gohat 23.06.05, 15:46 Witajcie. Niestety muszę wybyć do mojej mamy. Tam nie mam kompa. W piątek jestem uchwytna od 16:00. Wtedy sprawdzę czy doszły nowe zamówienia. Pozdrawiam. Małgosia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gohat Re: Gohat bez kompa do piątku... 24.06.05, 18:37 Dopiero co skończyłam malować ostatnią partię aniołków. Muszę nabrać weny na lepienie następnych. Może polepię w lipcu....zobaczymy. Na razie w niedługim czasie pokażę aniołki z tej ostatniej partii. Ale to chyba będą ostatnie aniołki jakie pokażę. Niestety... Kilka osób stwierdziło bym nie pokazywała moich aniołów bo inne osoby wpadną w kompleksy... Pozdrawiam. Małgosia. Odpowiedz Link
laferme Re: Gohat bez kompa do piątku... 24.06.05, 19:20 Hej no co Ty?????????????? To tylko takie paplanie, ja uwielbiam Twoje aniolki, sa sliczne i ciesza oko!!!! Odpowiedz Link
reni_aferka Re: Gohat bez kompa do piątku... 25.06.05, 06:31 Gosiu- Aniolki sa sliczne. Ale wykazujesz duzy brak skromności i pokory tak piszac Odpowiedz Link
gohat reni_aferko.... 25.06.05, 09:15 Witaj. Jestem skromna i mam pokorę i to dużą po tym co przeszłam w swoim życiu. A napisałam tak by inne osoby ( te, które, że lubią moje anioły ) wiedziały dlaczego ewentualnie nie bedzie więcej zdjęć. Z resztą napisałam prawdę. Napisałam to co przeczytałam od kilku osób z forum. Więc nie rozumiem dlaczego napisałaś, że nie mam pokory i nie jestem skromna... Pozdrawiam. Małgosia. Odpowiedz Link
marmusia Re: reni_aferko.... 25.06.05, 23:01 W Twoich aniolkach sie zakochalam, sa piekne . Niestety to co napisalas wyzej mi tez wydaje sie troche niesmaczne... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mrouh Re: reni_aferko.... 25.06.05, 23:42 Czuję się nieco wywołana do tablicy, bo zdaje mi się, że kiedyś napisałam, ale żartem, rany boskie, ŻARTEM! cos w tym stylu albo do Ciebie Gohat, albo do Luli. Skręca mnie jak widzę takie śliczności, a sama lepię kulfony, ale tym bardziej skoro nie mogę cieszyć oczu swoimi wytworami, chciałabym paść oczęta swe na Twoich Aniołkach, Lulinych kartkach, Eightowych spinaczach, na pracach Doroty, Emilii, Greglis, K_izydorczyk Kosdy, Lamarty i jeszcze wielu mistrzyń, ale nie tylko, bo wciąż objawiają się nowe talenty. Nie znikaj , proszę... Odpowiedz Link
reni_aferka Re: Gohat bez kompa do piątku... 27.06.05, 09:47 Gosiu- a mzoe3 kurs "krok po kroku"? Jak bedziemy znaly podstawy aniolkow to potem zostanie nam doskonalenie warsztatu ..i nie bedziemy zielenialy z zazdrosci tylko dazyly do idealu. jak w decu Odpowiedz Link