Dodaj do ulubionych

Textilmedium-gdzie we Wrocławiu?

23.07.05, 20:50
Drogie Forumowiczki!Gdzie mogę nabyć we Wrocławiu textilmedium?Niestety
jestem laikiem i nie bardzo wiem gdzie takie rzeczy można nabyć.Czytałam na
forum o sklepie Tel-Pen,że tam obsługa jest mało zorientowana,jak to połączyć
z moją niewiedzą to z zakupów nici wink.
Spotkałam się w internecie z ciekawą propozycją wykorzystania serwetek i
tegoż medium.Czy któraś z Was może wykonywała coś takiego?Z opisu wynikało,że
jest to dosyć proste (nałożyć serwetkę,medium,po wyschnięciu
przeprasować).Jak długo utrzymuje się efekt?
Za wszelkie informację będę wdzięczna.Strasznie zapaliłam się do tego smile
Obserwuj wątek
    • assik76 Re: Textilmedium-gdzie we Wrocławiu? 23.07.05, 21:11
      Tak w Tel Penie jest do nabycia(przynajmniej bylo jak pytałam okolo miesiaca
      temusmile, ale firmy ktorej nie znam, pamietam tylko, ze to firma australijska i
      kosztowało 20zł za 200ml.
      Ja uzywam Nerchaua(zakupionego w CreativeHobby.pl bo we Wrocławiu tego nie ma:-
      (i nkładam go pod serwetke, nakładam wyciety wzór i smaruje z wierzchu. Czekam
      24h, prasuje przez papier do pieczenia badz śniadaniowysmile,po 72h można prac w
      temperaturze 40stop. Ja mam koszulke z wydrukiem zdjecia mężczyzny na koszulce
      i po wielkorotnym juz praniu wszystko ok!(tylko hmmm jak to Mrouh
      powiedziała, "który facet nie trzymalby sie piersi...."!smileTrzeba tylko uważać
      by nie wyprac w wyższej temperaturze, wydaje mi sie ze 30stopni do prania tych
      rzeczy jest najlepsze.
      Mam nadzieje, ze pomogłamsmile
    • joamor Re: Textilmedium-gdzie we Wrocławiu? 23.07.05, 22:01
      Dzisiaj w Telpenie też o to pytałamsmile Faktycznie mają, firma ta sama która robi
      farby chromacryl. Farby według mnie są dobre, więc może medium też w porządku?
      Cena chyba jest atrakcyjna, w necie małe buteleczki kosztują kilkanaście
      złotych, a tu jest chyba 200 albo 250 ml za 19 zł. z hakiem bodajże. Ja nie
      kupiłam, bo limit przekroczyłam kupując inne rzeczywink
      • lola211 Re: Textilmedium-gdzie we Wrocławiu? 24.07.05, 10:25
        Wrr, a ja jak pytalam kiedys o to medium w tym sklepie, to dowiedzialam sie
        tylko, ze bylo z Nerchau, ale juz nie maja i chyba nie bedzie, o innych firmach
        ani slowka.
        • assik76 Re: Textilmedium-gdzie we Wrocławiu? 24.07.05, 11:37
          Agnieszko prawdopodobnie bede tam w tygodniu w pobliżu, kupic Ci je????
          pozdr
          Acha
          • nea2 Re: Textilmedium-gdzie we Wrocławiu? 24.07.05, 11:53
            dzięki za odpowiedź.Widziałam medium w internecie,właśnie w creativehobby.pl,60
            ml za około 8-9 zł,ale do tego należy doliczyć koszty przesyłki,więc się nie
            opłaca sad.Czytałam jeszcze o jakimś sklepie koło ASP,czy tam coś takiego
            miewają?Mogłybyście mi podać adres?Z góry dziękuję smile
          • lola211 Re: Textilmedium-gdzie we Wrocławiu? 24.07.05, 12:08
            Dzieki, Asiu, ale na razie mam to, ktore mi zamowilas w Creative.Jeszcze nie
            próbowalam, bo nie moge sie zebracsmile.Dziekuje ze zaoferowalas pomocsmile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka