Dodaj do ulubionych

Nowa strona Greglis

30.06.05, 08:32
Pewnie jakas kryptoreklama z tego wyjdzie, ale chcialam pogratulowac nowej
strony. Piekna! Stylowa, technicznie bez zarzutu, grafika powalajaca. Teraz z
niecierpliwoscia czekam na otwarcie sklepu smile
Obserwuj wątek
    • dziurawy.wigwam Re: Nowa strona Greglis 30.06.05, 08:55
      to ja się dolączam do gratulacji (aż się ciepluko zrobiło) i do oczekiwan na
      sklep smile
      • reni_aferka Re: Nowa strona Greglis 30.06.05, 09:03
        Dorotko- chcialam napisac to samo, ale ....

Strona boska. smile i muzyczka smile bardzo bardzo milo sie tam zaglada smile
        • dczeraniuk Re: Nowa strona Greglis 30.06.05, 09:12
          A przesuwalyscie mysza po bluszczu przy drzwiach? Wyrastaja kwiaty smile Rewelka smile
    • toxicloki Kasiu -chochlik!!! 30.06.05, 09:15
      stronka rzeczywiscie swietna, ale odkrylam malego chochlikawink jak rozumiem
      sklepik nazywa sie carta, ale u gory na pasku pisze "catrta" wink
      nie zebym sie czepiala - po prostu zwracam uwage bys mogla to poprawicwink
      • reniuszka Strona Carta 30.06.05, 10:44
        Witam. Wczoraj już weszłam na stronę i oniemiałam.
        Piękna oprawa, wszystko dopracowane, pomysł super !
        Surfując dosyć długo po necie w tle "puściłam" sobie
        muzyczkę smile Gratulacje Pani Kasiu !

Pozdrawiam. Renia
        • laferme Re: Strona Carta 30.06.05, 11:00
          ale moze tak adres dacieeeeeee aaaaaa ja tez chce ogladac i podziwiac smile))))
          • lula25 Re: Strona Carta 30.06.05, 11:01
            www.carta.com.pl/
            • carolinuss Re: Strona Carta 30.06.05, 11:19
              Lulasmile, jak zawsze niezawodnasmile)))))).
              • nayanka Re: Strona Carta 30.06.05, 11:37
                Piękna. Oglądałam wczoraj z zachwytem, dzisiaj z nie mniejszym. Jestem pod
                ogromnym urokiem strony, dawno nie widziałam takiego cudeńka smile
                • qlka_79 Re: Strona Carta 30.06.05, 12:34
                  Mmm, cudowna... Nie trzeba nic więcej dodawać.
                  Strona Harry'ego Pottera (tak to się pisze?) też jest tak fajnie zrobiona,
                  obejrzyjcie sobie, jak lubicie cuda w html.
            • laferme Re: Strona Carta 30.06.05, 12:48
              lula wysylam CMOKA
              • laferme Re: Strona Carta 30.06.05, 12:55
                oooo ta strona jest niasmowita!!!
                • milena_elizka Re: Strona Carta 30.06.05, 13:40

Bardzo lubię takie klimaty. Prawie słyszałam katarynkę na sąsiedniej ulicy.

