieci ten sklep: www.hergon.pl/index.php?a=showAbout na próbę zamówiłam (wczoraj po południu!) maimeri - werniks postarzający i pękający i właśnie pół godziny temu odebrałam przesyłkę! polecam - tak szybko jeszcze żaden sklep mnie nie obsłużył! Odpowiedz Link