corecki 09.09.05, 12:47 Zaczęłam podziwiać Wasze prace i zaraziłam się tym ale kompletnie nie wiem jak się zabrać do tego. Prosze o jakieś wskazówki bądz lekturę na ten temat jak mam się poruszać w tej tematyce. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewana3 Re: LAIK - JAK MAM ZACZĄĆ 09.09.05, 12:51 witamy i proszę zajrzeć tu link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=19591237&a=19591237 Odpowiedz Link
corecki Re: LAIK - JAK MAM ZACZĄĆ 09.09.05, 15:39 Czy te wszystkie potrzebne lakiery ( łącznie z pękającym) dostane w sklepie budowlanym? Mam pytanko do kasiaba - jak wykonałaś tak piękną filiżankę? Odpowiedz Link
koczes Re: LAIK - JAK MAM ZACZĄĆ 09.09.05, 13:55 wyekspediować rodzinę,żeby mieć trochę wolnego czasu i wrzucać w wyszukiwarkę wyrazy skojarzone z daną technikąJest tego od groma i ciut ciut. Współczuję, bo jak zachorowałaś to już nie ma odwrotu moja rodzina pada z głodu i jest bardzo wycieńczona jedząć same mrożonki, bo to najszybciejpo to tylko żebym ja mogła mieć czas spełniać się artystycznie, hihi Mimo to witamy, witamy Odpowiedz Link
corecki Re: LAIK - JAK MAM ZACZĄĆ 12.09.05, 10:17 Mam drewnianą deseczkę i chciałabym nanieść na nią motyw z serwetki - jak powinno wyglądać wykonanie - dodam że interesuje mnie z pęknięciami. Czy po pomalowaniu motywu lakierem bezbarwnym muszę przecierać papierem ściernym? Jeśli tak to jakiej grubości będzie najlepiej? Odpowiedz Link