Milena
                  • greglis Re: Strona Carta 30.06.05, 15:40
                    Jejku,dziewczyny miód w me serce lejecie. Dziękuję Wam bardzo za tak miłe
                    słowa.Dlugo walczyłam z tą stroną,chcizłam żeby miała swój klimati sądząc po
                    Waszych wypowiedziach chyba mi się to udało.Mam nadzieję że nie była zbyt
                    skomlikowana,trochę się bałam że informacje są trochę poukrywane i troszkę
                    trzeba "pomyszkować" żeby do nich dotrzeć.Skoro już taki wątek się pojawił to
                    mam prośbę,powiedzcie mi proszę czy od razu trafiłyście na termnarz kursów,bo
                    tego boję się najbardziej że zostanie niezauważony smile
                    A jeśli chodzi o muzykę,to tak miło gra Richard Clayderman,wszystkie jego
                    utwory są fortepianowe, bardzo lubię przy mnim pracować,jego utwory mają swój
                    klimat,szczególnie wieczorem.Aha dla zainteresowanych ,stronka ma również
                    wersję wieczorową smile zapraszam po 22.00
                    • aganiok32 Re: Strona Carta 30.06.05, 15:47
                      Cześć, stronka bardzo ładna, również podziwiam. Jednakże faktycznie nie
                      znalazłam informacji o terminach tak od razu. Dopiero teraz, kiedy napisałaś,
                      że gdzieś tam jest odnalazłam to. Nie da się tego troszkę powiększyć?
                    • t.he Re: Strona Carta 30.06.05, 15:56
                      A ja znalazłam od razu, tylko mam uwagę: nieaktywność "wstecz" na pasku
                      przegladarki (nic dziwnego, to samo okno) i słaba widoczność iksika zamykania
                      powoduje wrażenie, że sie zawiesiło. A dlatego powoduje, że poszczególne
                      elementy nie są chyba maksymalnie zoptymalizowane wagowo i bywa, że to czy
                      tamto jak na szerokie pasmo dość wolno się ładuje. Z tego samego powodu
                      przyspieszyłabym opadanie kartek z opisem kursów.

Pomysł bardzo sympatyczny.
                      • k_izydorczyk Re: Strona Carta 30.06.05, 22:32
                        Przyjemna ta stronka smile Zaciekawiona tym projektem kliknęłam na sygnaturkę na
                        dole i zauważyłam, że w ogóle Simple Frame robi bardzo pomysłowe serwisy!
                        Jestem pod wrażeniemsmile Muzyczka relaksująca, faktycznie przyjemna do
                        dekorowaniasmile Ogólnie wszystko robi bardzo pozytywne wrażenie, czytelność
                        poszczególnych działów moim zdaniem jest bez zarzutu (kursy bardzo łatwo
                        znaleźć, pomysł z biurkiem jest niezły, no i witryna z książkami i talerzami
                        tak znajomo wygląda!wink Fajnie, że do dekoracji jeszcze wybrałaś swoje prace.
                        Faktycznie poszczególne podstrony trochę za długo się ładują (myślę, że bardzo
                        pomogłoby zmniejszenie wagi poszczególnych plików graficznych), ale to chyba
                        jedyny "zarzut".
                        Ja również jestem bardzo ciekawa sklepu! smile
                        • kosda Do Greglis 30.06.05, 23:12
                          Kasiu stronka wiadomo , ze swietna i robi odpowiednie wrazenie.
                          Ale ja .... to biurko nie wiem po nacisnieciu czego wyszukałam dopiero po
                          informacji Kasi Izydorczyk, ze takie jest smile A przedtem na stronce byłam 2
                          razy, naciskalam wszystko i nie wyskoczyło. Pewnie ja jakas gapowata jestem ale
                          moze lepiej wez pod uwage, ze wchodzacych na strone gap moze byc wiecej.
                          I dla mnie stanowczo za wolno otwieraja sie podstrony, niecierpliwych takich
                          jak ja moze to ze strony za szybko wygonic.
                          I na koniec - moja kolezanka po wejsciu na stronke myslala, ze to fotografia
                          sklepu, ktory gdzies masz smile) Na poczatku nie przyszło jej do głowy, zeby
                          cokolwiek tam naciskac bo mowi,ze calosc wyglada jak sklepik w ekskluzywnym
                          pasazu smile
                          Moze cos w tym jest, my tu na forum wiemy o co chodzi a ja i tak sie zagapiłam,
                          to moze dla niewtajemniczonych troszke za mało czytelne ?
                          Z zyczliwoscia pozdrawiam smile Testatorka niecierpliwa gapa.
                    • deotyma23 Re: Strona Carta 30.06.05, 20:34
                      strona rewelacyjna- informacja o kursach czytelna, kwiatek sliczny ładnie rośnie
                      i szybko, nie miałam trudności z zamykaniem,u mnie szybko chodzi, zajrzę po 22 wink)
                    • kasiawin Re: Strona Carta 02.07.05, 09:53
                      smile
            • makoz14 Re: Strona Carta 01.07.05, 08:57
              Grafika przepiękna. Faktycznie na początku pomyślałam, że jest to zdjęcie
              realnego sklepu , a strona jest w budowie . Weszłam do niego i nie miałam powrotu.
              Moim zdaniem strona przypomina bardziej grę typu "Escape from room" , niż stronę
              informacyjną. Jeśli ktoś ma czas, to może się bawić w szukanie, gdzie ukryte są
              informacje. Obawiam się ,że dla niektórych będzie nieczytelna.
              Pozdrawiam
              Marta
      • greglis Re: Kasiu -chochlik!!! 30.06.05, 15:41
        toxi,dzięki nie zauważyłam smile))
        • babunowa do greglis 30.06.05, 23:20
          strona chyba przystosowana tylko do przeglądarki ie,bo pod foxem jakoś nie do
          końca dobrze chodzi.Szczególnie,gdy wchodzi się na tablice,wtedy trzeba niestety
          zamykać strone,bo nie działa 'wstecz'.
    • lula25 Re: Nowa strona Greglis 01.07.05, 11:23
      Bardzo przyjemna stronka, czasem na nia wchodze i zostawiam otwarta, tylko po
      to by muzyczka mi w tle grala, a ja dalej robie co na komputerze, bardzo
      przyjemne smile)
      • babunowa muzyczka ze stronki;> podam co to ;> 01.07.05, 11:49
        wobec wszystkich oh i ah różnych dziewczyn uważam,że podam wam co to
        jest,żebyście mogły sobie to zorganizować i puszczać w każdym miejscuwink(nawet w
        autobusie)smile
        piosenka jest bardzo stara i jest to najwiekszy hit tego zespołu,gdyż Pani o
        takim słodkim głosie uważała,że jest za gruba i doprowadziła się do
        śmierci,odchudzając.
        To takie info,bo generalnie inaczej słucha się piosenek znając ich i ich autorów
        przeszłość lub przyszłość.

the carpenters 'close to you'

polecam,z wokalem jest jeszcze lepszasmile
        pozdrawiamsmile
      • greglis Re: Nowa strona Greglis 01.07.05, 18:27
        Baaardzo dziękuję za wszystkie uwagi,mam nadzieję że z czasem już nie będzie
        żadnych problemów ze stronką
        • lidiaanna Re: Nowa strona Greglis 01.07.05, 21:33
          Baaardzo mi sie podoba, choć nie obejrzałam do końca. Lubię takie niespodzianki
          i klimat. Jeśli ktoś nie oglądał stronki Mój Nikifor to również polecam.
          Warto!!!
          Greglis - SZCZERE GRATULACJE!
          • graz.ka Re: Nowa strona Greglis 02.07.05, 10:27
            Jest piękna - gratuluję! Może skuszę się kiedyś i na taką papierową technikę smile
            • assik76 Re: Nowa strona Greglis 03.07.05, 22:30
              stronka piękna!!robi wrażenie!!
              Ale ja należe chyba do tych gap, o ktorych pisała Kosda, bo naciskam wszystko i
              nie moge trafic ani na stoliczek ani na witrynę z pracamisad((a byłam juz
              kilkakrotnie na stronie....
              • nefer1 Re: Nowa strona Greglis 04.07.05, 00:03
                jest już późno i się kładę ale muszę napisać, bo własnie bylam na stronie Kasi.
                ŚWIETNA, REWELACYJNA STRONA - bardzo mi się podoba smile))
    • dana1958 Re: Nowa strona Greglis 04.07.05, 08:01
      Pierwsza myśl jaka mi przyszła to-Kasia otworzyła galerię w Paryżu( chyba
      byłoby to spełnienie marzeń).Lubię ten klimat i z rozkoszą wchodzę na stronę
      aby sobie popatrzeć.Gratulacje!!!!!
    • loriaan Re: Nowa strona Greglis 04.07.05, 10:38
      pieknasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka